طریقه درست مصرف شلغم
بهترین روش مصرف شلغم برای حفظ خواص آن + نکات
شلغم کلی فواید داره که برای حفظ خواص شلغم باید به روش های درست طبخ بشه که در ادامه بهتون آموزش دادیم.
پر بازدید
شلغم یکی از سبزیجات مفید و پر خاصیت است که به عنوان آنتی بیوتیک کاربرد دارد و برای درمان سرما خوردگی و بسیاری از بیماری ها ی دیگر بسیار مفید است. شلغم موجب بهبود سرفه می شود و نوشیدن آب آن قند خون را پایین می آورد، همچنین شلغم به طور فوق العاده ای ضعف جنسی را درمان کرده و اسپرم را زیاد می کند و اگر تخم آن را سرخ کرده و بخورید برای ضعف جنسی موثر است.
بهترین روش خوردن شلغم
بخارپز کردن شلغم
بهترین شیوه برای تهیه شلغم بخار پز کردن آن است زیرا با این روش تمام ویتامین و خواص درمانی شلغم حفظ می شود. این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زیرا در این روش آب شلغم که دارای مواد مفیدی برای جلوگیری از سرطان است حفظ می شود ولی هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان می شود از شلغم خارج می گردد.
آب شلغم سفید برای چی خوبه؟ | خواص آب شلغم پخته شده
استفاده از شلغم در غذا ها :
اضافه کردن شلغم به غذایتان به شما کمک می کند از تمام مزایای اصلی آن بهره مند شوید. شما می توانید از شلغم و برگ هایش در پخت انواع سوپ ها و خوراک ها استفاده کنید بدین صورت که شلغم ها را به شکل مکعبی برش دهید و به خوراک سبزیجات شامل سیب زمینی، هویج، موسیر و کلم قمری و خوراک مرغ، گوشت گاو و بره اضافه کنید.
استفاده از شلغم در سالادها:
شلغم های جوان یا کوچک را که در مراحل اولیه برداشت می شوند و دارای طعم شیرین و ظریفی هستند به صورت خام به همراه کلم، هویج و چغندر به سالاد سبزیجات اضافه کنید. شلغم های بزرگ تر طعمی شبیه به چوب پیدا می کنند و برای استفاده در سالاد مناسب نیستند.
استفاده از شلغم در ترشی:
بسیاری از مردم ایران، با شلغم و هویج، تربچه و فلفل قرمز ترشی درست می کنند.
استفاده از شلغم در انواع دیپ:
شلغم را به شکل خلال های نازک ببرید و از آن در انواع دیپ و یا کولسلو استفاده کنید.
سوپ شلغم
یکی از موثرترین راه های استفاده از این سبزی، تهیه سوپ شلغم است و اگر این سوپ را از ترکیب جو، هویج، شلغم، پیاز و گشنیز تهیه کنید، درمان کننده فوق العاده سرماخوردگی محسوب می شود.
برای جلوگیری از سرماخوردگی هر روز شلغم بخورید
نحوه ی انتخاب و نگهداری شلغم
- در هنگام انتخاب شلغم، شلغم های کوچک تر که پوستی سفت و بدون لکه های قهوه ای دارند و برگ هایشان سبز و شاداب است انتخاب کنید.
- برای نگهداری از شلغم آنها را در کیسه های پلاستیکی بریزید و تا یک هفته و گاهی اوقات بیشتر از یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
- قبل از طبخ یا سرو کردن شلغم، آن را تمیز بشویید و پوستش را برس بکشید تا هرگونه کثیفی و باقی مانده ی آفت کش ها از روی آن پاک شود یا می توانید شلغم را پوست بگیرید و برگ های آن را جدا کنید.
شلغم را با چه چیزی بخوریم؟
شلغم نفاخ و دیر هضم است پس بهتر است آن را با مصلح آویشن یا زیره مصرف کرد.
ارسال نظر