آموزش عدس پلو با خرما | طرز تهیه عدس پلو با خرما
طرز تهیه عدس پلو با خرما، غذایی با طعم بهشت برای افطار!
تو این خبر بهت یاد می دیم که عدس پلو رو یه مدل جدید درست کنی. نظرت با عدس پلو و خرما چیه؟ با ما همراه باش.
پر بازدید
عدس پلو دوست نداری؟ اگر تا حالا نتونستی این غذا رو خوشمزه و لذیذ درست کنی بهتره روش تهیه عدس پلو با خرما رو که ترین تاپ بهت یاد میده بخونی و حتما این غذای خوشمزه رو درست کنی. مطمئن باش با درست کردن این غذا، عدس پلو میره تو لیست انتخاب های همیشگیت. چطوری تهیه میشه؟ ما بهت یاد دادیم.
مواد لازم برای تهیه عدس پلو با خرما
-
عدس: یک پیمانه
-
برنج: سه پیمانه
-
پیاز: یک عدد
-
گوشت چرخ شده: ٢٥٠ یا ٣٠٠ گرم
-
خرما بدون هسته: ٢٠٠ گرم یا ١٢ عدد
-
کره: یک دوم پیمانه
-
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
-
زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
-
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده
روش تهیه عدس پلو با خرما
-
قبل از شروع پخت از ٢٤ ساعت قبل عدس را شسته و کنار بگذارید تا خیس بخورد. البته توجه کنید که در این مدت حتما ٢ الی ٣ بار آب آن را عوض کنید. برنج را نیز کامل شسته و از سه ساعت قبل از پخت خیس کنید. توجه کنید که قبل از پخت آن ها را حتما آبکش کنید. کشمش ها را هم خوب شسته، آبکش کرده و کنار بگذارید. در زمان پخت دو قابلمه مناسب انتخاب کنید. یکی برای پخت برنج و دیگری برای عدس و آنها را پر آب کرده و روی حرارت بگذارید (در قابلمه عدس دو پیمانه آب کافی است).
-
میتوانید به منظور جلوگیری از وا رفتن عدس به آن مقداری نمک اضافه کنید و عدس را به مدت ٥ دقیقه با حرارت بالا بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید تا ٤٠ الی ٥٠ دقیقه بپزد. سپس آبکش کنید. برنج را هم درون آب جوش ریخته، پخته و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. اکنون پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و با زردچوبه خوب مخلوط کرده و تفت دهید. یک پیمانه آب درون تابه ریخته و به مدت سی دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت کامل بپزد.
طرز تهیه واویشکا به سبک شمالیا
-
پس از این مدت، دارچین، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کرده و هم بزنید. توجه داشته باشید که پودر گشنیز یا زیره سبز میتواند بوی زهم گوشت را بگیرد. پس از پخت شعله را خاموش کرده و تابه پیاز و گوشت را کنار بگذارید.
-
اکنون کشمش را در تابهای جدا با کمی روغن تفت دهید. پس از آن که کشمش را تفت دادید آن را در طرف دیگری ریخته و در همان تابه خرما را حداکثر با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. حال عدس و برنج را با ادویه پلویی و کره آب شده و مقداری نمک کمی مخلوط کنید و اگر میخواهید ته دیگ هم بگذارید، یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب کنید و ته دیگ مورد نظر را (سیب زمینی یا نان) کف آن بچینید. سپس مخلوط برنج و عدس را درون قابلمه ریخته درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا دم آن بالا بیاید و بخار کند. پس از بالا آمدن بخار، شعله را کم کنید تا برنج و عدس کامل بپزند و دم بکشند. (٤٥ دقیقه برای دم کافی است).
ارسال نظر