سوشی نواب ابراهیمی | مواد لازم سوشی
طرز تهیه «سوشی» با نواب ابراهیمی؛ به بهانه روز جهانی این غذای ژاپنی!
سوشی یکی از مشهورترین غذاهای ژاپنی است و امروز که روز جهانی این غذاست، دستور پخت آن را قرار دادیم.
سوشی معروف ترین غذای ژاپنی است و برخلاف تصور عموم فقط با ماهی خام تهیه نمی شود. سوشی فینگرفود ژاپنی است که برای جشن و میز غذاها در مراسم های مختلف سرو می شود. سوشی در واقع به نوع طبخ برنج باز می گردد نه ماهی! در تهیه یک بشقاب سوشی لزوماً ماهی خام وجود ندارد اما قطعاً برنج وجود دارد.
سوشی به انواع غذاهایی گفته میشود که از ترکیبات متفاوتی به شیوه ژاپنی درست میشود. اساس همه آن ها برنج است که به شیوه ژاپنی طبخ می شود و عموماً از خوراکهای دریایی مانند ماهی، میگو و جلبک دریایی به همراه سبزی مخصوص تهیه میشود.
مواد اولیه
- برنج ژاپنی: ۲ لیوان
- آب: ۲.۵ لیوان
- شکر: ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سیب: نصف فنجون
- سرکه برنج: نصف فنجون
- جلبک یا سوشی نوری: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- برنج: به مقدار لازم
- خیار: به مقدار لازم
- کرفس: به مقدار لازم
- فلفل دلمه: به مقدار لازم
- آووکادو: به مقدار لازم
- پیازچه: به مقدار لازم
- فیله سالمون: به مقدار لازم
- کنجد: به مقدار لازم
ویدیو آموزش سوشی با نواب
طرز تهیه سوشی
نواب ابراهیمی توی این ویدیو به شما سادهترین روش درست کردن سوشی رو رو یاد می ده.
سوشی یه غذای خوش مزه ژاپنیه که طرفدارن زیادی رو در سراسر دنیا داره. برای یادگیری بهترین روش طبخ این غذا به همراه نکاتی که هر جایی پیدا نمیکنید، با نواب ابراهیمی همراه باشید.
- نکته 1: فیله سالمون حتما باید مخصوص سوشی باشه.
- نکته 2: به جای برنج ژاپنی میتونید از برنج شکسته ایرانی استفاده کنید.
نکات مرحله اول:
- میزان آبی که برای پختن برنج استفاده میشه باید با مقدار برنج برابر باشه.
- حرارت زیر برنج باید متوسط رو به زیاد باشه.
- برنج باید به میزانی بپزه که حالت شفته ای و چسبناک به خودش بگیره.
نکات مرحله دوم:
- اگه از ماهی خام خوشتون نمیاد، میتونید از رسپیهای بدون ماهی که توی همین ویدیو موجوده استفاده کنید.
- آووکادو رو با قاشق مثل ویدیو از پوستش جدا کنید.
مراحل تهیه سوشی به زبان ساده
- مرحله اول:
برنج رو با آب سرد بشورید تا نشاستهش کم بشه. روی حرارت متوسط با در بسته قرارش بدید تا کاملا بپزه.
- مرحله دوم:
فیله ماهی سالمون و تمام سبزیجاتی رو که میخواید توی رول های سوشی خودتون قرار بدید به حالت نوارهای بلند و باریک در اندازههای یکسان خرد کنید.
- مرحله سوم:
برنج پخته شده رو داخل یه ظرف بریزید. برای مزه دار کردنش از نمک، شکر، سرکه سیب و سرکه برنج استفاده کنید و خوب مخلوطشون کنید و منتظر بمونید تا خنک بشه.
- مرحله چهارم:
یه برگ از جلبک سوشی رو بردارید، بخشی از اون رو مثل ویدیو برش بدید. یه کاسه آب بردارید و دستتون رو توش کمی خیس کنید، بعد از ظرف برنج، برنج بردارید و به اندازهی یه پرتقال، توپ برنجی درست کنید، بذاریدش روی جلبک و آروم با دو تا انگشت به صورت یکنواخت پخشش کنید.
- مرحله پنجم :
ماهی سالمون و آووکادو رو توی یه ردیف روی برنجی که روی جلبک پخش کردید قرار بدید و طبق ویدیو رولش کنید و فشار بدید تا زمانی که حالتی منسجم پیدا کنه و مربعی شکل بشه.
- مرحله ششم: رسپی دوم (بدون ماهی)
کنجد سیاه و سفید رو روی برنج پخش شده روی جلبک بریزید و بعد برش گردونید. خیار و فلفل دلمه رو روی جلبک بذارید و مثل ویدیو رول کنید.
- مرحله هفتم:رسپی سوم
روی برنج چسبیده به جلبک کمی کنجد بریزید و فلفل دلمه زرد بذارید و رول کنید.
- مرحله هشتم: سوشی رول نشده
اندازهی یه گردو توپ برنجی درست کنید و فیله ماهی سالمون رو به صورت مربعی برش بدید و روش قرار بدید.
- مرحله ی آخر
وقت برش دادن رول سوشیها رسیده. یه دستمال تمیز کنارتون بذارید تا با هر بار برش دادن سوشیها چاقو رو باهاش پاک کنید. برای برش دادن رول سوشی ها وسط رولتون رو برش بدید، بعد چاقو رو با دستمال پاک کنید. بعد رول های کوچک رو بذارید کنار هم و به اندازه های مساوی برششون بدید. به همین راحتی سوشی شما آماده است. موقع سرو کردن سوشی می تونید از سویا سس، ترشی زنجبیل و سس تند واسابی استفاده کنید.
ارسال نظر