شناسه خبر: ۸۸۶۹
لینک کوتاه کپی شد

آخرین جزئیات حادثه معدن طبس + آمار جانباختگان

آمار جانباختگان حادثه معدن طبس رو به افزایش است و تلاش برای ایمن کردن معدن ادامه دارد

حادثه معدن طبس

پر بازدید

ترینی‌ها :

مدیرکل مدیرت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: آمار جانباختگان حادثه معدن طبس تا ساعت ۹ امروز (یکشنبه) به ۳۰ نفر افزایش یافت.

محمدعلی آخوندی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار افزود: در تلاش هستیم شرایط را به سرعت به شرایط ایمنی برگردانیم و همه حادثه دیدگان را منتقل کنیم اما در شرایط فعلی با توجه به وضعیت موجود، احتمال افزایش آسیب دیدگان فوتی هم وجود دارد.

وی ادامه داد: تاکنون حادثه معدن طبس 30 فوتی داشته و ۱۷ مجروح این حادثه نیز به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند و 24 نفر هم تاکنون مفقود شده اند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه امکانات لازم برای پیگیری و انتقال مصدومان وجود دارد و همچنان دستگاه‌های امدادی در حال فعالیت هستند تاکید کرد: این حادثه به دلیل انتشار سریع گاز متان و مونوکسید کربن رخ داده که باعث خفگی کارگران معدن شده است.

آخوندی با اشاره به وقوع حادثه انفجار گاز متان در ۲ بلوک B و C تصریح کرد: این معادن حدود ۲ کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند اما از آنجایی‌که کارگاه‌ها برای تامین نیرو و امکانات با یکدیگر ارتباط دارند خروجی گاز به هر ۲ مسیر منتشر شده است.

وی ادامه داد: غلظت گاز بلوک C بسیار بالا است و تا بلوک B بطور کامل باز نشود امکان تخلیه گاز بلوک دیگر به دلیل غلظت بالا با مکنده‌ها نیست و اگر این کار انجام شود ممکن است گاز مکش پیدا کرده و سلامت افرادی که در بلوک B هستند به خطر می‌افتد.

آخوندی بیان کرد: بررسی میدانی با محوریت HSE معادن برنامه‌ریزی می‌شود و اگر نیاز به پشتیبانی داشته باشند کمک‌های لازم را انجام می‌دهیم.

وی عنوان کرد: استاندار خراسان جنوبی بلافاصله در منطقه حاضر شده و برای پی جوی حادثه شده و انتقال مجروحان و متوفیان و اطلاع‌رسانی به خانواده‌های آنها دستور سریع صادر کرد.

همچنین اضافه کرد: همچنین هماهنگی هایی با کشور انجام شد که وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران با پرواز اضطراری به زودی طبس خواهد آمد و جلسه تساد مدیریت بحران با ریاست آنها برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: بر سرعت امدادرسانی تاکید داریم اما واقعیت این است اقدامات امدادرسانی و نجات مصدومان از عمق ۷۰۰ متری معدن به صورت مورب و ۲۵۰ متر به صورت عمقی و عمودی زیر زمین کار سختی است و باید شرایطی فراهم شود تا امدادگران دچار حادثه نشوند، چون برخی امدادگران دچار حادثه شدند که به صورت سرپایی درمان شدند.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد