3 مدل طرز تهیه سوپ شلغم برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا + نکات
با سرویس آشپزی ترینی ها همراه باشید، تا طرز تهیه سوپ شلغم برای درمان سریع سرماخوردگی رو به 3 روش ساد بگیرین.
پر بازدید
- 15 تا از بزرگترین آتش سوزی هایی که دنیا را تکان دادند!
- + معرفی 10 تا از پرفروش ترین گوشی های سال 2024 در جهان
- + اعمال روز سیزدهم ماه رجب چیست؟ | کارهایی که باید شب سیزدهم رجب حتما انجام بدین!
- + نحوه ست کردن شلوار کارگو در استایل زمستانی + عکس
- + متن تبریک روز پدر برای استوری و کپشن | متن های کوتاه و صمیمانه برای روز پدر
سوپ شلغم از انواع سوپ خوشمزه و مقوی و جزو نخستین غذاها برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است که به ذهن افراد میرسد. سوپ شلغم برای درمان سرماخوردگی کودکان هم بینظیر است. طرز تهیه سوپ شلغم برای درمان سریع سرماخوردگی و آنفولانزا و سوپ شلغم مجلسی را در ادامه بخوانید.
آموزش پخت سوپ شلغم به 3 روش
1. سوپ شلغم و مرغ به روش مجلسی (برای ۴ نفر)
- گوشت سینه یا ران مرغ ۲۵۰ گرم
- شلغم ۳ عدد متوسط
- هویج ۲ عدد کوچک
- قارچ ۴ عدد کوچک
- پیاز ۱ عدد متوسط
- کره ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
- جو پرک به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
- سبزی سوپ ۵ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ استکان (به دلخواه)
مراحل طرز تهیه سوپ شلغم مجلسی (روش اول)
مرحله اول؛ پختن مرغ برای سوپ شلغم
در طرز تهیه سوپ شلغم ابتدا باید مرغ را بشورید و با پیاز نگینی خرد شده و زنجبیل و مقداری آب بپزید. آب باید به حدی باشد که فقط روی مرغ را بپوشاند. وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد کف روی مرغ را بگیرید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
مرحله دوم؛ اضافه کردن سایر مواد به سوپ شلغم
در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم با جو وقتی مرغ نیمپز شد، ۲ عدد هویج را اضافه کنید. بهتر است یکی از هویجها را رنده کنید و دیگری را نگینی خرد کنید. شلغمها را هم به اندازه دلخواه خرد و اضافه کند.
۱۰ دقیقه بعد قارچها را هم برش بزنید و اضافه کنید. یک قاشق چایخوری کره هم بریزید. همزمان با اضافه کردن قارچ، جو پرک را هم اضافه کنید. چون میخواهیم سوپ شلغم حسابی جا بیفتد و غلیظ شود باید روی شعله ملایم گاز آرام آرام بپزد.
مرحله سوم؛ آماده شدن سوپ شلغم
در ۲۰ دقیقه پایانی پخت سوپ شلغم سبزی سوپ و شیر (اختیاری) را اضافه کنید تا خواص سبزی و شیر در سوپ شلغم حفظ شود. چون سوپ رژیمی و برای درمان سرماخوردگی است بهتر است خامه استفاده نکنید و میتوانید کره را هم حذف کنید. اگر هم آب قلم دارید حدود ½ فنجان آب قلم هم به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ شلغم جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید شعله گاز را خاموش و به صورت داغ سرو کنید.
2. سوپ شلغم و برنج با عدس برای کرونا و سرماخوردگی
- برنج ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
- عدس قرمز ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
- گوشت ران یا سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- شلغم ۳ عدد متوسط
- سیب زمینی ۱ عدد متوسط
- هویج ۲ عدد متوسط
- پیاز ۱ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- گشنیز و جعفری تازه و خرد شده ۱۰۰ گرم
- آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سوپ شلغم و برنج با عدس
مرحله اول؛ نیم پز کردن مرغ
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ و برنج باید مرغ را همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید. سپس یک پیاز را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید مرغ نیمپز شود.
مرحله دوم؛ اضافه کردن سایر مواد به سوپ
بعد از این که مرغ نیمپز شد، در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی باید برنج و عدس قرمز را اضافه کنید. سپس شلغم، سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد یا رنده کرده و به سوپ اضافه کنید.
مرحله سوم؛ ریش ریش کردن مرغ
در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم و هویج، بعد از این که مرغ کاملاً پخت، باید آن را از قابلمه خارج کنید و با استفاده از چاقو و چنگال مرغ را به صورت ریش ریش درآورید و سپس آن را دوباره به سوپ اضافه کنید. در این مرحله بهتر است پیاز را در سوپ له کنید و یا تکههای درشت آن را از سوپ خارج کنید تا ظاهر سوپ شما جذابتر شود.
مرحله چهارم؛ طعمدار کردن سوپ شلغم
در آخرین مرحله از دستور پخت سوپ شلغم برای کرونا و سرماخوردگی باید رب گوجه فرنگی و زردچوبه را کمی در روغن تفت دهید و به سوپ اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ بزنید و در یک ربع آخر سبزی خرد شده و آب لیمو ترش را اضافه کنید تا سوپ مزهدار شود.
3. طرز تهیه سوپ شلغم ساده
- پیاز ۲ عدد متوسط
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۴ عدد بزرگ
- هویج ۳ عدد متوسط
- شلغم ۱ کیلوگرم
- آب قلم ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- جو پرک ۳/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
- آب ۷ لیوان فرانسوی دستهدار
- عصاره سبزیجات ۱ عدد
- دال عدس ۴ قاشق غذاخوری
- گشنیز خشک ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه سوپ شلغم ساده
مرحله اول؛ میکس کردن گوجهها
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم مجلسی باید گوجهها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را خرد کنید، در مخلوطکن بریزید و کاملاً میکس کنید.
مرحله دوم؛ تفت دادن سیب زمینی و پیاز
در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم و جو پرک مجلسی باید سیب زمینی و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را همراه با زردچوبه به روغن داغ اضافه کنید. بعد از این که پیازها کمی سبک شدند، سیب زمینیهای خرد شده را اضافه کنید.
مرحله سوم، اضافه کردن پوره گوجه و رب به سوپ
در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی و گلودرد، بعد از چند دقیقه باید رب گوجه فرنگی را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کنید. سپس پوره گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم؛ اضافه کردن هویج و شلغم خرد شده
هویجها و شلغمها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. هویج را به صورت ریز رنده کنید و به مواد سوپ اضافه کنید. سپس شلغم را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید.
مرحله پنجم؛ اضافه کردن آب قلم و جو پرک به سوپ
در این مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی، باید آب قلم و جو پرک را به سوپ اضافه کنید مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به سوپ اضافه کنید. حالا ۴ لیوان آب را همراه با عصاره سبزیجات داخل قابلمه بریزید و مواد را به خوبی ترکیب نمایید.
مرحله ششم؛ آماده کردن سوپ شلغم
در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ شلغم با جو پرک باید دال عدس را همراه با گشنیز خشک به سوپ اضافه کنید. باقی مانده آب را در سوپ بریزید و اجازه دهید سوپ شما برای ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. در نهایت شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید. سپس روی سوپ را با جعفری و نعنای تازه خرد شده تزیین کنید.
ارسال نظر