فوت و فن قیمه نذری | نکات قیمه نذری | ادویه های مخصوص قیمه نذری

فرمول «قیمه نذری» با فوت کوزه گری آشپز هیئت امام حسین + طرز تهیه

طرز تهیه خورشت قیمه برای نذری امام حسین (ع) و ادویه های مخصوص آن را در ادامه مطلب بخوانید

شناسه خبر: ۶۸۲۴
لینک کوتاه کپی شد
ترینی‌ها :

خورشت قیمه، یکی از سنتی‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این خورشت خوش‌ آب‌ورنگ علاوه بر این‌که در مهمانی‌ها و مجالس مورد استقبال زیادی قرار می‌گیرد به عنوان یکی از غذاهای مناسبتی مذهبی نیز شناخته شده است. در ایام محرم و ماه مبارک رمضان این غذا در حجم‌های بسیار زیادی به صورت نذری پخته و در بین عزاداران پخش ‌می‌شود.

مواد لازم قیمه نذری برای هر نفر:


۱-گوشت گوسفندی ۶۰ تا ٨۰ گرم
۲-دنبه ٥ گرم
۳-رب گوجه ۱۳ گرم
۴-لپه خام ۳۰ گرم
۵-پیاز خام ۴۰ گرم
۶-سیب زمینی خام ۱۰۰ گرم
۷-برنج خام ۱۳۰ گرم
٨-روغن به میزان لازم
۹-نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین به میزان لازم
۱۰-ادویه قیمه ۰٫۵ گرم
۱۱-زعفران به میزان لازم
۱۲-لیمو عمانی ۲ گرم
۱۳-آب قلم به میزان لازم

زرشک پلو با مرغ هیئتی برای 100 نفر چجوری بپزیم؟ + طرز تهیه


ادویه قیمه رو به نسبت های زیر برای ۱۰ نفر مخلوط کنید:


۱-جوز هندی ۱٫۲ ق.چ
۲-گل سرخ ۳ عدد
۳-میخک ۳ عدد
۴-هل ۳ عدد
۵-دانه فلفل سیاه ۱٫۲ ق.چ
۶-پودر دارچین ۱ ق.چ
۷-پودر لیمو عمانی ۱ ق.چ

نکات:
۱- گوشت را زیاد سرخ نکنید چون زمان پختش بیشتر میشه.

۲-برای بهتر پختن لپه به مدت نیم ساعت بخیسونید و حتما لپه تفت داده بشه این کار باعث میشه لپه وا نره و له نشه.

۳-ربی که اضافه می‌کنید ممکنه باعث تیره شدن رنگ خورشت بشه. پس حواستان باشه که از رب خوش‌رنگ استفاده کنید.

۴-برای تلخ نشدن قیمه باید لیموها را از قبل در آب سرد بخیسونید.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر