شناسه خبر: ۹۶۶۵
لینک کوتاه کپی شد

با این روش بدون هزینه و خانگی چربی کبدت رو درمان کن!

درمان خانگی کبد چرب با کمترین امکانات و عوارض می‌تواند علائم این بیماری را کاهش دهد و یا حتی آن را به بهبودی کامل برساند.

درمان کبد چرب
ترینی‌ها :

کبد یکی از عضوهای مهم و حساس بدن است که مراقبت ویژه‌ای می‌طلبد. کم‌کاری یا از کار افتادن کبد عوارض جدی و خطرناکی برای سلامت بدن به ‌دنبال خواهد داشت. عادات غذایی نادرست و سبک زندگی غلط، ریسک ابتلا به کبد چرب را افزایش می‌دهند. بیماری کبد چرب با درد و ناراحتی شکمی ظاهر شده و کم‌کم به تب، حالت تهوع و خونریزی داخلی تبدیل می‌شود.

علل چرب شدن کبد چیست؟

عوامل ژنتیکی یا سبک زندگی ناسالم از علل اصلی کبد چرب محسوب می‌شوند. از دیگر علل چرب شدن کبد می‌توان به چاقی، دیابت، فاکتورهای محیطی، چربی خون بالا و میکروب‌های دستگاه گوارش اشاره کرد. بر اساس آموزه‌های طب سنتی اگر مزاج اصلی کبد که گرم و مرطوب است به هم بخورد باعث ناراحتی کبد می‌شود. پرخوری، زیاده‌روی در مصرف نوشیدنی‌های گازدار، شیرینیجات، نوشیدن آب سرد بلافاصله پس از غذای گرم، و افراط در مصرف گوشت قرمز از جمله عواملی هستند که باعث بر هم خوردن مزاج طبیعی کبد و سردی کبد می‌شوند. مصرف زیاد نمک، چربی و هضم نامناسب به‌عنوان عوامل بروز نشانه‌های بیماری کبد چرب در طب سنتی عنوان شده‌اند.

برای درمان کبد چرب می‌توانید علاوه بر رعایت رژیم غذایی مناسب، از روش‌های خانگی زیر کمک بگیرید.

اگه میخوای کبدت سالم بمونه ناشتا آب هویج بخور | خواص معجزه آسای آب هویج برای سلامتی

درمان خانگی کبد چرب 

1- نوشیدن قهوه

طی تحقیق انجام‌شده در سال ۲۰۱۶، قهوه فوایدی برای کبد دارد و آنزیم‌های کبد را تحریک می‌کند که با التهاب مبارزه می‌کنند. این تحقیق نشان داد افراد مبتلا به کبد چرب غیرالکلی که به‌طور منظم قهوه مصرف می‌کردند، کاهش روند آسیب به کبد را شاهد بودند. هر روز حداقل دو تا سه فنجان قهوه بنوشید تا خطر ابتلا به بیماری‌های کبد را کاهش دهید. قهوه‌ی تلخ بهترین گزینه است، زیرا چربی یا قند افزوده‌شده ندارد.

2-  کاهش وزن

افراد مبتلا به کبد چرب، باید ۳ تا ۵ درصد از وزن بدنشان را کم کنند تا تجمع چربی در کبدشان کاهش یابد. نشان داده شده که کاهش وزن ۷ تا ۱۰ درصدی می‌تواند علائم کبد چرب غیرالکلی (التهاب و فیبروزی کبدی) را کم کند. بهترین راه برای کاهش وزن، تعیین اهداف کوتاه‌مدت و منطقی است. دنبال کردن روش‌های دشوار کاهش وزن در بلندمدت سخت است و هیچ کمکی به شما نمی‌کند و ممکن است فشار بیشتری به کبد وارد کند.

3- مصرف مکمل‌های امگا۳

اسید‌های چرب امگا ۳ از نوع چربی‌های غیراشباع هستند که در غذا‌هایی مثل ماهی چرب، مغز‌ها و دانه‌ها وجود دارند و برای سلامت قلب مفیدند. توصیه می‌شود افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی از این چربی‌ها مصرف کنند. مصرف مکمل امگا ۳ می‌تواند چربی کبد را کاهش دهد و سطح کلسترول خون را بهبود ببخشد. البته باید در رابطه با دوز مصرفی مکمل امگا ۳ با پزشک مشورت کنید.

خواص آب انار برای کبد | پاکسازی کبد و درمان کبد چرب با انار            

4- دوری از محرک‌های کبدی

برخی از ترکیبات می‌توانند به کبد فشار وارد کنند. نمونه‌هایی از این ترکیبات شامل: دارو‌های بدون نسخه‌ی پزشک، بعضی از ویتامین‌ها و مکمل‌ها است. اگر مبتلا به بیماری کبد چرب هستید، پیش از مصرف هرنوع داروی بدون نسخه، ویتامین یا مکمل با پزشکتان مشورت کنید.

به‌طور کل، اگر دچار بیماری کبد چرب هستید، قبل از ایجاد تغییر در رژیم تغذیه‌ای یا سبک زندگی خودتان، با پزشک مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که خطری شما را تهدید نمی‌کند. 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر