طرز تهیه بستنی رژیمی | بستنی بدون شکر
۸ مدل بستنی رژیمی بدون شکر؛ مقوی و سالم + طرز تهیه
در ادامه چند مدل بستنی رژیمی و میوه را آموزش داده ایم که بسیار مناسب این روزهای گرم بوده و سالم و خوشمزه هستند.
بستنی رژیمی یکی از بهترین دسرها برای افرادی است که رژیم دارند. با استفاده از بستنی رژیمی دیگر نگران محدود شدن از این نظر در هوای گرم نخواهید بود و می توانید از این دسر خنک به راحتی درست کنید و لذت ببرید. در این مطلب 8 مدل بستنی رژیمی بدون شکر و میوه را آموزش داده ایم.
۱- طرز تهیه بستنی وانیلی رژیمی بدون شکر
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۰ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی بستنی بدون شکر: ۵ دقیقه
مواد لازم
- موز: ۲ عدد
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- مغز گردو: به میزان دلخواه
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
مراحل طرز تهیه
- در اولین مرحله موزها را پوست بگیرید و بهصورت حلقهای خرد کنید.
- سپس آنها را در پلاستیک فریزری بگذارید و در فریزر قرار دهید تا چند ساعت بمانند و یخ بزنند.
- موزها را بعد از یخ زدن در دستگاه مخلوطکن بریزید و به آنها، عسل، وانیل و مقداری مغز گردو اضافه کنید.
- همه مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و بافت نرمی بگیرند.
- بعد از پوره و یکدست شدن مواد، آنها را در یک ظرف مناسب بریزید.
- روی بستنی را با مواد دلخواه تزیین و آن را سرو کنید.
۲- طرز تهیه بستنی رژیمی بدون قند با ماست ایسلندی
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۰ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی بستنی رژیمی بدنسازی: ۵ دقیقه
مواد لازم
- ماست ایسلندی یا ماست غلیظ شیرین: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
- توت فرنگی یا طالبی (میوه دلخواه): ۱ لیوان دستهدار فرانسوی (خرد شده)
- موز: ۱ عدد
- عسل: ۳ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه
- موز و طالبی یا توت فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید.
- میوهها را در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزنند. ماست را هم به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا بافت یخی پیدا کند.
- بعد از یخ زدن مواد بستنی، ماست، موز و طالبی را در مخلوطکن بریزید و مواد را بزنید تا به صورت یکدست، پوره شوند.
- عسل را هم در آخر به مواد اضافه کنید.
- بستنی رژیمی شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
- ولی اگر بافت سفتتری میخواهید، مواد را در قالب بریزید و چند ساعت در فریزر قرار دهید.
- در نهایت بستنی را اسکوپ بزنید و سرو کنید.
۳- طرز تهیه بستنی شکلاتی رژیمی
مدت زمان آماده سازی مواد: ۳۰ دقیقه
مدت زمان آماده سازی بستنی شکلاتی رژیمی: ۴ ساعت
مواد لازم
- موز یا میوه دلخواه: ۳ عدد
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- شیر: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
- شکلات تختهای: به میزان دلخواه
- گردو خرد شده: به میزان دلخواه
مراحل طرز تهیه
- موزها را پوست بگیرید و به صورت حلقهای خرد کنید.
- موزها را در پلاستیک بگذارید و در فریزر قرار دهید تا به مدت چند ساعت یخ بزنند.
- سپس موزهای یخزده را به همراه وانیل، شیر، پودر کاکائو و گردوی خرد شده در مخلوطکن بریزید.
- مایه بستنی را در مخلوطکن میکس کنید تا مواد کاملا یکدست شده و پوره شوند.
- سپس نصف مایه بستنی را در قالب بریزید و روی آن را شکلات تختهای خرد یا رنده شده بپاشید.
- لایه دوم بستنی را روی شکلاتها بریزید.
- ظرف بستنی را در فریزر به مدت ۴ ساعت قرار دهید.
- بعد از یک ساعت، هر ۳۰ دقیقه یکبار، مایه بستنی شکلاتی را با قاشق یا همزن، هم بزنید تا بافت پفکی پیدا کند.
- وقتی بستنی رژیمی شما آماده شد، میتوانید آن را سرو کنید.
۴- طرز تهیه بستنی چوبی رژیمی بدون شکر
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۱۵ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی بستنی چوبی رژیمی بدون شکر: ۴ ساعت
مواد لازم
- توت فرنگی خرد شده: ۲ لیوان دستهدار فرانسوی
- کیوی: ۶ عدد
- هلو: ۳ عدد
- عسل: ۳/۴ لیوان دستهدار فرانسوی
مراحل طرز تهیه
- در ابتدا، توت فرنگیها را خرد کنید و در مخلوطکن بریزید.
- به اندازه ۱/۳ از عسلی را که دارید، به توت فرنگیها اضافه کنید.
- مواد را بزنید تا کاملا پوره و یکدست شوند.
- توت فرنگیهای پوره شده را در قالب به طور مساوی بریزید و چوب بستنی را در مایه بستنی فرو کنید.
- قالب را در فریزر بگذارید. به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خودش را بگیرد.
- کیویها را پوست بگیرید و خرد کنید.
این دسر رژیمی ماست و میوه رو درست کن، پشیمون نمیشی! + فیلم طرز تهیه
- کیویها را در مخلوطکن با ۱/۳ دیگر عسل بریزید.
- مواد را پوره کنید و قالب را از یخچال بیرون بیاورید.
- مخلوط کیویها را روی لایه اول که توت فرنگیهای نیمه یخزده هستند، بهاندازه مساوی بریزید و دوباره قالب را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.
- در آخرین مرحله هلوها را بشویید و خرد کنید و با باقیمانده عسل در مخلوطکن، پوره و له کنید.
- لایه سوم را هم بهاندازه مساوی روی لایه دوم بریزید.
- قالب را به مدت ۳ ساعت در فریزر نگه دارید تا بستنی کاملا ببندد.
- سپس بستنیها را خارج کرده و آنها را سرو کنید.
۵- طرز تهیه بستنی رژیمی موزی
بستنی موزی را هم میتوانید فقط با موز یخ زده درست کنید، هم با ماست یا به صورت بستنی موزی رژیمی چوبی. برای درست کردن بستنی موزی رژیمی و بدون شکر به نکات زیر دقت کنید:
- حتما موز را قبل از پوره کردن و ریختن در مخلوطکن، در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند.
- این کار کمک میکند که هم بستنی زودتر آماده شود و هم بافت بستنی بهتر و نرمتر خواهد شد.
- اگر میخواهید بستنی رژیمی شما طعم شیرین داشته باشد ولی در آن از شکر استفاده نشود، میتوانید عسل را با شکر جایگزین کنید.
- شکر قهوهای هم گزینه مناسبی برای جایگزینی است.
- اضافه کردن طعم دهندهها یا چاشنیهای مختلف به بستنی موز رژیمی اختیاری است.
- برای طعم قویتر و متفاوتتر بستنی خود میتوانید وانیل، دارچین، گلاب، هل و … استفاده کنید.
- برای تزیین روی بستنی موزی میتوانید مغزهای خرد شده گردو، بادام، پسته و … استفاده کنید، یا اینکه روی بستنی را با شکلات آب شده یا کره بادام زمینی تزیین کنید.
- اگر میخواهید بستنی موزی رژیمی بدون قند شما طعم شکلاتی داشته باشد، مقداری پودر کاکائو به مواد بستنی اضافه کنید.
- علاوه بر موز، میتوانید از میوههای دیگر در این بستنی هم استفاده کنید.
- برای تهیه بستنی رژیمی بدنسازی با موز و شیر، کافی است بهجای ماست ایسلندی از شیر استفاده کنید.
۶- طرز تهیه بستنی رژیمی توت فرنگی
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۶ الی ۸ ساعت
مواد لازم برای بستنی رژیمی با توت فرنگی
- توت فرنگی: ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
- ماست کمچرب یا بدون چربی: ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
مراحل طرز تهیه
- توت فرنگیها را هم بعد از شستن برش بزنید.
- سپس همه را در یک ظرف بریزید و ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزنند.
- برشهای توت فرنگی را از فریزر خارج کنید و در میکسر بریزید.
- ماست را به آنها اضافه و شروع به مخلوط کردن ترکیب ماست و توت فرنگی کنید تا وقتی که مخلوط یکدستی داشته باشید.
- مخلوط بهدست آمده را به طور مساوی در لیوانهای کاغذی یکبارمصرف بریزید.
- روی لیوانها را با ورقههای نازک آلومینیوم بپوشانید.
- وسط ورقه را سوراخ کنید و چوب بستنی یا قاشق چایخوری را در داخل آن قرار دهید.
- لیوانها را در فریزر بگذارید. ۳ تا ۴ ساعت صبر کنید تا بستنیها خودشان را کاملا بگیرند.
- سپس آنها را از فریزر بیرون بیاورید. لیوانهای کاغذی را بهآرامی با چاقو برش بزنید، بستنی توت فرنگی رژیمی را از کاغذ خارج و را سرو کنید.
۷- طرز تهیه بستنی رژیمی سیب با ثعلب
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۴ ساعت
مواد لازم
- سیب: ۵۰۰ گرم
- عسل: ۳ قاشق غذاخوری
- ثعلب: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه
- سیبها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سیبها را رنده یا با مخلوطکن پوره کنید.
- سیبهای پوره شده را در آب بپزید.
- به سیبهای در حال پخت، هل، گلاب، ثعلب و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود.
- سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.
- بعد از ۳ ساعت که بستنی خودش را گرفت، آن را با قاشق هم بزنید.
- ۳ تا ۴ بار و هر ۳۰ دقیقه یکبار این کار را انجام دهید. سپس بستنی سیب رژیمی را از فریزر خارج کنید، اسکوپ بزنید و سرو کنید.
این دسر رو درست کنی همه عاشقت میشن! | طرز تهیه دسر ترامیسو فنجانی
۸- طرز تهیه ماست بستنی ساده
برای درست کردن ماست بستنی از مواد مختلفی میتوانید استفاده کنید؛ از کره بادام زمینی گرفته تا شکلات و انواع میوههای فصل.
مواد لازم
- ماست: ۳ لیوان دستهدار فرانسوی
- خامه: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
- شکر یا عسل: ۳/۴ لیوان دستهدار فرانسوی
- شربت ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
مدت زمان آمادهسازی مواد: ۳۰ دقیقه
مدت زمان آمادهسازی دسر ماست بستنی ساده: ۶ ساعت
مراحل طرز تهیه
- ماست را در یک کیسه پارچهای بریزید و آویزان کنید تا آب آن خارج شود.
- یک شب تا صبح یا حداقل ۸ ساعت ماست را کیسه کنید تا چکیده شود.
- اگر از دستگاه بستنیساز استفاده میکنید، ظرف آن را به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.
- همه مواد ماست بستنی را از قبل در یخچال بگذارید تا سرد شوند.
- شکر را الک کنید. ماست را از کیسه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب بریزید.
- خامه، شکر (یا عسل) و شربت ذرت را به ماست چکیده که آب آن گرفته شده، اضافه کنید.
- با همزن شروع به هم زدن مواد کنید تا کاملا یکدست شوند.
- مایه بستنی را در بستنیساز بریزید و آن را تنظیم کنید.
- حدود ۲۰ دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد غلیظ شوند و به شکل میلک شیک دربیایند.
- سپس روی ظرف حاوی مایه بستنی را بپوشانید و آن را در فریزر بگذارید.
- میتوانید از سلفون، کاغذ مخصوص آشپزی یا ظرف دربدار استفاده کنید.
- در این صورت، سطح بستنی از یخزدگی محفوظ میماند. حداقل ۶ ساعت ظرف را در فریزر قرار دهید.
- در آخرین مرحله از طرز تهیه ماست بستنی، ظرف را از فریزر خارج کنید و ۲۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
- سپس آن را اسکوپ بزنید و با تکهها و برشهای میوه یا شکلات رنده شده، تزیین کنید.
ارسال نظر