سالاد | سالاد اسفناج | طرز تهیه سالاد اسفناج
میخوای بدونی سالاد اسفناج خوشمزه چجوری درست میشه؟! | بیا تا بهت بگم!
سالاد اسفناج از پیش غذاها یا بهتر است بگوییم غذاهای کمتر شناخته شده است. اما اگر با رسپی این پیش غذا آشنا شوید مشتری همیشگی آن خواهید شد.
پر بازدید
سالاد اسفناج از دسته پیش غذاهایی است که ما ایرانی ها معمولا در کنار غذاهایمان استفاده می کنیم! اما بعضی از رسپی های سالاد انقدر کامل هستند که میتوانند یک غذای کامل برای وعده های غذایی ما باشند. مخصوصا برای عزیزانی که رژیم غذایی دارند و میخواهند به تناسب اندام برسند سالاد و مخصوصا سالاد اسفناج که در این بخش از ترین تاپ به رسپی آن اشاره می کنیم بهترین پیش غذای کم کالری است که میتوانید نوش جان کنید.
سالاد اسفناج به روش ایتالیایی
مواد لازم سالاد اسفناج
اسفناج | 500 گرم |
گردو | 100 گرم |
انار | 1 عدد متوسط |
پنیر فتا | 100 گرم |
رب انار | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1/4 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | بنا به ذائقه شما |
طرز تهیه سالاد اسفناج
1.برای تهیه سالاد اسفناج حتما از بی بی اسفناج استفاده کنید (یعنی برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و با آب سرد چندین بار می شوییم ، سپس آبکشی می کنیم تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.
2.در مرحله بعدی مغر گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه می خیسانیم تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم و مغز گردوها را پس از اینکه آبکشی کردیم به ظرف سالادخوری اضافه می کنیم.
3.در این مرحله انار را دان می کنیم و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه می کنیم. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
4.حالا سس را روی مواد داخل کاسه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تبدیل می کنیم و روی سالاد می ریزیم، سپس سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا جا بیفتد و خنک شود.
نکته : این رسپی به رو ایتالیایی نوشته شده است شما میتوانید بنا به ذائقه خودتان هر قسمتی از آن را تغییر دهید.
ارسال نظر