شناسه خبر: ۸۶۲۱
لینک کوتاه کپی شد

ساندویچ مفید برای مدرسه بچه ها | طرز تهیه ساندویچ برای تغذیه بچه ها در مدرسه | ساندویچ خانگی برای تغذیه بچه ها | ساندویچ راحت برای تغذیه بچه ها

طرز تهیه 5 تا از ساده ترین و مقوی ترین ساندویچ ها برای مدرسه بچه ها

طرز تهیه 5 تا از ساده ترین ساندویچ ها، سالم ترین و همچنین مغذی ترین ساندویچ ها برای تغذیه مدرسه بچه ها را به شما آموزش می دهیم.

ساندویچ

پر بازدید

ترینی‌ها :

تغذیه سالم بچه ها در مدرسه همیشه یکی از دغدغه های بزرگ مادران و والدین است. با توجه به اهمیت غذایی که بچه ها در مدرسه می خورند در سلامتی بدن و میزان یادگیری آنها، تصمیم گرفتیم در این مطلب طرز تهیه 5 ساندویچ خانگی مقوی و سالم را به شما آموزش دهیم تا برای مدرس فرزندان تان از این 5 ساندویچ ساده و خوشمزه استفاده کنید.

1- طرز تهیه ساندویچ پای مرغ و سیب زمینی

یکی از غذاهای خوشمزه برای کودکان ساندویچ پای مرغ و سیب زمینی است. این ساندویچ دستور طبخ ساده ای دارد. اما برای تهیه آن به فر نیاز دارید.

  • آماده سازی مواد اولیه: ۱ ساعت
  • آماده سازی ساندویچ: ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ نفر
  • میزان انرژی: ۱۷۰ کالری

مواد لازم

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق رب گوجه
  • نمک، فلفل، زردچوبه، کاری به میزان لازم
  • خمیر یوفکا به میزان لازم

نحوه آماده سازی

سینه مرغ را با پیاز و ادویه جات بپزید. سپس به صورت ریز خرد کنید.

سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

در ادامه درون تابه روغن بریزید و پیاز دیگر را پس از خرد کردن به آن اضافه کنید.

کمی بعد مرغ و سیب زمینی را به تابه اضافه کنید و روی آن فلفل، پودر سیر، نمک و زردچوبه بپاشید.

مواد را تفت داده و در انتها رب گوجه را به آن‌ها اضافه کنید.

مواد را درون خمیر یوفکا ریخته و در فر قرار دهید تا خمیر کاملاً بپزد.

2- طرز تهیه پیراشکی گوشت

مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر:

خمیر پیراشکی (می تونید از خمیر تهیه شده از نانوایی ها استفاده کنید)

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

قارچ ۲۵۰ گرم

رب ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه، آویشن، پودرسیر به مقدار لازم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

پنیر پیتزا یا موزارلا یا ریکوتا رنده شده به مقدار لازم

کنجد یا تخم خرفه در صورت تمایل

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید.

گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.

فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.

نمک،ادویه، زردچوبه، پودر سیر و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید. رب رو هم اضافه کنید.

در آخر قارچهای خرد شده رو اضافه کنید و اجازه بدید همه ی مواد خوب بپزند و آب خوراک کشیده بشه.

آویشن رو در مرحله ی آخر به خوراک اضافه کنید.

خمیر  رو که از قبل آماده کردید روی سطح آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید. تا جایی که میتونید خمیر رو نازک پهن کنید.

خمیر برای پیراشکی

با قالب گرد از خمیر چند دایره در بیارید. خمیر اضافه اومده رو کمی ورز بدید و دوباره با وردنه پهن کنید و قالب بزنید. سایز دایره ها دست خودتونه. اگه پیراشکی بزرگ میخواید بزرگتر بگیرید اگه کوچیک میخواید از کاتر کوچیک استفاده کنید.

خمیر برای پیراشکی

از مواد گوشتی یک سمت خمیر بریزید.

مقداری پنیر روش بریزید.

خمیر برای پیراشکی

سمت دیگه ی خمیر رو روی مواد برگردونید تا کاملاً روشون پوشیده بشه.

برای بستن لبه ها میتونید از چنگال استفاده کنید. چنگال رو روی دو لبه خمیر که روی هم قرار گرفتن فشار بدید تا هم نقش چنگال بیفته و هم دو طرفش به هم بچسبن.

خمیر برای پیراشکی

 

به همین ترتیب همه ی پیراشکی ها رو آماده کنید.

برای درست کردن پیراشکی ها میتونید از قالب های مخصوص پیراشکی هم استفاده کنید که کار رو راحت تر میکنه. به این صورت که خمیر رو روی قالب بذارید. لبه های خمیر باید بیرون از قالب باشه. مواد رو یه سمتش بذارید و بعد در قالب رو ببندید و فشار بدید تا پیراشکی خوب بسته بشه. خمیر اضافه رو هم جدا کنید.

به هر مدلی که دوست دارید میتونید پیراشکی ها رو بپیچید.

پیراشکی های آماده شده رو در سینی فر بذارید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بهشون استراحت بدید.

بعد از استراحت روی پیراشکی ها با برس زرده تخم مرغ رقیق شده با زعفرون دم کرده ( یا فقط زرده تخم مرغ ) بمالید.

در صورت تمایل کنجد یا تخم خرفه هم روشون بپاشید.

پیراشکی ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار بدید تا روشون طلایی بشه.

از سینی در بیارید و با سس کچاپ نوش جان کنید.

پیراشکی

3- طرز تهیه ساندویچ کتلت سویا

اگه از غذاهای گوشتی خسته شدید و دنبال یه وعده ی خوشمزه ی گیاهی هستید کتلت سویا یکی از بهترین گزینه هاست. میدونید که سویا میزان پروتئین خیلی زیادی داره و در عین حال کلسترول کمی داره پس جایگزین خیلی خوبی برای گوشته. در مورد ارزش غذایی و خواص سویا اینجا نمیخوام بنویسم فقط توصیه میکنم حتما خودتون راجع بهش بخونید.

توی این کتلت از تخم مرغ استفاده نشده، شما میتونید اگه مایلید یه دونه تخم مرغ اضافه کنید. ولی بدون تخم مرغ هم بافتش خوبه و نمیشکنه.

این کتلت رو میتونید توی نون ساندویچی برای وعده ناهار فرزندتون بذارید. 

مواد لازم برای 2 الی 3 نفر:

سویا 1 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد بزرگ

پیاز 1 عدد

آرد لپه 2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه، پودر زیره سبز، پودر سیر به مقدار لازم

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه:

برای تهیه آرد لپه، لپه رو بشورید و بذارید کاملا خشک بشه.

بعد لپه های خشک شده رو در آسیاب بریزید و پودر کنید.

سویا رو در ظرفی بریزید و مقداری آب جوش روش بریزید.

بذارید سویا  حدود 20 دقیقه خیس بخوره.

بعد از 20 دقیقه سویا رو آبکش کنید و بشورید.

سویا رو در چرخ گوشت یا غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و له کنید. میتونید سویا و سیب زمینی و پیاز رو در چرخ گوشت یا غذا ساز با هم چرخ کنید.

پیاز رو رنده درشت و سیب زمینی رو رنده ریز کنید.

سویا، پیاز، سیب زمینی، آرد لپه و آرد سوخاری و نمک و فلفل و کلیه ادویه ها رو با نعنا خشک در ظرفی بریزید و مخلوط کنید و خوب ورز بدید.

کتلت سویا

مقداری روغن در تابه بریزید و بذارید گرم بشه.

از مایه کتلت سویا تو دستتون فرم بدید و در روغن داغ شده بگذارید.

بذارید کتلت ها یک طرفشون سرخ بشه و بعد پشت و روش کنید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

کتلت های سرخ شده رو روی دستمال آشپزخونه بگذارید تا روغن اضافیشون جذب بشه.

با گوجه و خیارشور سرو کنید.

کتلت سویا

 

4- طرز تهیه ساندویچ کوکو شکم پر

مواد لازم:

سیب زمینی 5 عدد

تخم مرغ 2 عدد

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز 1 عدد

کشمش و گردو در صورت تمایل مقداری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به مقدار لازم

مواد لازم:

سیب زمینی 5 عدد

تخم مرغ 2 عدد

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز 1 عدد

کشمش و گردو در صورت تمایل مقداری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو آب پز کنید. بعد از پختن بذارید سرد بشن و بعد رنده کنید.

تخم مرغها رو در سیب زمینی های رنده شده بشکنید. مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست بشه.

در تابه ای کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده رو توش تفت بدید.

گوشت چرخ کرده رو به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و تفت بدید.

وقتی رنگ گوشت عوض شد و آبش کشیده شد نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه رو اضافه کنید و تفت بدید و بذارید گوشت بپزه.

در صورت تمایل کشمش و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید و کنار بگذارید.

مایه کوکو که آماده کردید رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

کوکوی شکم پر

در یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید گرم بشه.

نیمی از مایه کوکو رو کف قالب بریزید و خوب پهن کنید تا اندازه ش همه جا یکسان باشه.

مایه گوشتی رو روش بریزید و پهنش کنید. یه کم از لبه های کوکو رو خالی بگذارید.

کوکوی شکم پر

بقیه مایه کوکو رو روی مایه گوشتی بریزید و کامل پهن کنید تا روی مایه گوشتی رو بپوشونه و کوکو بسته بشه.

روی حرارت ملایم اجازه بدید کوکو بپزه و یه سمتش طلایی بشه.

وقتی یه سمت کوکو طلایی شد به آرومی کوکو رو دو تا برش عمود بر هم بزنید و تیکه ها رو برگردونید تا سمت دیگه شون هم سرخ بشه.

کوکوی شکم پر

حالا می تونید این کوکو رو  لای نون ساندویچ یا هر نون دیگه ای بزراید و سرو کنید.

کوکوی شکم پر

5- ساندویچ پته ماهی

پته (patty) به انواع گوشت ( گوساله،گوسفند، مرغ، ماهی و … ) میگن که چرخ شده باشه و بعد با یه سری مواد مخلوطش کنن و  بهش فرم بدن و بعد هم تو روغن سرخش کنن. میشه گفت همون کتلت خودمونه.

این پته خوشمزه یکی از راههای متفاوت برای پخت ماهیه. برای این پته از ماهی های بدون استخون استفاده کنید که دیگه زحمت جدا کردن تیغهای ماهی رو نداشته باشید. از تن ماهی هم میتونید استفاده کنید. توی دستور اصلی از مقدار مایونز خیلی بیشتری استفاده شده، من به 2 قاشق غذاخوری تغییرش دادم. پس اگه بعد از درست کردن مایه پته دیدید که سفت و خشکه به دلخواهتون مایونزش رو زیاد کنید. مقدار اصلی مایونز 1/2 پیمانه است.

مواد لازم برای دو نفر:

ماهی تیلاپیا200 گرم

مایونز 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

شوید تازه یا خشک 2 قاشقش غذاخوری

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

پودر سوخاری 3/4 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر سیر به مقدار لازم ( در صورت تمایل )

طرز تهیه:

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.

به ماهی نمک و فلفل بزنید و در فر گرم شده قرار بدید تا پخته بشه. 10 دقیقه کافیه برای پختش چون دو مرحله پخت داره.

از فر در بیارید، بذارید سرد بشه و با پشت چنگال ماهی رو خوب خرد و له کنید.

توی یه ظرف مایونز، تخم مرغها، پودرسیر، شوید و خردل رو مخلوط کنید.

مواد رو هم بزنید.ماهی خرد شده و پودر سوخاری رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

باید یه مایه سفت داشته باشید که بشه تو دست بهش فرم داد. اگه خیلی سفت شده میتونید کمی مایونز اضافه کنید.

پته ماهی

با دستتون از مایه پته بردارید و بهش شکل دایره بدید.

همه ی پته ها رو به همین ترتیب درست کنید و به مدت نیم ساعت تو یخچال بگذارید.

مقداری روغن توی تابه بریزید و بذارید خوب گرم شه. حرارت رو متوسط کنید و پته ها رو توی تابه بگذارید تا سرخ شن.

وقتی یه طرفش طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

پته ماهی

با سبزیجات دلخواه سرو کنید.

پته ماهی

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد