طرز تهیه کوکو بادمجان | مواد لازم کوکو بادمجان
شام امشب: کوکو بادمجان، یکبار امتحان کنی مشتری دائم میشی + طرز تهیه
کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای اقتصادی و لذیذ است که با یک بار امتحان کردن مشتری پر و پا قرص آن می شوید.
کوکو بادمجان و پیازچه یک غذای فوق العاده خوشمزه است. کوکو بادمجان می تواند یک شام فوق العاده سبک و گیاهی برای شما و خانواده تان باشد. در ادامه طرز تهیه کوکو بادمجان و پیازچه را ببینید.
مواد لازم:
- بادمجان: متوسط ۴ عدد
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- روغن مایع: به مقدار لازم
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
- پیازچه خرد شده: 100 گرم
طرز تهیه:
- بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت آبپز بپزید.
- سیر و پیاز را رنده کنید و پس از اینکه با فشار دست آبشان را گرفتید به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
- مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه کنید و آنها را با گوشتکوب به خوبی بکوبید تا بادمجان ها کاملا له شوند. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را هم مانند سیر و پیاز رنده کنید.
- پیازچه های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
- در مرحله بعدی تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- سپس به کاسه حاوی بادمجان اضافه کنید.
- مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو کاملا یکدست و منسجم شود.
- یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه بریزید.
- با پشت قاشق مایه کوکو را صاف کنید و اجازه دهید یک سمت آن به طور کامل سرخ شود.
- پس از اینکه قسمت زیرین کوکو سرخ شد آنرا برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
ارسال نظر