شناسه خبر: ۶۱۸۹
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه شامی ترش رشتی | مواد لازم ترشه شامی

برای خوردن یه شامی ترش تا گیلان نرو؛ خودت درست کن + ویدیو

شامی ترش گیلانی از خوشمزه ترین غذاهایی است که به صورت نونی و برنجی سرو می شود. در ادامه طرز تهیه آن را قرار دادیم.

شامی ترش گیلانی
ترینی‌ها :

شامی ترش گیلانی از غذاهای بسیار مشهور و لذیذ استان گیلان است که با نام «ترشه شامی» شناخته می شود. شامی ترش گیلانی را می توانید برای ناهار با برنج و یا برای شام بدون برنج سرو کنید. شک نکنید که کسی نیست که شامی ترش گیلانی را نپسندد پس دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش گیلانی:

  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
  • ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • ۲ قاشق غذاخوری نعنا و جعفری خرد شده
  • ۳ الی ۴ عددگوجه فرنگی
  • ۲ الی ۳ عدد سیب زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ عدد نارنج آب گرفته شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری گلپر
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

ویدیو طرز تهیه شامی ترش رشتی

نحوه پخت:

گوشت، پیاز، آرد نخود چی، سبزی های خرد شده، نمک و فلفل رو ورز بدین و یک ساعت تو یخچال بهش استراحت بدین. با دستتون بهشون شکل بدین و دو طرفشون رو سرخ کنین و از ماهیتابه درشون بیارین. بعد داخل همون روغن گوجه ها رو سرخ کنین و درشون بیارن. حالا باز تو همون روغن پیازداغ، رب، نمک، فلفل و زردچوبه رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد‌. آب اضافه کنین و وقتی جوش اومد شامی هارو تو سس بذارین تا خوب مغز پختو مزه دار بشن و سس هم قوام بیاد. در نهایت آب نارنج، گوجه های سرخ شده و گلپرم بریزین و اجازه بدین خورشت جا بیوفته و بعد با سیب زمینی هایی که سرخ کردین سرو کنین...

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر