کیک یخچالی | دسر یخچالی
با بیسکویت پتی بور یه کیک یخچالی خوشمزه درست کن
با گرم شدن هوا از دسرهایی که می توانید برای پذیرایی از مهمان ها استفاده کنید؛ کیک یخچالی است. طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
پر بازدید
یکی از انواع کیک که بدون نیاز به فر درست می شود؛ کیک یخچالی است. کیک یخچالی دسری خوشمزه است که می توان آن را برای پذیرایی از مهمان ها نیز در نظر گرفت. در این مطلب آموزش کیک یخچالی با بیسکویت پتی پور به شما آموزش داده می شود.
آموزش درست کردن کیک یخچالی
مواد لازم
بیسکوییت پتی بور | 2 بسته |
پودر کاکائو | 4 قاشق غذاخوری |
شیر | 2 پیمانه |
شکر | 1 پیمانه |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه کیک یخچالی
-
ابتدا 2 قاشق غذاخوری آرد سفید را به همراه پودر کاکائو الک کنید.
-
شکر به مخلوط اضافه کنید.
-
سپس 2 پیمانه شیر به مخلوط اضافه کنید.
-
مخلوط به دست آمده را درون ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار بدهید و به آرامی هم بزنید
-
50 گرم کره را به مواد درون ظرف اضافه کنید.
-
زمانی که مواد حالت فرنی شکلی پیدا کردند ظرف را از روی شعله گاز بردارید.
-
کف یک ظرف مستطیلی شکل را یک ردیف بیسکوییت پتی بور بچینید.
-
روی ردیف بیسکوییتها یک لایه از مواد مخلوط شده پخش کنید.
-
روی مواد مخلوط شده یک لایه بیسکوییت قرار دهید.
-
این مراحل را به همین ترتیب ادامه دهید.
-
سپس کیک را داخل یخچال گذاشته و تا زمانی که خوب سفت شود؛ صبر کنید.
نکات دیگر تهیه کیک یخچالی
-
برای راحت خارج کردن کیک یخچالی از ظرف، یک سلفون را کف ظرف پهن کرده و قبل از آن کف ظرف را به خوبی با کره چرب کنید.
-
می توانید از هر نوع بیسکویت دیگری استفاده کنید.
-
به جای استفاده آرد؛ نشاسته ذرت هم انتخاب خوبی است.
-
در مواد میانی از موز هم می توانید استفاده کنید؛ همچنین موز برای تزیین هم انتخاب خوبی است.
-
استفاده از انواع میوه ها؛ توت فرنگی، برش های کوچک آناناس، پرتقال و ... برای تزیین کیک پیشنهاد می شود.
ارسال نظر