سنگین ترین ترافیک دنیا | طولانی ترین ترافیک جهان
ماجرای وحشتناک ترین ترافیک تاریخ که 12 روز طول کشید! + ویدیو و تصاویر
سنگین ترین ترافیک دنیا در چین رخ داد که باعث فوت دو نفر و به دنیا آمدن تعدادی کودک شد. در این ویدیو در مورد سنگین ترین ترافیک بیشتر بدانید.
سنگین ترین ترافیک دنیا به طول بیش از 100 کیلومتر در چین رخ داد. سنگین ترین ترافیک دنیا 12 روز طول کشید و باعث به دنیا آمدن کودکان و فوت چند نفر شد. در ادامه در مورد علت به وجود آمدن سنگین ترین ترافیک دنیا بیشتر بدانید.
ویدیویی از سنگین ترین ترافیک دنیا
علت سنگین ترین ترافیک تاریخ
در روزهای پایانی ماه آگوست ۲۰۱۰ و در بزرگراه پکن – تبت، راهی که ابتدای جاده خروجی از پکن به حساب می آید، تعداد بسیار زیادی از مردم چین در ترافیکی عجیب و غریب گرفتار شدند که تا آن زمان سابقه نداشت، ترافیکی که در حدود ۱۰۰ کیلومتر امتداد داشت. روان شدن این ترافیک ۱۲ روز طول کشید چرا که هر اتومبیل تنها ۳ کیلومتر در هر روز قادر به جلو رفتن بود. البته این جابجایی در بهترین بخش و خلوت ترین زمان جاده ممکن بود. در برخی از نقاط، رانندگان حتی قادر به پیمودن نیمی از این مسافت هم نبودند.
بسیاری از مسافران ۳ یا ۴ روز درگیر این ترافیک بودند تا توانستند از آن خلاص شوند. آنها در طول روز تنها یک وعده غذا خورده و همانجا در اتومبیل هایشان می خوابیدند. دلیل اصلی این ترافیک هیچ ربطی به تعداد بسیار زیاد اتومبیل ها در این مسیر نداشت بلکه فقط به خاطر استفاده تعداد زیادی از کامیون ها از این جاده برای جابجایی مصالح ساختمانی و همچنین ذغال سنگ بود. این کامیون ها که در حدود ۱۰۰۰ دستگاه بودند مصالح و ذغال سنگ را از مغولستان به چین می آوردند.
این ترافیک سنگین تنها برای دستفروشانی منفعت داشت که مواد غذایی آماده از قبیل نودل، آب معدنی، ساندویچ و تنقلات را با قیمت هایی بسیار بالا به مردم می فروختند. آنها حتی آب را هم به صورت لیوانی می فروختندن تا از یک بطری بتوانند پولی چند برابر قیمت اصلی آن به دست آورند. همچنین قیمت هر بسته سیگار ۵ برابر قیمتی بود که در مغازه ها فروخته می شد. بسیاری از رانندگان، اوقاتی را که در این ترافیک وحشتناک گیر افتاده بودند را با بازی و صحبت گذراندند و سارقان هم در این میان بیکار نبوده و از غیبت رانندگان برای سرقت کیف پول و وسایل با ارزش آنها استفاده می کردند.
برای جلوگیری از این فاجعه و جنون جاده ای، مقامات رسمی ۴۰۰ افسر پلیس به منطقه فرستادند.
ارسال نظر