شناسه خبر: ۹۰۸۰
لینک کوتاه کپی شد

ساخت اولین ویروس کامپیوتری دنیا به دست برادران پاکستانی! + جزئیات

ویروس های کامپیوتری امروزه در انواع و اقسام مختلف سیستم ها را آلوده کرده اند و برخی از آنها به شدت خطرناکند.

اولین ویروس کامپیوتری
ترینی‌ها :

ویروس کامپیوتری نوعی بدافزار است که با تزریق کدهای آلوده به دیگر برنامه های کامپیوتری خودش را تکثیر کرده و کدهای مخرب را اجرا می کند. ساز و کار این بدافزار تقریبا مشابه ویروس های واقعی است. از پیامدهای ویروسی شدن سیستم می توان به کاهش کارایی، سرقت اطلاعات، پاک سازی یا رمزنگاری فایل ها و نمایش پیام های نامناسب اشاره کرد.

تاریچه تولید اولین ویروس کامپیوتری به چندین دهه قبل برمی گردد Brain در سال ۱۹۸۶ و توسط برادران «فاروق علوی» منتشر شد. هدف این دو برادر پاکستانی از انتشار ویروس جلوگیری از کپی غیر مجاز نرم افزار پزشکی‌شان بود. Brain هم بوت سکتور فلاپی را با یک کپی از ویروس جایگزین کرده و بوت سکتور اصلی را به عنوان عامل مخرب علامت‌گذاری می کرد.

اولین ویروس کامپیوتری

از آنجا که این دو برادر از توسعه ویروس هدف سوئی نداشتند، اطلاعات تماس خود برای حذف Brain را در اختیار کاربران قرار می دادند. طولی نکشید که سیل تماس های قربانیان از سراسر جهان به سمت آنها سرازیر شد و خط تلفنشان را عملا از کار انداخت.

مایکروسافت باارزش ترین شرکت جهان در سال 2024 شد!

هکرها و مهاجمین سایبری از آن زمان پیشرفت زیادی کرده و حالا ویروس هایی نظیر Overwrite، Spacefiller و چند جزئی را توسعه می دهند که در کنار تخریب بوت سکتور، فایل ها را هم آلوده می کنند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر