شناسه خبر: ۴۶۸۱
لینک کوتاه کپی شد

غذا با اسفناج | درست کردن انواع غذا با اسفناج

طرز تهیه 12 غذای خوشمزه با اسفناج؛ خوراکی محبوب ملوان زبل!

در ادامه برای شما انواع غذا با اسفناج را آموزش داده ایم که می توانید در برنامه غذایی خود قرار دهید و از خواص بی نظیر این غذاها لذت ببرید.

غذا با اسفناج

پر بازدید

ترینی‌ها :

تا حالا به پخت انواع غذا با اسفناج فکر کرده اید ؟ اسفناج یکی سبزیجات مغذی است که اکثر افراد فقط درست کردن کوکو و یا قرار دادن آن کنار غذا را بلدند. اما بهتره بدانید که غذا با اسفناج انواع مختلفی داد. در این مقاله طرز تهیه انواع غذا با اسفناج را برای شما به عنوان خواهیم کرد.

۱- کوکوی اسفناج و سیب زمینی

برای تهیه این کوکوی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  •     ۲ عدد سیب زمینی
  •     نصف پیمانه اسفناج خرد شده
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     یک پیاز کوچک
  •     ۲ حبه سیر
  •     نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

برای تهیه این کوکو باید سیب زمینی ها را پوست کرده و آب پز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را به صورت پوره کردید، اسفناج خرد شده باید به آن اضافه شود. سپس به آن سیر نمک و زردچوبه نیز اضافه گردد. حال مواد را به اندازه فلافل در آورده و شروع به سرخ شدن در ماهیتابه کنید. توجه داشته باشید علاوه بر اسفناج می توانید از سبزی هایی مانند تره، پیازچه، شوید، جعفری و گشنیز نیز در تهیه این کوکوی خوشمزه استفاده نمایید.

۲- گراتن اسفناج و سیب زمینی

جهت تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج مواد اولیه زیر نیاز است:

  •     سه عدد سیب زمینی
  •     یک کیلو اسفناج
  •     یک عدد پیاز
  •     یک پیمانه پنیر پیتزا
  •     نصف پیمانه خامه
  •     سه حبه سیر
  •     نصف پیمانه شیر
  •     نصف قاشق غذاخوری آرد ۵۰
  •     گرم کره
  •     نمک و فلفل به مقدار لازم

جهت تهیه گراتن باید اسفناج ها با آب سرد شسته شود و به خوبی خرد گردد، سپس در روغن تفت داده شود. سیب زمینی ها نیز باید به صورت حلقه ای در آب جوش قرار بگیرد و ۱۰ دقیقه نیم پز شود. پیاز و سیر باید به همراه روغن در ماهیتابه تفت داده شده و سپس اسفناج با آن مخلوط گردد. بعد از اینکه تمامی مواد شما آماده شد باید به صورت لایه ای درون قالب مخصوص بریزید و در هر لایه کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و سپس قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید. در بین لایه ها می توانید از قارچ خرد شده نیز استفاده کنید. همچنین اگر می خواهید غذا کمی رژیمی تر شود می‌توانید خامه را حذف نمایید.

۳- اسفناج پلو

برای تهیه اسفناج پلو ناب شمالی مواد اولیه زیر نیاز است:

  •     نیم کیلو اسفناج خرد شده
  •     یک کیلو مرغ
  •     ۲ عدد نارنج
  •     یک عدد پیاز
  •     ۴ پیمانه برنج
  •     زعفران و نمک و فلفل به مقدرا لازم

ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ نمایید. سپس به آن زردچوبه و مزغ را اضافه کنید. در مرحله بعد زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کرده و بعد از چند دقیقه اسفناج ها را به آن بیافزایید. بعد از چند دقیقه آب نارنج را به مواد خود اضافه می کنیم تا به خوبی طعم بگیرد. زمانی که برنج را آبکش کردید به صورت لایه ای برنج و ترکیب مرغ و اسفناج را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا به خوبی دم بکشد.

۴- انواع غذا با اسفناج و گوشت چرخ کرده

برای تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده مواد زیر نیاز است

  •     ۳ پیمانه برنج
  •     ۵۰۰ گرم اسفناج
  •     ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     یک عدد پیاز
  •     ۸ عدد آلو خورشتی
  •     یک قاشق غذاخوری رب انار
  •     ۲ حبه سیر
  •     نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پیازها را ابتدا به خوب ریز کنید و به همراه گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل مخلوط نموده و ورز دهید. سپس گوشت های قلقلی کوچک را درون تابه به آرامی سرخ کنید و در گوشه ای بگذارید. در مرحله بعد اسفناج ها را به خوبی خرد کرده و سپس با کمی روغن نف دهید. حال رب انار و آلو خورشتی را به مواد خود بیافزایید. اسفناج را به صورت لایه ای در میا برنج ابکش شده قرار دهید و اجازه دهید به خوبی دم بکشد و سپس برنج آماده شده را با گوشت چرخ کرده میل کنید. گوشت چرخ کرده را می توانید به صورت مخلوط در میان برنج  نیز استفاده نمایید.

۱۰ غذای لذیذ بدون برنج + طرز تهیه

۵- املت قارچ و اسفناج

جهت تهیه املت قارچ و اسفناج به مواد زیر نیاز دارید

  •     ۲ پیمانه اسفناج
  •     ۵ عدد قارچ
  •     یک قاشق غذاخوری کره
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

در مرحله اول اسفناج ها را بخوبی ریز کنید و سپس درون ماهیتابه تفت دهید تا به خوبی آب آن گرفته شود. در یک ماهیتابه دیگر قارچ ها را تفت دهید و سپس به اسفناج بیافزایید. تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید و به همراه ادویه مخلوط کنید و سپس به اسفناج و قارچ به اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا املت پخته شود. اضافه کردن کمی پنیر پیتزا در مرکز املت، طعم بی نظیری را ایجاد می کند.

۶- ساندویچ اسفناج و قارچ

برای تهیه ساندویچ قارچ و اسفناج مواد زیر نیاز است:

  •     ۵۰۰ گرم اسفناج
  •     ۱۰۰ گرم پنیر فتا
  •     ۴ عدد نان تست
  •     ۱ عدد پیاز
  •     نمک و فلفل به مقدار لازم

اسفناج ها را به خوبی خرد نمایید و درون قابلمه بریزید تا پخته شود. در یک ماهیتابه پیاز را تفت داده و به آن نمک و فلفل بیفزایید. قارچ را نیز ورقه ای خرد کرده و تفت دهید. اسفناج، پیاز و قارچ ها را مخلوط کنید و مجددا کمی مواد را تفت دهید. مواد را در میان یک لایه نان تست بریزید و سپس روی آن را با پنیر فتا پر کنید و مجدد یک ورق نان روی آن بگذارید و درون ساندویچ ساز این ساندویچ خوشمزه را آماده کنید.

۷- طرز تهیه بورانی اسفناج

برای تهیه بورانی اسفناج مواد زیر نیاز است:

  •     ۲۰۰گرم اسفناج پخته شده
  •     دو لیوان ماست
  •     ۴ حبه سیر
  •     نمک و فلفل سیاه

در مراحل طرز تهیه بورانی اسفناج ابتدا باید اسفناج ها شسته شده و در یک ماهیتابه به همراه کمی آب به خوبی پخته شود. بعد از پخته شدن کامل، اسفناج باید ریز گردد. سپس سیر ساطوری شده را نیز با آن مخلوط شود .نمک و فلفل را نیز به مخلوط اسفناج و سیر اضافه کرده و به مدت ۲ ساعت ترکیب را در یخچال قرار دهید. بورانی شما آماده است.

۸- طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج

مواد اولیه زیر برای تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج نیاز است:

  •     چهار حبه سیر
  •     یک عدد سینه مرغ
  •     یک عدد پیاز
  •     ۲۰۰ گرم اسفناج
  •     پنیر پارمزان
  •     نمک و فلفل

در طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج باید مرغ ها را خرد کنید و درون ماهیتابه به همراه نمک و فلفل تفت دهید. در مرحله بعد اسفناج را درون ماهیتابه بریزید به مدت ۴ دقیقه اجازه دهید پخته شود. پنیر پارمزان را به مرغ و اسفناج اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید. حال ترکیب خود را در میان نان لواش قرار داده و به صورت لقمه های خوشمزه آماده کنید.

۲۰ تا از معروف ترین غذاهای بدون گوشت و کم هزینه!

۹- سوپ اسفناج با خامه

جهت تهیه سوپ خوشمزه اسفناج به مواد زیر نیاز دارید:

  •     یک کیلو اسفناج
  •     ۲ عدد پیاز
  •     ۶ لیوان آب مرغ
  •     سه قاشق غذاخوری آرد
  •     یک بسته خامه
  •     یک پیمانه ماست

ابتدا پیازها را تفت دهید و سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید. آرد را با کمی آب درون قابلمه بریزید سپس اسفناج را به محتوای آن بیافزایید. کمی ورمشیل را نیز در صورت تمایل می توانید به این سوپ خوشمزه اضافه کنید. در مرحله آخر خامه و ماست را بریزید و مخلوط کنید.

۱۰- اسفناج خامه ای

مواد لازم جهت تهیه اسفناج خامه ای به شرح زیر است:

  •     یک کیلو اسفناج
  •     نصف فنجان خامه
  •     ۵۰ گرم کره
  •     یک چهارم فنجان پنیر پارمزان
  •     نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ابتدا اسفناج را در قابلمه بریزید تا پخته شود. سپس بعد از ده دقیقه کره ، خامه و پنیر را اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد. در مرحله بعد نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجدد اجازه دهید مواد به خوبی جا بیفتد. اسفناج خامه ای یک غذای بسیار ساده و خوشمزه که برای مهمانی مناسب است.

۱۱- پیراشکی اسفناج و پنیر

جهت تهیه پیراشکی اسفناج پنیر مواد زیر نیاز است:

  •     نصف پیمانه ماست
  •     ۱ عدد تخم مرغ
  •     آرد سفید ۲ پیمانه
  •     دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
  •     ۵۰۰ گرم اسفناج
  •     ۲۰ گرم کره
  •     ۵۰ گرم پنیر

ابتدا باید خمیر پیراشکی خود را آماده کنید. بعد از اینکه خمیر آماده شد، اسفناج ها را باید درون قابلمه بریزید تا پخته شود. سپس پنیر را با اسفناج مخلوط کنید. حال از ترکیب بدست آمده به اندازه کافی بردارید و در میان خمیر پیراشکی قرار دهید و شکلی مانند قطاب ایجاد کنید. زرده تخم مرغ را روی پیراشکی بکشید. پیراشکی ها را درون سینی فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته شود.

۱۲-کتلت اسفناج؛ غذای رژیمی با اسفناج

مواد لازم طرز تهیه کتلت اسفناج

  • مواد تشکیل دهنده     مقدار لازم
  • سیب‌زمینی     ۲ عدد
  • تخم‌مرغ     ۲ عدد
  • اسفناج     ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون     ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر     ۲ قاشق چای خوری
  • پودر سیر     ۴/۱ فنجان
  • نمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت اسفناج

  • اگر دنبال انواع غذا با اسفناج هستید، کتلت اسفناج یک انتخاب خوب برای شما می‌تواند باشد. برای شروع کار ابتدا اسفناج‌ها را بشوید و خرد کنید. یک قابلمه بیاورید، سیب‌زمینی‌ها را درون آن بیندازید و مقداری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا به‌خوبی نرم شوند.
  • بعد از اینکه سیب‌زمینی‌ها نرم شدند، پوستشان را بکنید و با گوشتکوب آن‌ها را به حالت پوره دربیاورید. حال نوبت آن است که نمک، فلفل، پودر سوخاری، پودر سیر، تخم‌مرغ‌ها، اسفناج‌های نیم‌پز و روغن زیتون را به سیب‌زمینی‌ها اضافه و به‌خوبی مخلوط کنید. سپس مایه کتلت را برداشته و به همراه کمی روغن در تابه سرخ کنید.
  • زمانی که کتلت‌های اسفنجاج به‌خوبی سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفت شود. کار پخت کتلت اسفناج به اتمام رسید حال می‌توانید آن را همراه با گوجه‌فرنگی و خیارشور نوش جان کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد