شناسه خبر: ۹۶۵۱
لینک کوتاه کپی شد

درمان خانگی آنفلوآنزا

با این غذا‌ها آنفولانزا را بدون دکتر درمان کنید!

کارشناس دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری و درمان آنفولانزا، بر لزوم اصلاح سبک زندگی و مصرف غذاهای مقوی تأکید کرد.

درمان خانگی آنفلوآنزا
ترینی‌ها :

با توجه به افزایش سرما‌خوردگی و آنفولانزا در فصل‌ سرما مهشید چایچی از اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری و درمان آنفولانزا و سرما خوردگی خبر داد. وی همچنین به اصلاح سبک زندگی و مصرف غذا‌های مقوی در  این فصل از سال تاکید کرد.

به گفته مهشید چایچی کارشناس دفتر طب ایرانی توجه به افزایش ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی در فصول سرد، تغذیه مناسب نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی و درمان این بیماری‌ها دارد. او پیشنهاد کرد افرادی که دچار کم‌خونی یا ضعف بدنی هستند، باید از غذاهای مقوی مانند آبگوشت، تخم‌مرغ عسلی، کباب چنجه، شیره انگور و آب هویج استفاده کنند. همچنین، باید از مصرف غذاهای دیرهضم، شور و فست‌فودها پرهیز کنند.

۵ بیماری که با شروع فصل پاییز دچارش میشین!! + روش جلوگیری

چایچی همچنین به اهمیت نظم در زمان غذا خوردن و پرهیز از پرخوری اشاره کرد و تأکید کرد که دفع صحیح مواد زائد از بدن، مانند ادرار و مدفوع، برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌ها ضروری است. وی افزود که مصرف میوه‌های ملین مانند گلابی و انجیر و سوپ سبزیجات می‌تواند به بهبود یبوست کمک کند.

این کارشناس تأکید کرد که استرس و بی‌خوابی نیز می‌توانند سیستم ایمنی را تضعیف کنند و در نتیجه خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را افزایش دهند. فعالیت بدنی منظم و پیاده‌روی در هوای معتدل به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

چایچی همچنین درباره خواص عسل سخن گفت و افزود که مصرف شربت عسل با آبلیمو به تقویت سیستم ایمنی و تسریع بهبودی در زمان ابتلا به آنفولانزا کمک می‌کند.

او در پایان به پرهیز از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی تأکید کرد و گفت که در موارد خاص، مصرف گیاهان باید با احتیاط انجام شود تا از عوارض ناخواسته جلوگیری شود. برای تسکین سرفه‌ها، او پیشنهاد کرد از دمنوش‌های خاص و روغن‌های گیاهی استفاده شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر