شناسه خبر: ۱۰۳۴۴
لینک کوتاه کپی شد

به بهانه روز جهانی هات چاکلت، طرز تهیه 5 مدل هات چاکلت کافی شاپی رو اینجا یاد بگیر!

برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنج مدل هات چاکلت در ادامه با ترینی ها همراه باشید.

طرز تهیه هات چاکلت

پر بازدید

ترینی‌ها :

هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از نوشیدنی های دلپذیر و خوشمزه بین المللی است که به صورت گرم سرو می شود، امروز 12 بهمن 1403 مصادف شده با روز جهانی هات چاکلت به همین دلیل با ما همراه باشیدتا با طرز تهیه چند مدل هات چاکلتآشنا بشین.

طرز تهیه انواع هات چاکلت

1. هات چاکلت ساده

  • شیر     ۲ لیوان
  • پودر کاکائو     ۲ قاشق غذاخوری
  • آب     سه‌چهارم فنجان
  • شکر قهوه‌ای     ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل     دو سوم قاشق مرباخوری
  • مارشمالو     به تعداد دلخواه

طرز تهیه انواع هات چاکلت

 طرز تهیه هات چاکلت ساده

  1. ظرفی برداشته و شکر قهوه‌ای را با پودر کاکائو در آن مخلوط کنید. قدری آن را با قاشق به هم فشار داده و سپس آب گرم را در آن بریزید. سپس به خوبی ترکیب کنید.
  2. شیر را در شیرجوش ریخته و زمان دهید تا گرم شود. سپس آن را آرام آرام به ظرف حاوی شکر اضافه کرده و هم بزنید.
  3. در نهایت وانیل را افزوده و پس از ترکیب شدن، نوش جان کنید. می‌توانید برای تزئین، از تعدادی مارشمالو استفاده نمایید.

2. هات چاکلت ایتالیایی

  • شکلات تخته‌ای     ۲۰۰ گرم
  • شیر     ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت     ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو     ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر قند     ۴ قاشق غذاخوری

هات چاکلت ایتالیایی

 طرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی

  • برای تهیه هات چاکلت ایتالیایی، در ابتدا پودر قند را با پودر کاکائو مخلوط کنید. پس از آن نشاسته ذرت را افزوده و به خوبی ترکیب کنید.
  • شکلات تخته ای را برش زده و خرد کنید. سپس شیر را در شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  • زمانی که شیر به جوشیدن نزدیک شد، ترکیب نشاسته و پودر قند را به آن افزوده و بصورت دورانی ولی آرام، هم بزنید.
  • پس از اینکه شیر از جوشیدن افتاد، شکلات‌های خردشده را اضافه کرده و آرام‌آرام هم بزنید.

3. هات‌ چاکلت فرانسوی

  • شیر     ۳ لیوان
  • پودر کاکائو     ۳ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته‌ای     ۲۰۰ گرم
  • شکر     ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل     یک قاشق مرباخوری
  • چوب دارچین     ۲ عدد
  • نمک     یک‌سوم قاشق مرباخوری

هات_ چاکلت فرانسوی

طرز تهیه هات‌ چاکلت فرانسوی

  1. شیر را در شیر جوش ریخته و روی حرارت بگذارید. سپس چوب دارچین را به آن افزوده و ۱۰ دقیقه به آن زمان دهید تا روی حرارت ملایم بماند.
  2. پس از گذشت زمان مورد نظر، دارچین را خارج کرده و وانیل را به شیر بیفزایید. پس از ۵ دقیقه نیز پودر کاکائو را با نمک و شکر به مواد افزوده و هم بزنید.
  3. شکلات تخته ای را خرد کرده و در شیر جوش بریزید. پس از اینکه هات چاکلت شما به قوام کافی رسید، می‌توانید آن را نوش جان کنید.

4. هات چاکلت وایت

  • شکلات تخته‌ای سفید     ۳۵۰ گرم
  • خامه     ۳۰۰ گرم
  • شیر پرچرب     ۲ لیوان
  • وانیل     یک قاشق مرباخوری
  • مارشمالو     به تعداد دلخواه

هات چاکلت وایت

 طرز تهیه هات چاکلت وایت

  1. برای تهیه هات چاکلت وایت، شیر، خامه و وانیل را در مخلوط کن بریزید تا کمی مخلوط شود. سپس آن را در شیر جوش ریخته و حرارت را ملایم کنید.
  2. شکلات تخته ای را برش زده و خرد کنید. سپس قبل از اینکه مواد داخل شیرجوش به حباب زدن بیفتد، آن را به شیرجوش بیفزایید.
  3. زمان دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر حل شود. در نهایت برای تزئین می‌توانید از مارشمالو استفاده نمایید.

5. هات‌ چاکلت با خامه صبحانه

  • خامه     ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر     ۳ لیوان
  • شکلات تخته‌ای     ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو     ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر     ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه هات‌ چاکلت با خامه صبحانه

  1. برای تهیه این نوع هات چاکلت، درون شیرجوش، خامه را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. تا جوش آمدن آن، هم زدن را متوقف نکنید.
  2. پودر کاکائو را الک کرده و با شکر مخلوط کنید. سپس آن را به ترکیب شیر و خامه بیفزایید. همچنان هم بزنید.
  3. شکلات را خرد کرده و به شیرجوش اضافه کنید. حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید. پس از یکدست شدن مواد، آن را از روی شعله بردارید.

6. هات‌ چاکلت با چیپس شکلات

  • چیپس شکلات     ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب     ۴ لیوان
  • پودر کاکائو     ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل     یک‌سوم قاشق مرباخوری
  • شکر قهوه‌ای     ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه هات‌ چاکلت با چیپس شکلات

  1. شیر را در شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. ظرفی برداشته و درون آن، پودر کاکائو و شکر را مخلوط کنید. سپس به شیرجوش بیفزایید.
  2. چیپس شکلات را بن ماری کرده و به شیر اضافه کنید. در نهایت وانیل را به آن افزوده و به آرامی هم بزنید تا به خوبی یکدست شود.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر