بورانی مرغ و بادمجان | آموزش بورانی مرغ خانگی | مواد لازم بورانی مرغ
3 مدل بورانی مرغ؛ پیش غذایی برنده برای سفره مهمانی شما + طرز تهیه
بورانی مرغ یکی از پیش غذاهای محبوب است که به دلیل طعم و مزه بی نظیر و مواد اولیه ساده، طرفداران زیادی دارد. در ادامه 3 روش طرز تهیه آن را قرار دادیم.
بورانی مرغ از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که می توانید برای سفره مهمانی تدارک ببینید. اگر به تنوع غذایی حتی برای پیش غذا علاقه دارید، در درست کردن بورانی مرغ شک نکنید. در ادامه طرز تهیه بورانی مرغ را به 3 روش قرار داده ایم.
بورانی مرغ
- میزان کالری در هر بشقاب 150 الی 200 کالری بسته به اندازه بشقاب
- زمان لازم برای آمادهسازی 30 دقیقه
- زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
- تعداد نفرات 4 نفر
- درجه سختی آسان
1- بورانی مرغ ساده
مواد لازم
- سینه مرغ بدون استخوان 150 گرم
- ماست چکیده 500 گرم
- سیر 2 حبه متوسط
- سبزی تازه خرد شده شامل گشنیز، نعنا، شوید و جعفری 6 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 5 عدد
- زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری
- نمک، پودر سیر، فلفل سیاه یا فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه تهیه بورانی مرغ خانگی
- مرحله اول: سینه مرغ را با نمک و فلفل در قابلمهای ریخته و روی آن آب بریزید طوری که آب از سطح سینه مرغ کمی بالا آید. سیر را پاککرده و داخل قابلمه بریزید و زیر قابلمه را روشن کنید تا بپزد.
- مرحله دوم: وقتی آب به جوش آمد و سینه مرغ کمی پخت، مقداری زعفران دمکرده به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل روی حرارت ملایم مغزپخت شود.
- مرحله سوم: در فاصلهای که مرغ را گذاشتهاید تا بپزد، ماست را در یک ظرف نسبتاً بزرگ ریخته و با سبزیهای خرد شده خوب مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: پس از این که مرغ کامل پخته شده، آن را بهصورت نگینی خرد کنید یا در صورت تمایل میتوانید مرغ را ریشریش کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.
- مرحله پنجم: پس از سرد شدن مرغ، آن را به ترکیب ماست و سبزی اضافه نمایید و با آن مخلوط کنید طوری که همه مرغ به ماست آغشته شود.
- مرحله ششم: در این مرحله گردوها را خرد کنید و همراه با نمک، فلفل و پودر سیر داخل ترکیب بریزید و دوباره مواد را با هم مخلوط نمایید تا ترکیبی یکنواخت و یکدست درست کنید.
اکنون بورانی مرغ خانگی شما آماده شده، آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا هم خنک شود و هم استراحت کند. سپس با مواد دلخواه مثل گردو و ماست و سبزی تزیین کنید و سرو نمایید.
بورانی مرغ و بادمجان
بورانی مرغ و بادمجان، یک پیشغذای بسیار خوشمزه است که تنها با افزودن با بادمجان به ترکیب بورانی مرغ درست میشود.
مواد لازم
- بادمجان 3 عدد متوسط
- سینه مرغ بدون استخوان 200 گرم
- ماست چکیده 200 گرم
- گرده خردشده 1.2 پیمانه
- سبزیجات معطر خرد شده (گشنیز، شوید، نعنا و جعفری) 4 قاشق غذاخوری
- سیر 1 حبه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سی به مقدار لازم
- زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه بورانی مرغ و بادمجان
- مرحله اول: بادمجانها را شسته و با پوست کبابی کنید. میتوانید از باربیکیو، فر یا شعله گاز برای کبابی کردن بادمجانها استفاده نمایید.
- مرحله دوم: پوست بادمجانهای کباب شده را جدا کرده و آنها را با گوشتکوب له کنید.
- مرحله سوم: سینه مرغ را با کمی نمک، فلفل و زعفران و آب در یک قابلمه ریخته و روی شعله ملایم بگذارید تا بپزید. سپس مرغ پخته شده را ریشریش کنید و اجازه دهید کمی در دمای محیط بماند تا خنک شود.
- مرحله چهارم: ماست چکیده را در یککاسه بزرگ بریزید. سبزیجات معطر خرد شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را داخل ماست ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
- مرحله پنجم: مرغ ریشریش شده و بادمجانهای له شده را به ترکیب ماست اضافه کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید.
بورانی را در ظرف مورد نظر خود بریزید و روی آن گردو بپاشید و با روغنزیتون و نعنا خشک تزیین کرده و میل کنید.
بورانی مرغ با سس مایونز
اگر گیاهخوار هستید یا رژیم غذایی خاصی دارید، ما برای شما یک بورانی ویژه با اسفناج را سراغ داریم.
مواد لازم
- سینه مرغ 300 گرم
- ماست چکیده 300 گرم
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 4 عدد
- سبزیجات معطر خرد شده (گشنیز، شوید، نعنا و جعفری) 3 قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه بورانی مرغ با سس مایونز
- مرحله اول: مثل دستور تهیههای قبلی، ابتدا مرغ را با نمک، فلفل و زعفران دمکرده داخل قابلمهای ریخته و روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مرغ کامل بپزد.
- مرحله دوم: ماست و سس مایونز را با سیر رنده شده در یککاسه با هم مخلوط کرده و پودر سیر، نمک، فلفل و سبزیجات معطر را به آنها اضافه نمایید. سپس همه مواد را با قاشق هم بزنید تا ترکیب یکنواخت و یکدست شود.
- مرحله سوم: بعد از پخته شدن مرغ، آن را ریشریش کنید. مغز گردو را نیز خرد کنید و همراه با مرغ ریشریش شده داخل ترکیب سس مایونز و ماست بریزید.
- مرحله چهارم: اکنون همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا همه مواد به خورد هم بروند و طعم بگیرند.
بورانی ساده و خوشمزه شما با سس مایونز آماده شده، آن را در ظرف سرو بریزید و برای چند دقیقه در یخچال بگذارید و سپس میل نمایید.
خواص بورانی مرغ
بورانی مرغ، پیشغذایی خوشمزه و مقوی است که فواید متعددی برای سلامتی دارد. برخی از خواص بورانی مرغ عبارتاند از:
- منبعی غنی از پروتئین است.
- برای سلامت استخوانها و دندانها مفید است.
- به هضم سریع و آسان غذا و سلامت سیستم گوارش کمک میکند.
- حاوی فیبر بسیاری است و به این وسیله باعث ایجاد حس سیری شده و در روند کاهش وزن مؤثر خواهد بود.
ارسال نظر