شناسه خبر: ۱۰۱۹۲
لینک کوتاه کپی شد

با هوش مصنوعی زمان مرگت رو محاسبه کن!

اپلیکیشن جدیدی به نام Death Clock قادر است با استفاده از هوش مصنوعی و با بهره‌گیری داده‌های دریافتی افراد، زمان دقیق مرگ آن‌ها را پیش‌بینی کند.

هوش مصنوعی زمان مرگ

پر بازدید

ترینی‌ها :

به نقل از برترین ها، علاقمندان به ادبیات کلاسیک احتمالا نام داستان کوتاه Life-Line اثر رابرت هایملین که سال ۱۹۳۹ منتشر شد را شنیده‌اند؛ داستانی ترسناک در خصوص دانشمندی که با اختراع یک دستگاه می‌توانست زمان مرگ افراد را با دقت ۱۰۰ درصدی پیش‌بینی کند. اکنون پس از گذشت ۸۶ سال از انتشار این داستان کوتاه، اپلیکیشنی جدید به نام Death Clock معرفی شده که قادر است از طریق هوش مصنوعی زمان مرگ انسان‌ها را پیش‌بینی کند.

اپلیکیشن Death Clock قادر است بر اساس اطلاعاتی نظیر رژیم، فعالیت‌های ورزشی، سبک زندگی، میزان خواب یا برخی پارامترهای دیگر، زمان دقیقی را برای مرگ کاربران پیش‌بینی کرده و نمایش دهد. این اپلیکیشن که توسط یک کمپانی گمنام با نام Most Days طراحی و ساخته شده قادر است با استفاده از هوش مصنوعی چنین پیش‌بینی ترسناکی را ارائه دهد. این هوش مصنوعی به‌ادعای بلومبرگ بر اساس مجموعه داده‌هایی مستخرج از ۱۲۰۰ مطالعه روی بیش از ۵۳ میلیون نفر تعلیم داده شده و به همین دلیل می‌تواند پیش‌بینی قابل تاملی از زمان مرگ ارائه دهد.

پیش از این که Death Clock قادر به پیش‌بینی زمان مرگ شما باشد لازم است برخی اطلاعات را به‌عنوان ورودی به آن ارائه دهید. برای مثال کاربران باید مدت زمان و کیفیت متوسط خواب خود، سطح استرس و برخی مشخصات فردی‌شان را در آن وارد کنند. از این طریق اپلیکیشن Death Clock نه تنها می‌تواند زمان دقیق مرگ را پیش‌بینی کند؛ بلکه یک آگهی ترحیم دردناک را نیز به نمایش درآورده و از این طریق شوک بزرگی به فرد وارد می‌کند.

این شوک البته قاعدتا باید باعث شود که انسان‌ها عادت‌های غلط زندگی‌شان را کنار گذاشته و به سمت زندگی سالم‌تر سوق داده شوند. البته با توجه به استقبال گسترده از این اپلیکیشن و بیش از ۱۰ هزار دانلود آن در گوگل پلی می‌توان نتیجه گرفت که رویکرد عجیب این سرویس تا حد زیادی موفقیت‌آمیز بوده است!

طبیعتا بسیاری از ما تمایلی به دانستن زمان مرگمان نداریم. با این وجود دلیل گرایش گسترده کاربران به Death Clock برای آگاهی از زمان از بین رفتن تا حد زیادی قابل درک است. در وهله نخست، هدف بسیاری افراد از استفاده از این اپلیکیشن اصلاح عادت‌های غلط زندگی و رفتار است. با این وجود بررسی‌ها نشان داده که برخی دیگر از کاربران نیز پا را از این حد فراتر نهاده و برای برنامه‌ریزی آینده خود به پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی از زمان مرگ خود تکیه می‌کنند.

در عین حال هرچقدر هم که پیش‌بینی Death Clock درست و حساب‌شده باشد، باز هم نمی‌توان آن را چندان قابل اتکا توصیف کرد. در گام اول باید توجه داشت که حتی دقیق‌ترین گزارش سنجه‌های سلامتی مثل تغذیه، خواب، استرس یا دیگر موارد نیز همگی تقریبی و میانگین بوده و نمی‌توانند گزارش دقیقی از سبک زندگی کاربر را ارائه دهند. بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که هوش مصنوعی بر اساس این داده‌های تقریبی زمان دقیقی از مرگ را پیش‌بینی کند.

از سوی دیگر، اپلیکیشن Death Clock همچنین نمونه‌ای اولیه از تکیه بر هوش مصنوعی برای پیش‌بینی آینده به شمار می‌رود که تصویری ناخوشایند از آینده صنایعی مثل بیمه یا شرایط استخدامی ترسیم می‌کند. برای مثال اگر کمپانی‌های بیمه تصمیم به اعتماد به هوش مصنوعی برای تخمین زمان مرگ مشتریان خود بگیرند، ممکن است هزینه‌های بیمه را به‌طور قابل توجهی افزایش دهند یا شرکت‌هایی که قصد استخدام نیرو دارند نیز افرادی که به پیش‌بینی AI احتمال مرگ بالاتری دارند را جذب نکنند!

در هر صورت تجربه کار با اپلیکیشت Death Clock به شرطی که پیش‌بینی‌هایش را بیش از حد جدی نگیرید، می‌تواند جالب و لذت‌بخش باشد و شاید حتی شما را تا حدی به سمت اتخاذ رژیم تغذیه‌ای و سبک زندگی سالم‌تر سوق دهد. بر همین اساس توصیه می‌کنیم حتی یک بار هم که شده این سرویس را امتحان کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر