ماجرای کرونای چشمی چیست؟ | شیوع کرونای چشمی در ایران حقیقت دارد؟
در این گزارش بر اساس توضیحات رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) بیماری و ویروس کرونای چشمی را مورد بررسی قرار داده ایم.
پر بازدید
رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) و متخصص بیماریهای عفونی درباره شیوع ویروسی که موجب التهاب و قرمزی چشم میشود، توضیحاتی ارائه کردند و نگرانیهایی که این موضوع در بین مردم ایجاد کرده است را بررسی کردند.
این ویروس که بهطور خاص باعث التهاب و قرمزی چشم شده، در حال حاضر به شدت شایع شده است. در برخی گزارشها در فضای مجازی، افراد ادعا کردهاند که ویروسی به نام «کرونای چشمی» از طریق اشک چشم و بزاق دهان منتقل میشود و باعث سوزش، خارش و التهاب چشم میشود.
همه چیز درمورد HMPV ویروس جدید چینی + عکس
مسعود مردانی، متخصص بیماریهای عفونی، گفت: عفونتهای تنفسی معمولاً با علائمی مانند تب، سرفه و عطسه شروع میشوند، اما برخی ویروسها مثل آدنوویروسها علاوه بر دستگاه تنفسی میتوانند چشم را نیز آلوده کنند. این ویروسها باعث قرمزی و التهاب چشم شده و ممکن است ترشحات چرکی از چشم خارج شود. خوشبختانه این ویروسها معمولاً خوشخیم بوده و ظرف ۵ تا ۷ روز بهبود مییابند و نیاز به درمان خاصی ندارند.
حمید عمادی، رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره)، افزود: یکی از علائم شناختهشده بیماری کرونا، درگیری چشم است که موجب قرمزی چشم میشود، اما در حال حاضر آدنوویروسها بیشتر در حال شیوع هستند. این ویروس مسری است و میتواند به چشم آسیب برساند. او تأکید کرد که افرادی که به این ویروس مبتلا میشوند باید مراقب باشند تا از انتقال آن به دیگران جلوگیری کنند.
کمبود این ویتامین ها باعث میشه ویروس بگیرین!!
عمادی همچنین توصیه کرد افرادی که علائم چشمی دارند، حتماً توسط چشم پزشک معاینه شوند و در صورت نیاز از قطرههای کورتون برای کنترل التهاب استفاده کنند.
این ویروسها معمولاً نیاز به درمان خاصی ندارند و با مراقبتهای بهداشتی بهبود مییابند، اما برای جلوگیری از شیوع آن رعایت نکات بهداشتی بسیار ضروری است.
ارسال نظر