شناسه خبر: ۹۴۷۰
لینک کوتاه کپی شد

10 نشانه اصلی کمبود پروتئین در بدن که باید جدی بگیرید!

پروتئین ها در بدن تقریبا سازنده همه چیز هستند پوست، مو، ناخنها بدون مقدار کافی پروتئین، بدن نمی‌تواند سلول‌ها را ترمیم کند.

پروتئین ها

پر بازدید

ترینی‌ها :

نبود پروتئین در بدن باعث خستگی مفرط میشود پروتئین ها در بدن نقش سوخت را ایفا میکنند ما برای تامین انرژی روزانه خود نیاز به پروتئین داریم همچنین بدن برای ترمیم سلول های خود نیاز به پروتئین دارد . اگر این 10 علت را در بدن میبینید شما کمبود پروتئین دارید 

 با مصرف کافی پروتئین و حفظ یک رژیم غذایی متعادل پر از میوه، سبزیجات و فیبر، بدن غذای کافی برای ساخت، نگهداری و ترمیم سلول‌ها و بافت‌ها خواهد داشت. علائم مختلفی وجود دارد که نشان می‌دهد پروتئین کافی مصرف نمی‌شود و بدن ضعیف شده است.

این ۱۰ علائم معمولاً در نتیجه کمبود پروتئین بدن رخ می‌دهند:

1- خستگی

خستگی مداوم و سطوح پایین انرژی در طول روز، حتی پس از خواب کافی، می‌تواند نشانه کمبود پروتئین باشد. با وجود کمبود پروتئین بدن مواد مغذی مورد نیاز برای حفظ سطح انرژی را دریافت نمی‌کند.

2- ریزش مو

ریزش مو بیش از حد، خشک شدن و پوسته پوسته شدن پوست نیز می‌توانند از علائم کمبود پروتئین باشند. کراتین برای تقویت و بازسازی این بافت‌ها ضروری است و طریق مصرف پروتئین در بدن ساخته می‌شود..

3- ناخن‌های ضعیف و شکننده

یکی دیگر از علائم نشان دهنده کمبود پروتئین نازک و شکننده بودن ناخن‌هاست. ناخن‌ها نیز برای تقویت و محکم شدن به کراتین و در نتیجه پروتئین نیاز دارند.

4- تورم

سطوح پایین پروتئین باعث بروز تورم مخصوصاً در پاها، مچ پا و دست‌ها می‌شود. تورم به دلیل عدم تعادل مایعات در بدن اتفاق می‌افتد و پروتئین برای تنظیم تعادل مایعات بدن ضروری است.

5- ضعف

پروتئین به عضله سازی کمک می‌کند، بنابراین منطقی است که کمبود پروتئین بدن را ضعیف کند. کمبود پروتئین در بدن همچنین ممکن است باعث بروز احساس خستگی دائمی یا سخت شدن انجام فعالیت‌های فیزیکی و ترم شدن عضلات شود.

این 5 سبزی بالاترین میزان پروتئین را دارند!

6- بیماری

مریض شدن بیش از حد نیز یکی دیگر از علائم بالقوه کمبود پروتئین در بدن است. کمبود پروتئین در سیستم ایمنی اختلال ایجاد می‌کند. بدن را مستعد ابتلا به عفونت‌ها و بیماری می‌کند.

7- بهبود دیر زخم‌ها

پروتئین برای ترمیم بافت‌ها ضروری است و در صورتی که بدن دچار کمبود پروتئین باشید بریدگی‌ها یا خراش‌ها دیر بهبود پیدا می‌کنند.

8- تغییر خلق و خو

از کم خوابی گرفته تا استرس، چیز‌های زیادی می‌توانند بر خلق و خوی تأثیر بگذارند. کمبود پروتئین یکی از عواملی است که معمولاً نادیده گرفته می‌شود. پروتئین بر انتقال‌دهنده‌های عصبی تأثیر می‌گذارد، بنابراین ممکن است بدون مقدار کافی پروتئین فرد احساس تحریک‌پذیری بیشتری داشته باشد. پروتئین همچنین برای تولید انتقال دهنده‌های عصبی مهم است.

9- احساس گرسنگی

احساس گرسنگی مداوم، به ویژه هوس غذا‌های حاوی کربوهیدرات یا شیرین، می‌تواند نشان دهد که پروتئین کافی برای متعادل نگه داشتن هورمون‌های گرسنگی در بدن وجود ندارد.

10- بیماری‌های دهان و دندان

کمبود پروتئین همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های دهان و دندان را افزایش می‌دهد. پروتئین نقشی کلیدی در سلامت دهان و دندان‌ها دارد، زیرا لثه و بافت‌هایی که از سلامت دندان‌ها حمایت می‌کنند متکی به پروتئین هستند.

 

کمبود پروتئین در درازمدت می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی برای سلامتی شود. از بین رفتن عضلات، اختلال در عملکرد متابولیسم، آسیب به کبد و سیستم ایمنی بدن تنها چند مثال از این مشکلات هستند. کمبود پروتئین همچینین افراد را در خطر شدید پوکی و شکستگی استخوان قرار می‌دهد. مصرف پروتئین کافی همچنین برای حفظ سلامت قلب ضروری است.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد