شناسه خبر: ۶۳۲۳
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکو بادمجان | مواد لازم کوکو بادمجان

شام امشب: کوکو بادمجان، یکبار امتحان کنی مشتری دائم میشی + طرز تهیه

کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای اقتصادی و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری پر و پا قرص آن می شوید.

کارت همستر 2 تیر
ترینی‌ها :

کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای فوق العاده خوشمزه است. کوکو بادمجان می تواند یک شام فوق العاده سبک و گیاهی برای شما و خانواده تان باشد. در ادامه طرز تهیه کوکو بادمجان و پیازچه را ببینید.

مواد لازم:

  • بادمجان: متوسط ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیازچه خرد شده: 100 گرم

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت آبپز بپزید.
  •  سیر و پیاز را رنده کنید و پس از اینکه با فشار دست آبشان را گرفتید به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
  • مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و آنها را با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را هم مانند سیر و پیاز رنده کنید.
  • پیازچه های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
  • در مرحله بعدی تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • سپس به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
  • مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.
  •  یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید.
  • با پشت قاشق مایه کوکو را صاف کنید و اجازه دهید یک سمت آن به طور کامل سرخ شود.
  • پس از اینکه قسمت زیرین کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر