شناسه خبر: ۶۳۷۹
لینک کوتاه کپی شد

شغل با درآمد دلاری

14 راه کسب درآمد دلاری در ایران که کسی ازش خبر نداره!

روش‌های مختلفی برای کسب درآمد دلاری وجود دارد تا به ازای فعالیتی که انجام می‌ دهید دریافتی شما براساس واحد پول دلار باشد. همراه ما باشید تا این راه ها را بدانید.

درآمد دلاری
ترینی‌ها :

شما می توانید از ایران هم شغلی با درآمد دلاری داشته باشید. شناختن این راه ها بسیار مهم است و فقط کافی است به یکی از توانایی هایی که در ادامه معرفی کرده ایم، مسلط باشید تا بتوانید به درآمد دلاری برسید. همراه ما باشید تا با شغل هایی که از طریقشان در ایران می توانید کسب درآمد دلاری داشته باشید آشنا شوید.

 

1. کسب درآمد دلاری در ایران از یوتیوب

برای کسب درآمد دلاری در ایران از طریق یوتیوب روش‌های مختلفی وجود دارد. یکی از ساده‌ترین روش‌ها ساختن یک کانال یوتیوب و اشتراک‌گذاری تولید محتواهای خاص به زبان انگلیسی برای جذب بازدیدکننده بیشتر است.

از جمله شرایط درآمدزایی از یوتیوب می‌توان به مجاب کردن 1000 کاربر برای سابسکرایب کردن کانال خود اشاره کرد تا بتوانید تبلیغاتی را برای ویدیوهای خود بگیرید و به درآمد دلاری برسید. همچنین زمان پخش ویدیوهای خود را ظرف یکسال باید به 4000 ساعت برسانید. بنابراین اگر این دو شرط را اجرا کنید بدون سرمایه اولیه کسب درآمد از یوتیوب آغاز می‌شود.

2. کسب درآمد دلاری از طریق بازارهای مالی

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد دلاری در کشور ما معامله کردن در بازارهای مالی از جمله بازار فارکس است. البته این نوع درآمدزایی نیاز به دانش، مهارت، تجربه، سرمایه اولیه و وقت زیادی دارد و شما می‌توانید از طریق کارگزاری‌های معتبر فعال در این زمینه اقدام به سرمایه‌گذاری کنید. پس در اولین قدم اصول معامله‌گری در بازار فارکس را فرا بگیرید.

3. کسب درآمد دلاری از طریق فریلنسری

یکی از بهترین و پردرآمدترین روش‌های کسب درآمد دلاری در ایران همکاری با بهترین سایت‌های فریلنسری خارجی است. بسیاری از افرادی که در زمینه‌های خاص همچون سئو و بهینه‌سازی سایت، تولید محتوا، برنامه‌نویسی، طراحی وب و غیره تخصص دارند از طریق فریلنسری و آزادکاری در منزل به درآمدزایی خوبی رسیده‌اند. تنها ضرورت کسب درآمد دلاری از این طریق تسلط به زبان انگلیسی و داشتن روزمه قوی و نمونه‌کارهای استاندارد برای مجاب کردن کارفرما است.

4. کسب درآمد دلاری در ایران با فروش کتاب الکترونیک

یکی از بهترین روش‌ها برای کسب درآمد دلاری در ایران فروش کتاب الکترونیکی است. پس اگر مهارت لازم در نویسندگی به زبان انگلیسی را دارید می‌توانید کتاب‌های خود را به صورت فایل‌های پی دی اف از طریق سایت آمازون آپلود کنید تا این کتاب‌های الکترونیکی را به افراد زیادی در سراسر جهان به فروش برسانید.

5. کسب درآمد دلاری از محل فروش دوره‌های آموزشی

افرادی که در زمینه ارائه دوره‌های آموزشی به صورت تخصصی مهارت دارند می‌توانند با تکیه بر دانش خود فایل‌های ویدیویی و متنی خود را به زبان‌های فارسی و انگلیسی آماده کرده و در سایت‌های مختلفی همچون Udemy عرضه و به فروش برسانند.

6. کسب درآمد دلاری با عکاسی و فروش آنلاین عکس

افرادی که در زمینه عکاسی از مهارت لازم برخوردار هستند می‌توانند با خلاقیت و تلاش خود بهترین و خاص‌ترین عکس‌ها که مخاطبان زیادی دارد را تنها با یک دوربین عکاسی تهیه کنند و این تصاویر و عکس‌ها را در سایت‌های معتبر مختلفی مانند سایت Shutterstock و  Ansplash که در زمینه فروش عکس کار می‌کنند، به فروش برسانند و درآمد خوبی به دلار کسب کنند.

7. کسب درآمد دلاری با تماشای تبلیغات

شاید برای شما باورپذیر نباشد، اما یکی از روش‌های کسب درآمد دلاری در ایران تماشای فیلم‌های تبلیغاتی است. به طوری که برخی از سایت‌ها مانند Swagbucks وجود دارند که شما با تماشای فیلم‌های تبلیغاتی بارگذاری در آنها درآمد دلاری کسب کنید. این نوع درآمدزایی به صورت صفر تا صد درآمد دلاری بدون تخصص است و فقط باید وقت اضافی داشته باشید تا بتوانید فیلم‌های بیشتری را نگاه کنید و پول بگیرید.

8. کسب درآمد دلاری در ایران از طریق باینری آپشن

یکی از پردرآمدترین روش‌های کسب درآمد دلاری در ایران فعالیت در سیستم باینری آپشن از طریق اینترنت است. باینری آپشن یک بازار جدید مالی همانند بورس است و در آن کاربران باید قیمت یک سهم را در یک محدوده زمانی تعیین کنند تا به درآمد دلاری برسند.

براین اساس سهامدارانی که از پیش‌بینی شما درباره یک سهم به سود رسیدند باید بخشی از سود سهام خود را به شما بدهند. برای شروع فعالیت اقتصادی در این زمینه بهتر است در دوره‌های آموزشی فارکس و تریدینگ شرکت کنید. وب سایت‌های زیادی همچون الیمپ ترید و آلپاری برای عضویت و انجام معاملات باینری آپشن بر مبنای خرید و فروش وجود دارد.

9. کسب درآمد دلاری با افیلیت مارکتینگ

درآمدزایی از طریق افیلیت مارکتینگ یک روش بازاریابی است که با دریافت پورسانت به دلار همراه است که نمونه این وب‌سایت‌‌های معروف می‌توان به سایت آمازون اشاره کرد. از نگاه کارشناسان کارآفرینی و کسب‌وکارهای اینترنتی بازاریابی وابسته یا افیلیت مارکتینگ یکی از پردرآمدترین روش‌ها برای کسب درآمد دلاری در ایران است و تنها نیاز به پشتکار و تلاش کافی دارد.

در این روش شما محصولات موجود در وب سایت‌‌هایی همچون آمازون که برای کسب درآمد دلاری هستند را تبلیغ می‌‌کنید و به هر میزان که نظر مشتری را جلب کنید، پورسانت به دلار از سود فروش دریافت خواهید کرد.

10. کسب درآمد دلاری از طریق گوگل ادسنس

گوگل به عنوان غول جستجوی دنیا و بزرگترین شرکت تبلغاتی جهان تحول بزرگی را در تبلیغات آنلاین ایجاد کرده است. گوگل در حال حاضر تبلیغات بنری داخل سایت‌ها را دست دارد و در صورتی که شما یک سایت با تعداد بازدیدکنندگان بالا دارید می‌توانید با گوگل همکاری کنید.

با این روش شما می‌توانید جایگاه‌های بنر و تبلیغ خود را در اختیار گوگل قرار دهید تا برای شما بفروش برساند و در نهایت با کسر سهم خود سهم شما را به دلار از طریق سایت ادسنس واریز کند.

بر این اساس گوگل ادسنس یکی از متداول‌ترین روش‌های درآمدزایی آنلاین در سراسر دنیا است. ایرانیانی که دارای سایت‌های غیرفارسی زبان هستند، با تولید محتواهای جذاب به جذب مخاطب بپردازند و برای فروش و بازاریابی از ظرفیت گوگل استفاده کنند.

11. کسب درآمد دلاری با تولید محتوا

با توجه به آنلاین شدن کسب‌وکارها در سال‌های اخیر، تولید محتوا نیز روزبه‌روز تخصصی‌تر و مهم‌تر شده است. بسیاری از افراد، تخصصشان این است که با رعایت اصول سئوی محتوایی و تولید محتوای کاربرپسند، برای کسب‌وکارها در زمینه‌های مختلف، محتوای متنی تولید کنند.

درصورتی‌که به زبان انگلیسی مسلط باشید و بتوانید به این زبان بنویسید، می‌توانید برای شرکت‌های خارجی مستقیما یا در سایت‌های فریلنسری رزومه ارسال کرده و با تولید محتوا برای آن‌ها، به کسب درامد دلاری واقعی بپردازید. شرکت‌های ایرانی مستقر در خارج به ویژه در زمینه‌های مالی و مهاجرتی بهترین گزینه‌ها در این زمینه هستند. همچنین می‌توانید برای این شرکت‌ها تولید محتوای تصویری به‌ویژه اینفوگرافیک نیز تولید کنید؛ اما باید با قوانین سئو و هویت بصری هر شرکت به‌اندازه کافی آشنا شده باشید. با ابزارهای هوش مصنوعی تبدیل عکس به فیلم نیز تولید محتوای ویدیویی هم از هر زمان دیگری راحت‌تر شده است.

12. کسب درآمد دلاری با تولید موسیقی

موسیقی، یکی از آن زمینه‌هایی است که اقتصادش در کشور ما بسیار ضعیف است. این موضوع، البته برای سال‌ها در تمام دنیا به‌ویژه برای موسیقی‌های غیرتجاری و غیرپاپ، مانند موسیقی کلاسیک و فولکلور صادق است. لازم به ذکر است که نبود قانون کپی‌رایت در کشور ما نیز سبب شده که موزیسین‌ها، شاهد کپی شدن آهنگ‌هایشان بدون کسب درآمد باشند.

خبر خوب این است که پلتفرم‌های تخصصی موسیقی مانند اسپاتیفای، هاب‌اسپات، یوتیوب موزیک و آمپلیفای برای هنرمندان و سازندگان موسیقی این امکان را فراهم کرده‌اند که آثارشان را آپلود کرده و از محل تبلیغات و تعداد دفعاتی که فایل آن‌ها شنیده می‌شود، درآمد داشته باشند. همچنین ابزارها و سایت‌های ساخت آهنگ با هوش مصنوعی می‌تواند فرآیند آهنگسازی و کسب درآمد از آن را نیز آسان‌تر کند.

13. کسب درآمد دلاری با گوش کردن به موسیقی

درست مانند روش کسب درآمد دلاری با تماشای تبلیغات که در بخش‌های قبلی به آن اشاره کردیم با گوش کردن به موسیقی نیز می‌توانید درآمد کسب کنید. پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌های متعددی برای این کار وجود دارند که معروف‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • Current Rewards
  • Slicethepie
  • HitPredictor
  • Playlist Push
  • RadioEarn
  • Research.fm
  • Cash4Minutes
  • Earnably

کافی است که در این پلتفرم‌ها حساب کاربری درست کرده و به موسیقی‌های مورد علاقه خود گوش کنید. البته برخی پلتفرم‌ها مانند Spotify به شما این امکان را می‌دهند که Playlist عالی و پرطرفدار درست کرده و از آن‌ها نیز کسب درآمد دلاری داشته باشید. از پلی لیست خود به سه روش اصلی زیر می‌توانید درآمد داشته باشید:

  • دریافت هزینه از موزیسین‌ها برای اینکه سهمی در پلی‌لیست پرطرفدار شما داشته باشند
  • دریافت هزینه از موزیسین‌ها برای نوشتن نظر درباره آهنگ آن‌ها
  • فروش پلی‌لیست

14. ترجمه

یکی دیگر از راه های درامد دلاری ترجمه است. برای کسب درآمد دلاری از طریق ترجمه در ایران، می‌توانید از چند روش مختلف استفاده کنید. این روش‌ها به شما کمک می‌کنند تا مهارت‌های ترجمه خود را به بازارهای بین‌المللی معرفی کنید و درآمد ارزی کسب کنید. برای مثال می‌توانید به پلتفرم‌های فریلنسینگ و سایت‌هایی مانند  Upworkو Freelancer سر بزنید، در این سایت‌ها پروفایل ایجاد کنید، با شرکت‌های بین‌المللی ارتباط برقرار کنید و برای پروژه‌های ترجمه درخواست ارسال کنید. در واقع بسیاری از شرکت‌های ترجمه به دنبال مترجمان ماهر در زبان‌های خاص هستند؛ شما می‌توانید با این شرکت‌ها ارتباط بگیرید و رزومه خود را ارسال کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر