طرز تهیه شامی ترش رشتی | مواد لازم ترشه شامی
برای خوردن یه شامی ترش تا گیلان نرو؛ خودت درست کن + ویدیو
شامی ترش گیلانی از خوشمزه ترین غذاهایی است که به صورت نونی و برنجی سرو می شود. در ادامه طرز تهیه آن را قرار دادیم.
شامی ترش گیلانی از غذاهای بسیار مشهور و لذیذ استان گیلان است که با نام «ترشه شامی» شناخته می شود. شامی ترش گیلانی را می توانید برای ناهار با برنج و یا برای شام بدون برنج سرو کنید. شک نکنید که کسی نیست که شامی ترش گیلانی را نپسندد پس دست به کار شوید.
مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش گیلانی:
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
- ۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته
- ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
- ۲ قاشق غذاخوری نعنا و جعفری خرد شده
- ۳ الی ۴ عددگوجه فرنگی
- ۲ الی ۳ عدد سیب زمینی
- ۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۲ عدد نارنج آب گرفته شده
- ۱/۲ قاشق چایخوری گلپر
- روغن به مقدار لازم
- نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ویدیو طرز تهیه شامی ترش رشتی
نحوه پخت:
گوشت، پیاز، آرد نخود چی، سبزی های خرد شده، نمک و فلفل رو ورز بدین و یک ساعت تو یخچال بهش استراحت بدین. با دستتون بهشون شکل بدین و دو طرفشون رو سرخ کنین و از ماهیتابه درشون بیارین. بعد داخل همون روغن گوجه ها رو سرخ کنین و درشون بیارن. حالا باز تو همون روغن پیازداغ، رب، نمک، فلفل و زردچوبه رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. آب اضافه کنین و وقتی جوش اومد شامی هارو تو سس بذارین تا خوب مغز پختو مزه دار بشن و سس هم قوام بیاد. در نهایت آب نارنج، گوجه های سرخ شده و گلپرم بریزین و اجازه بدین خورشت جا بیوفته و بعد با سیب زمینی هایی که سرخ کردین سرو کنین...
ارسال نظر