شناسه خبر: ۵۶۰۰
لینک کوتاه کپی شد

کوکوی کلم بروکلی | کوکوی کلم قرمز

کوکوی کلم با انواع مختلف کلم؛ غذایی لذیذ و در دسترس + طرز تهیه

طرز تهیه کوکوی کلم را در ادامه برای شما قرار دادیم که می توانید برای درست کردن آن از انواع کلم های مختلف کمک بگیرید.

کوکوی کلم
ترینی‌ها :

کوکوی کلم را شما می توانید به انواع مختلف کلم ها درست کنید. در ادامه سه دستور قرار دادیم که برای انواع  کوکوی کلم می توانید از دستور اول استفاده کنید. دو دستور دیگر به طور اختصاصی برای کوکوی کلم برگ و بروکلی آموزش داده شده است.

یک دستور کوکو برای انواع کلم

مواد لازم برای ۳ نفر

  • کلم (نوع دلخواه): ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری شده یا سبزی کوکو: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر: به میزان لازم
  • روغن: به میزان دلخواه
  • پیازچه، پنیر پارمزان و موزارلا: به میزان دلخواه

کوکوی کلم

طرز تهیه

  • در این مرحله شما باید تصمیم بگیرید که با کدام کلم می‌خواهید کوکو درست کنید؛ کلم برگ، گل کلم، کلم قمری، کلم بروکلی، کلم بنفش یا کلم قرمز. در مرحله بعد باید تصمیم بگیرید که می‌خواهید کلم را آبپز کنید یا بدون آبپز کردن، خرد یا رنده کنید.
  • در صورتی‌که بخواهید کلم را بدون آبپز کردن خرد کنید، اگر کلم قمری دارید، آن را رنده کنید و اگر کلم برگ یا کلم پیچ دارید، به قطعات ریز تبدیل کنید. ترجیحا یک پیاز هم با کلم‌تان رنده یا خیلی ریز خرد کنید و آب آن را بگیرید تا کوکوی کلم‌تان موقع سرخ کردن، از هم باز نشود.
  • اگر می‌خواهید کلم را آبپز کنید، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید و بعد، کلم را از آب بکشید تا آب آن خالی شود.
  • می‌توانید کلم‌ها را بخارپز هم بکنید.
  • برای این کار یک سبد را داخل یک قابلمه که تا نصفه آبِ جوش دارد، بگذارید و کلم‌ها را در سبد بریزید. سبد باید بالای سطح آب و در مجاورت بخار آب باشد. روی سبد، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه اجاره دهید کلم‌ها بخارپز بشوند. (این یکی از بهترین راه‌های بخارپز کردن هر ماده غذایی است که البته زمان آبپز شدن بسته به نوع میوه یا سبزی فرق دارد).
  • به نوع کلمی که در مرحله قبل و به دلخواه و سلیقه خودتان آماده شده است، تخم‌مرغ، آرد، جعفری یا سبزی کوکو، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر، اضافه و با هم مخلوط کنید.
  • در یک ماهیتابه روغن بریزید و اجازه دهید به قدر کافی داغ شود. مایه کوکوی کلم را به شکل دلخواه در آورید و در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید سرخ شود.
  • اگر می‌خواهید تمام مایه کوکوی کلم را در یک نوبت داخل ماهیتابه پخش کنید، بهتر است از ماهیتابه‌های دو طرفه استفاده کنید تا از شکستن و خرد شدن کوکوی کلم خودداری شود. هر دو طرف کوکوی کلم را سرخ کنید. حرارت را ملایم کنید تا بابت پخته شدن مایه کوکوی کلم خیالتان راحت باشد. کوکوی کلم را در فر هم می‌توانید بپزید.
  • بعد از سرخ شدن کوکوی کلم، آن‌ها را روی دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافی‌شان خالی شود.
  • می‌توانید روی کوکوی کلم را با یک لایه پنیر موزارلا و پنیر پارمزان بپوشانید و روی آن پیازچه بریزید تا طعم متفاوتی را تجربه کنید.

کوکو کلم برگ

مواد لازم

  • کلم برگ: نصف یک عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • نشاسته ذرت:۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

کوکوی کلم

طرز تهیه کوکو کلم برگ

۱ ـ ابتدا کلم برگ‌ها را داخل دستگاه غذاساز بریزید و کاملا خرد کنید؛ سپس کلم برگ‌های خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و نشاسته ذرت را روی آن بریزید و با قاشق به مدت دو دقیقه خوب هم بزنید تا کلم برگ‌های خرد شده کاملا با نشاسته ذرت مخلوط شوند.

۲ ـ در مرحله بعد آرد گندم را همراه با تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.

۳ ـ ماهی تابه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود؛ سپس یک قاشق غذاخوری سرپر از مایه کوکو بردارید و داخل روغن داغ بریزید. حرارت را کم کنید؛ زیرا این کوکو خیلی زود می‌سوزد. اجازه بدهید کوکو با حرارت کم سرخ شود؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. بعد از اینکه کوکو‌ها کاملا سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی کوکو گرفته شود؛ نوش جان.

پیشنهاد 10 شام با 10 کوکوی متفاوت؛ هم مجلسی، هم پیک‌ نیکی + طرز تهیه

کوکوی کلم بروکلی

مواد لازم مقدار

  • کلم بروکلی نیم کیلو
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • شوید و جعفری ساطوری نصف فنجان
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به مقدار کافی
  • روغن سرخ‌کردنی به مقدار کافی

کوکوی کلم

طرز تهیه

  • کلم بروکلی را تمیز بشویید و به یک اندازه خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. به اندازه یک لیوان آب داخل آن بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. برای مدت 6 – 7 دقیقه صبر کنید تا کلم‌ها بخارپز و کمی نرم شود. فقط مراقب باشید بروکلی‌ها زیاد نرم نشود، زیرا در زمان سرخ کردن هم پخته می‌شوند. سپس آن‌ها را با چاقو حسابی ریز کنید.
  • در این مرحله پیاز را رنده و آب و تفاله را از هم جدا کنید. جعفری و شوید را هم ریز کنید و همراه با آب پیاز داخل کلم بروکلی بریزید. در مرحله بعدی تخم‌مرغ را در یک ظرف جداگانه بشکنید و حسابی هم بزنید. بعد آن را داخل مواد اضافه کنید. حالا همه مواد را با هم ترکیب کنید.
  • در این مرحله از طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی نوبت به نمک، فلفل، زردچوبه و آرد می‌رسد. باید آن‌ها را هم در همین مرحله روی مواد بریزید و با دست ترکیب کنید تا یکدست شود.
  • حالا نوبت به پختن این غذا می‌شود. شما می‌توانید کوکوهای قالب گرفته را داخل سینی فر قرار دهید و سپس در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید. این روش را به کسانی که درژیم لاغری به سر می‌برند، توصیه می‌کنیم. همچنین روش دوم سرخ کردن است. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و به محض داغ شدن، از مواد قالب بگیرید و با روغن سرخ کنید.​
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر