شناسه خبر: ۱۷۲۳
لینک کوتاه کپی شد

مواد لازم لواشک توت فرنگی | طرز تهیه لواشک توت فرنگی

لواشک توت فرنگی؛ برای شما که طعم ترش و مَلَس میپسندی + فیلم

حتی با توت فرنگی هم میشه لواشک درست کرد. اما چطوری؟ بیا بهت بگم چطوری لواشک توت فرنگی درست کنی.

لواشک توت فرنگی

پر بازدید

ترینی‌ها :

احتمالا کمتر کسی توت فرنگی تو خونه اش بیشتر از دو روز دوام بیاره، اما باید بگم که لواشک توت فرنگی هم مزه اش فوق العادس. لواشک توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و خوشرنگ ترین لواشک هاست. اگه میخوای بدونی لواشک توت فرنگی چطوری درست میشه، همراه من باش.

درست کردن لواشک ترش با توت فرنگی

مواد لازم:

  • توت فرنگی: یک کیلوگرم
  • نمک: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک توت فرنگی

  1. ابتدا توت فرنگی ها را شسته، دم گیری کرده و آنها را خرد کنید.
  2. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و حرارت را روشن کنید.
  3. اجازه دهید با شعله ملایم، توت فرنگی ها آب باز کرده و در این حین، با پشت قاشق آنها را کمی له کنید. (اگر لازم بود چند قاشق آب به آن اضافه کنید تا ته نگیرد)
  4. وقتی توت فرنگی ها پخت، آنها را با گوشکوب کاملا له کنید. (می توانید آن را از صافی عبور داده و با دست له کنید.)
  5. حالا پوره توت فرنگی را ۵ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید و رب انار و نمک را به آن اضافه کنید.
  6. وقتی سس تقریبا کم آب شد، شعله را خاموش کنید.
  7. کف یک سینی را پلاستیک یا سلفون پهن کرده و سس لواشکی را روی آن پهن کنید. (به ضخامت نیم سانتیمتر)
  8. سینی را مقابل آفتاب یا پنکه قرار دهید تا کاملا چرمی و خشک شود.
  9. سپس لواشک ها را نواری برش داده، رول کرده و در جای خنک نگهداری کنید؛ البته اگر چیزی باقی ماند!

لواشک توت فرنگی شیرین

 

طرز تهیه لواشک شیرین با توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی رسیده: سه پیمانه

شکر یا عسل: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه لواشک توت فرنگی خوشمزه و ملس

اگر می خواهید یک لواشک خوشمزه و معطر داشته باشید، باید از توت فرنگی های رسیده، قرمز و آبدار استفاده کنید. برای تهیه لواشک توت فرنگی خوشمزه و ملس مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. آنها را شسته و دم گیری کنید.
  2. حالا توت فرنگی ها را خرد کرده و درون قابلمه بریزید.
  3. شکر یا عسل را به آن اضافه کرده و با پشت قاشق کمی آنها را له کنید.
  4. حالا شعله را روشن کرده و مدام موارد را هم بزنید تا آب آن کشیده شود.
  5. سپس مواد را درون مخلوط کن یا غذاساز بزیزید و آنها را پوره کنید. (یا از صافی رد کرده و با دست چنگ بزنید.)
  6. سس لواشک را درون یک سینی پلاستیک کشیده، پهن کرده و جلوی آفتاب یا پنکه خشک کنید. (۲ روز زمان نیاز دارد.)
  7. سپس آنها را رول کرده و در یخچال نگهداری کنید.

نکته مهم: اگر قصد دارید لواشک ها را درون فر آماده کنید، سینی فلزی را کمی چرب کرده و اضافه روغن را با دستمال کاغذی بگیرید. سپس سس را روی سینی پخش کرده و به مدت ۳ ساعت آن را درون فر با دمای ۷۰ درجه قرار دهید.

ویدئو طرز تهیه لواشک توت فرنگی شیرین

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد