شناسه خبر: ۶۴۳۵
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه بوفالو وینگنز

پیشنهاد خوشمزه امروز: عاشقان بال مرغ، «بوفالو وینگز» رو امتحان کنید + طرز تهیه

اگه جزو عاشقان بال مرغ هستید ما امروز یک پیشنهاد متفاوت برای شما داریم. همراه ما باشید تا دستور پخت بوفالو وینگنز را ببینید.

بوفالو وینگنز
ترینی‌ها :

یکی از روش های بسیار خوشمزه برای درست کردن بال مرغ، بوفالو وینگنز است که در آشپزی آمریکایی رایج می باشد. برای تهیه بوفالو وینگنز از یک سس استفاده می شود که بر پایه فلفل دلمه و سرکه و کره می شود. بال های بوفالو در ایالات متحده و خارج از آن محبوبیت پیدا کرد به طوری که در برخی از رستوران های زنجیره ای آمریکا شمالی آن ها را به عنوان یک آیتم منوی اصلی به نمایش می گذارد. بوفالو وینگز یکی روش های بسیار خوشمزه برای تهیه بال و کتف است که در کل دنیا جزء پر طرفدارترین روش ها مزه دار کردن بال است که طعمی بسیار محشری دارد.

مواد لازم برای تهیه بوفالو وینگز

  • بال و کتف مرغ ۱ کیلوگرم
  • آرد ۲ ق غذا خوری
  • آب ۱/۴ پیمانه
  • کره ۲۵ گرم
  • سس کچاب ۱ ق غذا خوری
  • عسل ۱ ق غذا خوری
  • روغن به مقدار لازم
  • کنجد ۱ ق چای خوری
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم

بوفالو وینگنز

طرز تهیه بوفالو وینگز خیلی خوشمزه

  • مرحله اول: آماده سازی

بال ها را ابتدا بشورید و با چاقو همانند فیلم وسط آن را برش بزنید. داخل کاسه بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سبر را به بال ها اضافه کنید و هم بزنید تا بال ها مزه دار شود. سپس به آن آرد و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

  • مرحله دوم: سرخ کردن بال

داخل تابه روغن بریزید و بال ها را داخل تابه قرار دهید و صبر کنید تا یک طرف آن را سرخ کنید و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و از تابه خارج کنید تا سس مخصوص آن را تهیه کنید.

  • مرحله سوم: تهیه سس

داخل تابه کره را بریزید و صبر کنید تا ذوب کنید و بعد سس کچاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد عسل را اضافه کنید را مواد روی حرارت متوسط هم بزنید تا یکدست شود و بعد کنجد را اضافه کنید تا مواد یکدست شود.

  • مرحله چهارم: تهیه بوفالو وینگز

بال ها سرخ شده را داخل سس مخصوص قرار دهید و کمی تفت دهید تا سس جذب بال ها شود. سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید و به همراه بال سرخ شده سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی تهیه در تهیه بوفالو وینگز 

  • می توانید از سس تند بجای کچاب استفاده کنید.
  • اگر می خواهید روغن کمتری مصرف کنید بال ها را بجای سرخ کردن داخل فر قرار دهید.
  • به دلخواه می توانید لیموترش نیز به مواد اضافه کنید.
  • برای دورچین می توانید از کدو یا قارچ و فلفل دلمه نیز استفاده کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر