شناسه خبر: ۶۱۶۲
لینک کوتاه کپی شد

آلبالو پلو مینا مختاری | آلبالو پلو زن بهرام رادان

زن بهرام رادان آلبالو پلو درست کرده، همه رو دیوونه کرده + طرز تهیه

همستر بهرام رادان هم مثل بسیاری از خانم های ایرانی این روزها سراغ درست کردن آلبالو پلو رفته است. در ادامه طرز تهیه را ببینید.

آلبالو پلو زن بهرام رادان
ترینی‌ها :

آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه در تابستان است و مینا مختاری همستر بهرام رادان برای ناهار درست کرده است. آلبالو پلو را می توانید با مرغ و گوشت چرخ کرده درست کنید و مینا مختاری این غذا را با مرغ درست کرده است. در ادامه می توانید آلبالو پلو مینا مختاری را ببینید.

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ

  • برنج ۴ لیوان
  • آلبالو ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران دم کرده نصف استکان
  • خلال پسته و بادام از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع و نیمه جامد به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • آب به میزان لازم

آلبالو پلو زن بهرام رادان

غذاهای شاهانه زن بهرام رادان برای شوهرش که ما تو خوابمونم نمی بینیم

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

  • مرحله اول: برنج

برنج را قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید. برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس با آب ولرم آبکشی کنید. زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می‌فشارید، اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد. برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم.

آلبالو پلو زن بهرام رادان

  • مرحله دوم: آلبالو

هسته آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با هم بجوشند. سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ آلبالوها تیره نشود، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید و شربت آلبالو را نگه دارید و مجددا روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

آلبالو پلو زن بهرام رادان

  • مرحله سوم: مرغ

مرغ‌ها را با مقداری آب، چند قاشق روغن، پیاز، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آب مرغ کم شود. آنها را به شکل مربع های کوچک خورد کرده و یا ریش ریش کنید.

شام دو نفره بهرام رادان و زنش؛ غذای ایرانی با دستور مینا مختاری + طرز تهیه

  • مرحله چهارم: دم گذاشتن

در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید، برنج آبکش شده را به همراه مرغ و آلبالوهای پخته لایه لایه روی هم بریزید، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس دمکنی را به در قابلمه انداخته و بر روی قابلمه بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد؛ در اواسط پخت برنج یک لیوان آب آلبالو را روی برنج بدهید. برای سرو، آلبالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنار گذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید. نوش جان

آلبالو پلو زن بهرام رادان

نکته های کلیدی و مهم در تهیه آلبالو پلو با مرغ

  • سعی کنید طوری هسته آلبالوها را بگیرید که ظاهرشان را حفظ کنند.
  • به هیچ وجه به آلبالو آب اضافه نکنید. چون خودش موقع پخت مقدار زیادی آب پس میدهد.
  • یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با آن تزئین کنید.
  • برای برنج زعفرانی مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.
  • پلو باید ۴۰ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
  • برای تهیه آلبالو پلو در فصل های دیگر سال میتوانید از مربای آلبالو هم استفاده کنید و یا در فصل آلبالو مقداری از آلبالو را فریز کنید.
  • برای تهیه آلبالو پلو با مرغ می توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر