سپر ویروس های پاییزی مصرف این مواد غذایی است!
استفاده از این مواد غذایی میتواند به شما کمک کند که در برابر ویروس های پاییزی در امان بمانید.
به گفته دکتر نوریا دیانوا، کارشناس تغذیه و مدیر اجرایی مرکز تحقیقات تغذیه سالم، محصولات و غذاهایی را که باید در پاییز در رژیم غذایی گنجانده شود، شناسایی شد.کدو تنبل، هویج، چغندر، زیرا حاوی درصد بالایی از ویتامین A و بیوفلاونوئیدها هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و وضعیت پوست و همچنین حاوی فیبر غذایی می شوند. و هم اینکه یک غذای ایده آل برای میکروبیوم روده محسوب می شوند.
به توصیه این کارشناس تغذیه، رژیم غذایی روزانه باید شامل موارد زیر باشد:
- مصرف مرکبات
- مصرف میوه های غنی از ویتامین C و فیبر غذایی
- موز زیرا حاوی پتاسیم است و تاثیر مثبتی برعملکرد قلب دارد
- میوه هایی که سرشار ار ویتامین C،A،E هستند
- مصرف میوه های گروه B
- همگی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.
میوه محبوب پاییزی، قاتل عفونت ویروسی
-
ماهی چرب
ماهی خال مخالی و شاه ماهی منابع عالی اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و پروتئین هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و وضعیت پوست و عملکرد قلب را بهبود می بخشد.
-
آجیل و خشکبار
آجیل و دانه ها منابع خوبی از چربی های سالم از جمله اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه منیزیم و روی هستند که از سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن در هوای سرد حمایت می کنند.
-
مصرف میوه های خشک
میوه های خشک، خرما، زردآلو، هلو، آلو و کشمش سیاه بهترین جایگزین برای شکر هستند و علاوه بر آن حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند.
-
غذا های تخمیری
غذاهای ترشی و تخمیری، کلم، چغندر و هویج، غذاهای کم کالری، سرشار از ویتامین C و اسید لاکتیک هستند و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارند. این خواص به جذب و سنتز ویتامین های گروه B کمک می کند.
ارسال نظر