طرز تهیه کتلت اصفهان | مواد لازم کتلت اصفهانی
شام امشب: کتلتی که باعث شد همه دلشون عروس اصفهانی بخواد + طرز تهیه
شک نکنید با کتلت اصفهانی یه سفر کوتاه و خوشمزه خواهید رفت. در درست کردنش تردید نکنید و دست به کار شید.
کتلت اصفهانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای حاضری ایران و شهر اصفهان است. کتلت اصفهانی را می توانید به عنوان یک شام متفاوت برای مهمانی یا سفره خانوادگی درست کنید بدون شک همه عاشقش خواهند شد. در ادامه طرز تهیه کتلت اصفهانی و تمام فوت و فن آن را آموزش داده ایم.
کتلت اصفهانی
- تعداد نفرات 4 نفر
- زمان آمادهسازی 1 ساعت
- زمان پخت غذا 30 دقیقه
- میزان سختی کم
مواد لازم برای تهیه کتلت اصفهانی
جدول زیر شامل مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه کتلت اصفهانی است:
- گوشت چرخکرده 400 گرم
- سیبزمینی 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- هویج 1 عدد
- گوجهفرنگی 2 عدد
- آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
- تخممرغ 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
دستور پخت کتلت اصفهانی
فرایند زیر شامل مراحلی است که باید برای درست کردن این غذا طی کنید:
- مرحله اول: پیاز را رنده کنید و در کاسهای بریزید.
- مرحله دهم: ترکیبی را که اکنون کاملا ورز داده شده است، با سلفون بپوشانید و اجازه دهید برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال باقی بماند.
-
مرحله دوم: سیبزمینی را پس از رنده کردن به پیاز اضافه کنید.
- مرحله سوم: سیر رندهشده را هم به ترکیب پیاز و سیبزمینی بیفزایید.
- مرحله چهارم: سه ماده بالا را با همدیگر مخلوط کنید و سپس با دست به خوبی فشار دهید. با این کار آب اضافی مواد گرفته خواهد شد.
- مرحله پنجم: در ظرفی دیگر هویج را پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.
- مرحله ششم: گوجهفرنگی را هم پس از رنده کردن به هویج بفزایید.
- مرحله هفتم: دو ترکیب بالا را به موادی که در مرحله چهارم ترکیب کرده بودید، اضافه کنید.
- مرحله هشتم: گوشت چرخکرده را روی این مواد بریزید.
- مرحله نهم: ترکیبات مورد نظر را با دست خوب مخلوط کنید.
- نکته: ورز دادن مواد باید تقریبا 5 دقیقه طول بکشد تا چسبندگی کافی را به دست آورد. اگر حس کردید که مایه کمی شل است، مانند آنچه در طرز تهیه کتلت سویا گفته شد، میتوانید مقداری آرد به آن اضافه کنید.
- مرحله یازدهم: تابهای را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن بریزید.
- مرحله دوازدهم: کتلتها را به شکل دلخواه فرم دهید و درون تابه سرخ کنید.
- مرحله سیزدهم: پس از سرخ شدن کامل، دانههای کتلت را روی دستمال روغنگیر قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.
نکات لازم در طرز تهیه کتلت اصفهانی
کتلت اصفهانی طعم بینظیری دارد؛ البته به شرطی که مراحل طرز تهیه آن را بر اساس آنچه که گفته شد، انجام دهید. برخی نکات نیز وجود دارند که بهتر است آنها را در حین درست کردن غذا در نظر بگیرید:
- اگر فرصت کافی برای قرار دادن مایه کتلت اصفهانی در یخچال ندارید، میتوانید بلافاصله آن را سرخ کنید. در این شرایط باید مایه کتلت را بیشتر ورز دهید.
- کتلت اصفهان را میتوانید در کنار برنج یا نان سرو کنید.
- میتوانید این غذا را مانند طرز تهیه کتلت مرغ با گوشت مرغ هم درست کنید.
ارسال نظر