شناسه خبر: ۳۱۲۳
لینک کوتاه کپی شد

کوچک ترین پاهای دنیا | زن چینی دارای کوچک ترین پاهای دنیا

عمرا اینا پاهای آدم باشه | زنانی که کوچک ترین پاهای دنیا رو دارن + فیلم

چیزهای عجیب زیادی توی دنیا وجود داره. حالا میخوایم براتون از افرادی که دارای کوچک ترین پاهای دنیا هستند بگیم.

کوچک ترین پاهای دنیا

پر بازدید

ترینی‌ها :

داشتن کوچک ترین پاهای زیبا در ملاک های زیبایی مردم چین در گذشته بوده! حالا فقط یک روستا در چین وجود داره که دارای افرادی با کوچک ترین پاهای دنیا هست. این رسم مدت هاست از بین رفته و این ها آخرین افراد با کوچک ترین پاهای دنیا هستند.

ویدئو از کوچک ترین پاهای دنیا

به گزارش ترین تاپ به نقل از خبر آنلاین، از خیلی وقت پیش تا اوایل قرن ۲۰، در چین رسم بر این بود که وقتی نوزادی به دنیا می‌آمد پاهایش را می‌بستند تا رشد نکند و کوچک بماند. با این کار استخوان‌های پا بدون اینکه کودک دردی را احساس کند رشد نمی‌کرد و در نهایت با پوشیدن کفش‌های بسیار کوچک رشد پا مختل می‌شد. هرچند نظریه‌های مختلفی در مورد علت این کار وجود دارد اما این کار به خاطر عوارضی مثل درد و نداشتن تعادل هنگام راه رفتن مدت‌هاست که دیگر رسم نیست.

یکی از استانداردهای زیبایی در چین کوچک بودن پای زنان بود

یکی از سنت های عجیب خانواده های چینی برای فرزندان دخترشان این بود که آن ها مجبور بودند تا انتهای عمر فقط از یک سایز و نوع کفش به نام لوتوس استفاده کنند. این سنت باعث می شد تا پای دخترها هیچ رشدی نکرده و در انتهای عمر دیگر نتوانند راه بروند.پاها تقریباً به اندازه پاهای یک عروسک می شد. عوارض این رسم دشواری و دردناک شدن راه رفتن و بیماری به نام "اوستئوپروسیس" یا شکنندگی استخوان ها بود.

کوچک ترین پای دنیا

این کفش ها معمولاً از جنس پنبه یا ابریشم بودند که با ظرافت خاصی درست شده بودند و آنقدر کوچک بودند که در کف دست انسان جا می شدند.

فرایند بستن پاهای دختران بین سنین سه تا یازده سالگی آغاز می شد. ابتدا پای کودک با آب داغ شسته و ماساژ داده می شد، بعد تمامی انگشت ها به جز انگشت شصت شکسته شده به سمت داخل پا برگردانده و فشرده می شدند؛ سپس پا را در همین حالت با نوارهای پارچه یی محکم می بستند. این عمل موجب جلوگیری از رشد پا بیش از 10 سانتیمتر می شد. سپس انگشت های شصت را در راستای پا کشیده می شکستند. بانداژ پارچه یی از انگشتان تا قوزک پا محکم پیچیده می شد تا انگشتان را در جای خود نگه دارد.

بزرگترین بینی دنیا متعلق به کیه؟

این سنت در سال 1911 در چین ممنوع شد اما تا حدود سال 1939 در برخی مناطق روستایی همچنان ادامه داشت. اکنون با گذشت بیش از یکصد سال از ممنوعیت این سنت آخرین نسل از دخترانی که پاهایشان کوچک شده است در روستای "شاندونگ" زندگی می کنند. "جو فارل" عکاس آزاد که به این روستا سفر کرده 50 پیرزن که قربانی این رسم دردناک شده اند را دیده و از آنها عکاسی کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد