شناسه خبر: ۵۸۷۳
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه کوکو تنوری | مواد لازم کوکو تنوری

شام امشب: کوکوی تنوری، غذای مخصوص ورزشکاران + طرز تهیه

کوکو تنوری از غذاهای کمتر شناخته شده ای است که به خصوص برای ورزشکاران بسیار مناسب است. در ادامه طرز تهیه آن را قرار داده ایم.

کوکوی تنوری
ترینی‌ها :

کوکوی تنوری شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی دارد اما به دلیل استفاده نشدن از روغن، غذایی رژیمی مخصوص ورزشکاران محسوب می شود. کوکوی تنوری جزو غذاهایی که ساده درست می شود اما یک شام سبک و کامل است. در ادامه طرز تهیه کوکوی تنوری را برای شما قرار داده ایم.

کوکوی تنوری

طرز تهیه کوکوی تنوری بسیار ساده است؛ اما یک تفاوت اساسی با کوکوی معمولی دارد و آن هم نبود تخم‌مرغ در بین مواد اولیه آن است. به همین دلیل افرادی که تمایلی به مصرف تخم‌مرغ ندارند، می‌توانند این غذا را انتخاب کنند.

مواد لازم

قبل از شروع پخت کوکوی تنوری مواد اولیه زیر را آماده کنید:

  • سیب‌زمینی 7 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پودر سیر 2/1 قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز 2/1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • جعفری ساطوری‌شده 5 قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده یا موسیر به مقدار لازم​​

کوکو تنوری

مراحل طرز تهیه کوکوی تنوری

  • مرحله اول: سیب‌زمینی‌ها را درون قابلمه‌ای قرار دهید و با مقداری آب روی حرارت بگذارید. تقریبا 20 تا 30 دقیقه زمان بدهید تا کاملا بپزند.
  • مرحله دوم: سیب‌زمینی‌های پخته‌شده را پوست بگیرید و در ظرفی مناسب به خوبی له کنید.
  • مرحله سوم: روغن زیتون را روی سیب‌زمینی بریزید.
  • مرحله چهارم: پودر سیر، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را در این مرحله به ظرف حاوی مواد اضافه کنید. این ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا طعم آنها به خورد هم برود.
  • مرحله پنجم: جعفری را پس از ساطوری کردن به مواد قبلی اضافه کنید. اکنون باید با دست ورز دادن را ادامه دهید.
  • مرحله ششم: سینی فر را بردارید و کف آن را کمی چرب کنید.

  • مرحله هفتم: مواد آماده کوکو را به شکل دلخواه فرم دهید و آن را روی سینی بچینید.

نکته: می‌توانید همه مواد را به شکل کیک درون سینی فر قرار دهید و پس از پخت نهایی آنها را برش بزنید.

  • مرحله هشتم: با استفاده از فرچه کمی روغن زیتون روی کوکوها بمالید.
  • مرحله نهم: سینی حاوی کوکوها را درون فر قرار دهید و بگذارید برای مدت زمان 20 دقیقه با دمای 180 درحه سانتیگراد پخته شوند.
  • مرحله دهم: زمانی که روی کوکوها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید و در ظرف مناسب سرو بچینید.
  • مرحله یازدهم: ماست چکیده را هم در ظرفی دیگر کنار کوکو قرار دهید.

نکات لازم در طرز تهیه کوکوی تنوری

طرز تهیه کوکوی تنوری نیز مانند طرز تهیه کوکو گردو گیلانی باید با استفاده از مواد اولیه مخصوص و همچنین مراحل دقیق انجام شود. اما چند نکته هم وجود دارد که رعایت آنها کمک می‌کند تا نتیجه نهایی بهتر باشد:

  • در پخت کوکو تنوری باید سیب‌زمینی‌ها را کاملا له کنید.
  • حتما مخلوط کردن نهایی را با استفاده از دست انجام دهید تا بافت کوکوها منسجم شود.
  • می‌توانید کوکو را به جای فر در تابه‌های رژیمی سرخ کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر