افراد دیابتی لب به این میوه خشک نزنند
در سالهای اخیر نیز عنصر کروم در ترکیبات انگور و فرآوردههای آن یافت شده که موجب کاهش قند خون میشود.
بیشتر قند مویز، از نوع فروکتوز است که برای جذب در بدن به انسولین نیاز ندارد. به همین دلیل، مصرف کشمش و مویز به جای قند همراه چای از قدیم بخصوص در افراد دیابتی مرسوم بوده است.
اگرچه انگور و فرآوردههای آن، حاوی فلز کروم و قند فروکتوز هستند، اما به مقدار کم یا زیاد، قندهای دیساکارید نیز دارند که میتواند برای افراد دیابتی ایجاد مشکل کند؛ لذا بیماران دیابتی برای مصرف مویز باید با پزشک خود مشورت و از زیاده روی در مصرف آن خودداری کنند.
تضمین سلامت پوست با این خوراکی ارزان!
فراموش نکنید، فرآوردههای انگور بویژه مویز و کشمش، از کالری بسیار بالایی برخوردارند و مصرف زیاد آنها میتواند موجب افزایش وزن در افراد شود. در نتیجه، مصرف آن برای افراد چاق توصیه نمیشود.
بعلاوه از خرید مویز و کشمش به صورت فلهای و باز اجتناب کنید و حتما محصولاتی را که دارای بستهبندی بهداشتی، تاریخ مصرف و مجوز وزارت بهداشت هستند، بخرید.
ارسال نظر