شناسه خبر: ۹۵۱۳
لینک کوتاه کپی شد

این میوه ارزان و همه فن حریف را در فصل سرما بخورید

این میوۀ کم کالری، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است و بیشتر از آب تشکیل شده است

images (24)

پر بازدید

ترینی‌ها :

خیار یک میوۀ مقوی و آبدار است. مصرف خیار به کاهش قند خون و کاهش وزن کمک می کند. بهتر است خیار را با پوست بخورید تا بیشتر از خواص آن برخوردار شوید. مواد مغذی، ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان های خیار به درمان و حتی پیشگیری از چند بیماری کمک می کنند. خیار کم کالری است. همینطور سرشار از آب و فیبر محلول است که به حفظ آب بدن و کاهش وزن کمک می کند.

خواص خیار :

  • ویتامین های موجود در خیار 

محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب اسلامی بیان کرد: از آنجایی که خیار دارای ویتامین‌های آ، سی و انواع ویتامین ب و همچنین حاوی کلروفیل، اسید فولیک، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، منگنز، کلسیم و سلولوز است، توصیه می‌شود در طول روز حداقل یک خیار بخوریم.

وی با بیان اینکه خیار تصفیه کننده طبیعی خون است، افزود: خوردن، بوییدن و مالیدن خیار به پیشانی در رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت از بین بردن گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است.

  •  خواص تخم خیار :

این پژوهشگر طب اسلامی ضمن تاکید بر اینکه خیار و تخم خیار برای درمان دیابت و بیماری‌های قندی بسیار مفید است، اظهار داشت: از ورقه خیار برای رفع قرمزی چشم استفاده می‌شود و اگر این میوه همراه غذا در سالاد خورده شود، به درمان یبوست کمک می‌کند.

  •   بهبود بیماری ها

عبداللهی نیک آبادی عنوان کرد: آشامیدن آب خیار در رفع اکثر تب‌های شدید، تسکین حرارت خون وصفرا، ازبین بردن التهاب معده، پاک کردن کبد، دفع سنگ کلیه و مثانه و همچنین بهبود یرقان سودمند است.

بالاخره میوه را با شکم پر بخوریم یا خالی؟

  •  خیار درمان سرما خودرگی

وی ابراز داشت: اگر روزی یک عدد خیار بخورید از سرما خوردگی در فصل پاییز و زمستان در امان هستید و برای از بین بردن صفرا و اسید خون از خیار دارای تخم زرد، کاملا رسیده و بدون نمک استفاده می‌شود.
 

  • درمان افسردگی با خیار 

این پژوهشگر طب اسلامی اشاره کرد: خیار برطرف کننده غصه و افسردگی است و با حلقه حلقه کردن خیار و قرار دادن آن روی پوست می‌توان برای از بین بردن چین و چروک و چربی پوست و همچنین حفظ لطافت و تازگی آن استفاده کرد و ضماد خیار برای خارش، اگزاما و تحریکات جلدی پوست بسیار موثر است.

  • خواص خیار برای هضم غذا 

 عبداللهی نیک آبادی خوردن خیار قبل از غذا را در هضم مواد عذایی بسیار موثر دانست و یاد آور شد: کسانی که مشکل معده، رماتیسم، زخم روده و اثنی عشر، ورم کلیه و سنگ کلیه دارند باید از خوردن خیار شور بپرهیزند.
 
وی توصیه کرد: برای جلوگیری از نفخ بهتر است بعد از خوردن خیار عرق نعنا یا مقداری آب جوش همراه نبات بخورید و کسانی معده ضعیف دارند و دچار سوء هاضمه هستند بهتر است خیار را همراه عسل یا مویز بخورند.


 
 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد