طرز تهیه زشک پلو نذری | زرشک پلوی نذری برای ۱۰۰ نفر
زرشک پلو با مرغ هیئتی برای 100 نفر چجوری بپزیم؟ + طرز تهیه
زرشک پلوی نذری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در ماه محرم است که ادامه دستور تهیه آن را آورده ایم
پخت غذا برای عزاداران حسینی قلق های خاص خودش را دارد . با مطالعه طرز تهیه زرشک پلو نذری می توانید غذایی خوش طعم و خوش عطر و بو برای عزاداران امام حسین(ع)تهیه کنید.
زرشکپلو نذری
- تعداد نفرات: ۱۰۰نفر
- مدت آمادهسازی: ۳ساعت
- زمان پخت: ۴ساعت
مواد لازم زرشک پلوی نذری
- برنج: ۱۵کیلوگرم
- ران و سینه مرغ: ۱۰۰تکه
- رب گوجهفرنگی: ۲کیلوگرم
- روغن: به میزان لازم
- زردچوبه: ۴قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده: ۲لیوان
- زرشک: ۵۰۰گرم
- فلفلدلمهای: ۵کیلوگرم
- پیاز: ۲کیلوگرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
15 نذری برای ماه محرم که ساده و کم هزینه است!
طرز تهیه
۱. مرغها را با مقداری آب و چند پیاز چهارقاچشده بپزید. بعد از آنکه کمی جوشید، از آب خارج کنید و آب آن را دور بریزید. در ادامه مرغها را سرخ کنید.
۲. پیازها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس فلفلدلمهایها را خرد کنید و در پیاز تفت دهید. فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجه را هم اضافه کنید و اجازه دهید رب سرخ شود.
۳. مرغهای سرخشده را در یک تابه بزرگ قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
۴. کمی آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید غذا بجوشد. در اواخر پخت، کمی زعفران آبکرده به غذا اضافه کنید.
۵. برای پخت برنج، یک دیگ بزرگ را پر از آب کنید. زمانی که آب جوش آمد، برنجهای خیسکرده را به آن اضافه کنید و مقداری نمک بریزید.
۶. زمانی که آب برنج جوش آمد و برنج کمی نرم شد، آبکش کنید.
۷. تهدیگ روغن بریزید و نان بگذارید. برنجها را بهشکل یک کوه در دیگ بریزید. در ادامه مقداری آب جوش را با روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
۸. زرشکها را در روغن سرخ کنید. وقتی برنج دم کشید، مقداری برنج زعفرانی درست کنید و در کنار زرشک، غذای خود را تزئین کنید.
نکته:
برای پخت همزمان برنج در دیگ را برعکس بگذارید و مقداری زغال روشن روی آن قرار دهید. زمانی که بخار کرد، زیر دیگ را کم کنید.
ارسال نظر