شناسه خبر: ۴۷۸۵
لینک کوتاه کپی شد

تمیز کردن باقلا | پوست کردن باقلا

پوست کندن سه سوته باقلا به 4 روش! + آموزش

در ادامه می توانید 5 تا از بهترین راه های پوست کندن باقلا را ببینید که برای این روزها بسیار پرکاربرد هستند.

پوست کندن باقلا

پر بازدید

ترینی‌ها :

باقلا یکی از گیاهان خوراکی است که با بهار به بازار می‌ آید و پوست کندن باقلا اهمیت زیادی دارد. ما ایرانی ها استفاده زیادی از باقلا داریم و پوست کندن باقلا برای نگهداری طولانی مدت آسان نیست، در ادامه چهار روش پوست کندن باقلا را آموزش خواهیم داد.

روش اول:

  • پوست اولیه باقلا را تمیز کنید.
  • قابلمه ای آب جوش و یک ظرف آب یخ آماده کنید.
  • 2الی 3 دقیقه باقلاها رو در آب بجوشانید.
  • باقلاها را فورا آبکش کنید و در داخل آب سرد دارای چند تیکه یخ بریزید.
  • ۱ الی ۲ دقیقه صبر کرده و سپس شروع به جدا کردن پوست باقلاها کنید.
  • در این روش نه تنها پوست باقالی ها راحت کنده می شود بلکه باقلاها برای فریز کردن نیز آماده اند.

روش دوم:

  • پوست نرم باقلا را جدا کنید.
  • باقالی ها را داخل سینی بریزید و داخل فریز قرار دهید.
  • بعد از ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت، باقلا‌ها از فریز خارج کنید.
  • بعد از 15  دقیقه که یخ باقلاها باز شد، پوست روی دانه‌های باقلا را خیلی راحت جدا کنید.

بهترین ترفندها برای تازه ماندن میوه و سبزی در مدت طولانی!

روش سوم :

  • ابتدا همه باقلاها را از پوست اولیه خودشان جدا کنید.
  • هر باقلا را با چاقو از وسط نصف کنید.
  • اکنون راحت تر می توانید پوست روی آن‌ها را جدا کنید.

روش چهارم:

  • برای راحت پوست کندن باقالا می توانید روی آنها کمی نمک بپاشید.
  • پنج دقیقه بعد به راحتی پوست شان را جدا کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر