شناسه خبر: ۸۹۳۳
لینک کوتاه کپی شد

3 املت خونساز و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

املت غذایی که با وجود سادگی، به‌دلیل داشتن تخم‌مرغ و دیگر مواد غذایی بسیار مقوی و مغذی بوده و می‌توان آنها را به‌عنوان غذای اصلی هم سرو کرد.

املت های مقوی برای بدن
ترینی‌ها :

شاید بسیاری افراد املت را تنها با نوع گوجه آن بشناسند، اما بایدگفت املت‌ها تنوع بالایی دارند که دستور پخت خاص خود را دارند.

املت قیساوا برای 2 نفر

خرما به دلیل داشتن هموگلوبین که یکی از بخش های اصلی گلبول قرمز است. املت قیساوا یا خاگینه از مهمترین موادتشکیل دهنده آن خرما است یک غذای خونساز تلقی میشود.

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۵دقیقه

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ درشت: ۲ عدد
  • خرما: ۱۰عدد
  • کره: ۲۵گرم
  • گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • دارچین: نوک قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: نوک قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- ابتدا هسته خرما‌ها را بگیرد و هر کدام را چهار قسمت کنید.

۲- در یک ماهیتابه کره را گرم کرده و خرما‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

۳- سپس گردو، دارچین و پودر زنجبیل را داخل ماهیتابه ریخته و چند دقیقه تفت دهید. در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.

۴- در این مرحله کمی نمک اضافه کنید و تخم‌مرغ‌ها را به سایر مواد ماهیتابه بیفزایید. صبر کنید کمی تخم‌مرغ خودش را بگیرد و سپس به آرامی هم بزنید. در پایان پخت کمی دارچین روی املت بپاشید.

نکته: در املت قیساوا سفیده باید خودش را بگیرد، اما زرده تخم‌مرغ را نباید زیاد هم زد و باید حالت عسلی داشته باشد.

املت تره‌کوهی برای ۲ نفر 

تره کوهی غنی از آهن است. آهن اکسیژن را به سلول ها می رساند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و انرژی را افزایش می دهد.ترکیب تره کوهی و تخم مرغ میتواند بهترین غذا برای تقویت سیستم ایمنی بدن باشد .

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۵دقیقه

مواد لازم:

  • پیازچه: ۴ عدد نگینی خردشده
  • تره‌کوهی خشک شده: یک‌سوم لیوان فرانسوی
  • تخم‌مرغ متوسط: ۲ عدد
  • روغن زیتون یا کره: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- تره‌کوهی خشک شده را به مدت ۵ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲- در یک ماهیتابه متوسط مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. پیازچه‌های نگینی خرد شده را در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.

۳- وقتی رنگ پیازچه‌ها طلایی شد، تره‌کوهی را اضافه کنید و تفت دهید.

۴- در انتها تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی در ماهیتابه و روی پیازچه و تره کوهی بشکنید و صبر کنید تا سفید تخم‌مرغ خوب خودش را بگیرد. نمک و فلفل را هم در انتها به املت بیفزایید.

نکته: درصورتی‌که به تره‌کوهی تازه یا خشک دسترسی نداشتید، می‌توانید به جای آن از سبزی تره معمولی هم در طرز تهیه املت تره استفاده کنید.

املت اسفناج برای 2 نفر 

مصرف این املت که حاوی اسفناج است، به دلیل داشتن ویتامین‌های C و K که آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شوند و همچنین پروتئین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم پنیر سفید صبحانه
  • 4 الی 5 قاشق غذاخوری اسفناج پخته
  • 30 گرم کره
  • نمک به مقدار لازم

تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. اسفناج، پیاز سبز و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه شما باید بیشتر حاوی "اسفناج"  باشد، نه "تخم‌مرغ"! یک ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید، روغن را اضافه کنید و حرارت شعله را روی متوسط قرار دهید. مایه را توی یک تابه نچسب ریخته و بگذارید 1-2 دقیقه بپزد. بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها، کمی سفت شدند و به حالت نیم‌پز درآمدند، طرف دیگر مایه را برگردانید تا بپزد. وقتی تخم‌مرغ‌ها پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر