تمیز کردن باقلا | پوست کردن باقلا
پوست کندن سه سوته باقلا به 4 روش! + آموزش
در ادامه می توانید 5 تا از بهترین راه های پوست کندن باقلا را ببینید که برای این روزها بسیار پرکاربرد هستند.
پر بازدید
باقلا یکی از گیاهان خوراکی است که با بهار به بازار می آید و پوست کندن باقلا اهمیت زیادی دارد. ما ایرانی ها استفاده زیادی از باقلا داریم و پوست کندن باقلا برای نگهداری طولانی مدت آسان نیست، در ادامه چهار روش پوست کندن باقلا را آموزش خواهیم داد.
روش اول:
- پوست اولیه باقلا را تمیز کنید.
- قابلمه ای آب جوش و یک ظرف آب یخ آماده کنید.
- 2الی 3 دقیقه باقلاها رو در آب بجوشانید.
- باقلاها را فورا آبکش کنید و در داخل آب سرد دارای چند تیکه یخ بریزید.
- ۱ الی ۲ دقیقه صبر کرده و سپس شروع به جدا کردن پوست باقلاها کنید.
- در این روش نه تنها پوست باقالی ها راحت کنده می شود بلکه باقلاها برای فریز کردن نیز آماده اند.
روش دوم:
- پوست نرم باقلا را جدا کنید.
- باقالی ها را داخل سینی بریزید و داخل فریز قرار دهید.
- بعد از ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت، باقلاها از فریز خارج کنید.
- بعد از 15 دقیقه که یخ باقلاها باز شد، پوست روی دانههای باقلا را خیلی راحت جدا کنید.
بهترین ترفندها برای تازه ماندن میوه و سبزی در مدت طولانی!
روش سوم :
- ابتدا همه باقلاها را از پوست اولیه خودشان جدا کنید.
- هر باقلا را با چاقو از وسط نصف کنید.
- اکنون راحت تر می توانید پوست روی آنها را جدا کنید.
روش چهارم:
- برای راحت پوست کندن باقالا می توانید روی آنها کمی نمک بپاشید.
- پنج دقیقه بعد به راحتی پوست شان را جدا کنید.
ارسال نظر