(ویدیو) نان اسفناج و بادمجون؛ جایگزین معرکه برای پیتزا! + طرز تهیه
در این ویدئو شما با طرز تهیه یک جایگزین ساده و متفاوت برای پیتزا یعنی نان اسفناج و بادمجان آشنا خواهید شد.
نان بادمجان و اسفناج یک پیتزای عاری از سوسیس و کالباس و دیگر مواد مضر است که طرز تهیه نان بادمجان و اسفناج را در این مطلب آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان اسفناج و بادمجان:
- یک عدد نان
- ۳۰۰ گرم اسفناج
- ۲ عدد بادمجان
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
- ۱ قاشق غذاخوری کشک
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
پیتزا سبزیجات به 8 روش مختلف؛ خوراکِ بچه ها و گیاهخواراست + طرز تهیه
طرز تهیه نان اسفناج و بادمجان
- تلخی بادمجون هارو بگیرین و سرخشون کنین.
- بعد سرخ شدن و گرفتن روغنشون خردشون کنین.
- اسفناج هارو بپزین و با پیاز داغ و نمک و فلفل تفت بدین.
- تو یه کاسه بادمجون سرخ شده، مخلوط اسفناج و پیاز، کشک و پنیر خامه ای رو مخلوط کنین.
- یه نون رو از وسط نصف کنین، خمیرشو فشرده کنین و مخلوط رو روی نون بمالین و سطحش رو با پنیر پیتزا بپوشونین.
- نون رو برای نیم ساعت تو فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بذارین تا نون برشته و پنیر ها هم طلایی بشن... این مقدار نان اسفناج و بادمجان برای ۲ نفر کافیه.
ارسال نظر