شناسه خبر: ۳۹۹۴
لینک کوتاه کپی شد

مشهورترین کمدین | مشهورترین کمدین های دنیا | کمدین های معروف جهان

مشهورترین کمدین های خارجی که برایمان لحظات شیرینی ساختند!

چه کسی شما را بیشتر می خنداند؟؟ چارلی چاپلین یا مستر بین؟ همراه ما باشید تا با مشهورترین کمدین های خارجی آشنا شوید.

مشهورترین کمدین ها
ترینی‌ها :

کدام یک از مشهورترین کمدین های سینمای جهان که در سال های نه چندان دور خنده بر لب بینندگا تلویزیون می آوردند را به یاد دارید؟ از مستر بین تا چارلی چاپلین، مشهورترین کمدین های سینمای جهان هستند که حالا به خاطران پیوستند ولی از ذهنمان پاک نمی شوند. به همین بهانه مشهورترین کمدین‌ های دنیا که برای ایرانی‌ ها لحظات شیرینی را ساختند مرور می‌ کنیم.

چارلی چاپلین

چارلی چاپلین

با شنیدن کمدی در سینما بی‌شک نخستین نام در ذهن بسیاری چارلی چاپلین کمدین مشهور انگلیسی است. او را در کاراکتر ولگرد با آن کت‌وشلوار مندرس و عصای معروف نمی‌توان نادیده گرفت.  او نویسنده، کارگردان، آهنگساز، تهیه‌کننده و بی‌شک نماد سینمای صامت بود. از مشهورترین فیلم‌های او می‌توان به «عصر جدید»، «جویندگان طلا»، «روشنایی‌های شهر» و «دیکتاتور بزرگ» اشاره کرد.

نورمن ویزدوم

نورمن

نورمن ویزدوم یکی از کمدین‌های سرشناس انگلیس است که در دهه‌های نخست قرن بیستم توانست صدای خنده را در سالن‌های سینما بلند کند. او با کلاه پارچه‌ای و کت و شلوار گشاد معروف‌اش در بیش از ۳۰ فیلم به بازی پرداخت. او برای فعالیتش در زمینه هنر و سرگرمی از دربار سلطنتی بریتانیا لقب شوالیه گرفت.

ویزدوم در نودمین سالروز تولدش از فعالیت هنری کناره گرفت و به بیش از نیم قرن حضور در عرصه سینما و تلویزیون پایان داد. او در سال ۲۰۱۰ در حالی که ۹۵ سال سن داشت٬ درگذشت تا خاطره آثار پرتعدادش را برای دوستدارانش به یادگار بگذارد.

هارولد لوید

هارولد

هارولد لوید از محبوب‌ترین و سرشناس‌ترین کمدین‌های دوره سینمای صامت است. او که به عنوان بازیگر آثار کمدی وارد سینما شد٬ در ادامه مسیر بیشتر به سمت تهیه‌کنندگی گرایش پیدا کرد. دوستداران آثار این بازیگر او را با عینک مشهوری که همواره بر چشم داشت و ظاهر و لباس‌های همیشه مرتبش به خاطر می‌آورند٬ البته همواره کمی دست و پا چلفتی ضمیمه رفتار و حرکات این بازیگر در فیلم‌هایش بود. «ایمنی آخر از همه» و «دانشجوی سال اول» از جمله فیلم‌های مشهور این کمدین است.

لورل و هاردی

لورل و هاردی

لورل و هاردی یک زوج کمدی در اوایل دوران سینمای کلاسیک بودند که از استن لورل انگلیسی و اولیور هاردی آمریکایی تشکیل شده بود. آنها کار خود را در دوران سینمای صامت آغاز کردند و سپس با موفقیت در «سینمای ناطق» ادامه دادند.

این دو به خاطر کمدی بزن‌بکوب بی‌نظیر خود شهرت بین‌المللی داشتند و لورل در نقش رفیقِ دست‌وپا چلفتی و زودباورِ هاردیِ زورگو و پرطمطراق ظاهر می‌شد و همچون کلاه بولر لبه‌دارشان به نمادی آشنا تبدیل شد.

لویی دوفونس

لویی دوفونس

در ایران با صدای عزت‌الله مقبلی و بعدها اصغر افضلی و جواد پزشکیان شناخته شده بود. لویی دوفونس فرانسوی در فیلم‌هایی چون «هالو»، «آشپزباشی» و «ژاندارم سنت‌تروپه» نمونه‌های موفقی از نقش‌آفرینی کمدی را به نمایش گذاشته بود. دوفونس در طول حیات خود در بیش از یکصد فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی شرکت کرد که از این نظر یک هنرپیشه پرکار به‌شمار می‌آید.همچنین از او می‌توان به عنوان یکی از بهترین بازیگران تاریخ یاد کرد.

برادران مارکس

برادران مارکس

برادران مارکس افسانه‌ای (که واقعا هم برادر بودند) کارنامه‌ی درخشانی داشتند که باعث شد آن‌ها ابتدا در وودویل، سپس در برادوی، بعد در پرده نقره‌ای و در نهایت با ظهور تلویزیون، موفقیت بزرگی بدست آورند.

گروچو یکی از برادرانی بود که همیشه با سیگار خود، سبیل سیاه رنگ و راه رفتن خنده‌دارش دیده می‌شد، هارپو بی صدا، مزین به کلاه گیس فرفری، خدای شیطنت و همیشه در حال تعقیب دختران زیبا، تمسخر بچه‌ها، بوق زدن، و نواختن چنگ در هر زمان ممکن بود.

چیکو نوازنده تیزهوش، همیشه عبارات را به تکه کلام‌های خنده‌دار تبدیل می‌کرد، و زپو مردی سالم و خوش تیپ و عاقل بود. این شخصیت‌های بسیار متمایز در صحنه تبدیل به کهن الگوهای کمدی شدند و طنز نیهیلیستی برند آن‌ها بر همه از وودی آلن و مانتی پایتون گرفته تا مستر شو و ساشا بارون کوهن تاثیر گذاشت.

جری لوئیس

جری لوئیس

جری لوئیس از جمله محبوب‌ترین و مشهورترین کمدین‌های سینمای جهان به شمار می‌آید که منتقدان اروپایی لقب «سلطان کمدی» را در زمانی که تنها در آمریکا یک ستاره پولساز بود به وی اعطا کردند.

حمید قنبری دوبلور آثار وی، نقش بسزایی در شناساندن و محبوبیت او در میان ایرانیان داشت.

دیدی

دیدی

«دیتر هالروردن» کمدین نام‌آشنای آلمانی با شخصیتی به نام دیدی به اوج شهرت رسید.  «دیتر هالرودن» با نام شخصیت کمدی دیدی در ایران نیز چهره‌ای شناخته شده است و دوبله فارسی آثاری از وی چون «دیدی و جاسوس‌ها»، «دیدی و ارثیه خانوادگی»، «دیدی می‌تازد»، «دیدی مشابه رئیس»، «دیدی مشاور آقای رئیس» با صداپیشگی حسین عرفانی در چند دهه گذشته در ایران پخش شده است.

 مستر بین

مستر بین

اوایل دهه ۷۰ و در دورانی که داشتن دستگاه ویدیو هنوز «جرم» محسوب می‌شد، نوارهای بتاماکسی بین خانواده‌ها دست‌به‌دست می‌شد که رویش نوشته بود «مستر بین». این نوار حاوی اپیزودهایی کوتاه از هنرنمایی کمدینی با همان نام بود که بدون تکلم توانسته بود صدای قهقه را از منازل مردم در جریان شب‌نشینی‌های شیرین آن دوران بلند کند. مردی با کت قهوه‌ای، پیراهن سفید و کراوات قرمز که سکناتش آمیزه‌ای بود از خنگی و رندی همزمان. بعدها فهمیدیم نام مستر بین «روان اتکینسون» است. اتکینسون غیر از شخصیت «مستر بین» که به سینما هم راه پیدا کرد، استندآپ کمدی‌های درجه‌یکی دارد و البته نسخه‌ای هجوآلود از «جیمز باند» به نام «جانی انگلیش» هم خلق کرده است.

جیم کری

جیم کری

بدون شک جیم کری یکی از بزرگترین کمدین‌های تاریخ است اما این شهرت و اعتبار او در بین ایرانی‌ها به خاطر فیلم مشهور «ماسک» است که بارها از تلویزیون پخش شده است.

او در بسیاری از فیلم‌ها نقش مردی با زندگی معمولی را بازی می‌کند که در اثر رویدادی ناگهان زندگانی‌اش زیر و رو می‌شود. در «ماسک» نقابی جادویی پیدا می‌کند که به او قدرتی فرابشری می‌دهد، در «دروغ‌گو دروغ‌گو» وکیلی است که با به حقیقت پیوستن آرزوی پسرش دچار مشکل می‌شود و در «نمایش ترومن» پی می‌برد که تمام زندگیش بخشی از برنامه تلویزیونی است.

آیا این خبر مفید بود؟

  • مهلا ریاحی ارسالی در

    عالی بود 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟⭐⭐⭐🤩🤩💖

ارسال نظر