طرز تهیه کباب لقمه | کباب لقمه نرم و ترد | ویدیوی تهیه کباب لقمه مجلسی | روش تهیه کباب لقمه نرم و آبدار
نرمترین رسپی کباب لقمه + ویدیوی طرز تهیه
تهیه کباب لقمه ترد، نرم و آبدار کار هر کسی نیست، برای تهیه کباب لقمه خوشمزه و دریافت رسپی خاص کباب لقمه بازاری با ترینی ها همراه باشید.
ما ایرانی ها عاشق کبابیم برای همین هم انواع کباب تو کشور ما طرفدارهای زیادی دارند. کباب لقمه هم از جمله کباب های خوشمزه ایه که رسپی های مختلفی براش ثبت شده. اما این دستور تهیه کباب لقمه از اون جمله طرز تهیه هاییست که مطمئنا همه از شما خواهند پرسید. پس با ترینی ها و طرز تهیه کباب لقمه نرم و آبدار همراه باشید و ویدیو رو تماشا کنید.
کباب حسینی با 5 رسپی متفاوت که سرآشپزا هم بلند نیستن
مواد لازم کباب لقمه نرم و آبدار:
- پیاز متوسط ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه، سماق
- گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
- گشنیز، جعفری، ریحان ۲ ق غ
- فلفل دلمه متوسط ۱ عدد
- پودر سوخاری ۳ ق غ
طرز تهیه این کباب لقمه آبدار و با بافت نرم رو در ویدیو ببینید.
ارسال نظر