کوکوی نان لواش | کوکوی نان باگت
شام امشب: کوکوی نان لواش و نان باگت، مگه داریم مگه میشه؟! + طرز تهیه
کوکو نان لواش و کوکو نان باگت، دو غذای متفاوت و خوشمزه است که خیلی ساده و راحت می توانید برای سفره شام خانوادگی آماده کنید.
کوکو نان غذایی بسیار خوشمزه و کم هزینه برای درست یک شام متفاوت و خانوادگی است. شما می تواند کوکو نان را به لواش و باگت درست کنید که روش هر دو را در ادامه قرار دادیم. کوکو نان را برای شام امشب درست کنید و لذت ببرید.
کوکو نان لواش گیلانی
مواد لازم
- نون لواش: 2 عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- شیر: 1 لیوان
- نمک: نصف ق چ
- فلفل پاپریکا: نصف ق چ
- پودر سیر: نصف ق چ
- آویشن: نصف ق چ
- پنیر پیتزا یا فتا: 1 پیمانه
- جعفری ساطوری یا هر سبزی معطر: 4 ق غ
نکته
فلفل پاپریکا؛ فلفل ترکیبی شامل فلفل دلمه ای شیرین و فلفل تند است که چهارمین ادویه محبوب در جهان است و در همه عطاری ها در ایران قابل خرید است
طرز تهیه
- ابتدا نون لواش یا هر نون نرم دیگه را تا کرده و با کمک قیچی طبق تصویر زیر برش بزنید ، توجه کنید نون سنگک و بربری نمی شود؛ فقط لواش !
- حالا چهار عدد تخم مرغ را با همزن به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا از لختگی در بیاد
- سپس همزمان که داریم تخم مرغ ها را هم می زنیم ادویه ها شامل؛ آویشن ، نمک ، فلفل پاپریکا و پودر سیر را به همراه پنیر پیتزا اضافه می کنیم
- در آخر جعفری ساطوری شده را همراه شیر اضافه کرده و در نهایت نون های برش زده را داخل مواد ریخته و ترکیب می کنیم
- نهایتا داخل قابلمه یا تابه ، توی روغن داغ سرخ کنید ، وقتی یک طرفش سرخ شد ، طرف دیگرشو هم سرخ کرده و با هر سسی دوست داشتید میل کنید
کوکو نان باگت
مواد لازم
- نان باگت یک عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
- تهیه کوکو با نان باگت کافی است که اول نان های باگت را مثل فیلم برش بزنید.
- کف تابه را با کره چرب کنید و نان ها را کف تابه بچینید، جوری که کف تابه کاملا پوشیده شود.
- داخل مخلوط کن 4 عدد تخم مرغ و کمی نمک و فلفل و آویشن بریزید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
- مواد را روی نان ها بریزید و در تابه را ببندید.
- وقتی خودش را گرفت، برگردانید و پنیر پیتزا بریزید. در تابه را ببندید تا آن سمتش هم برشته شود.
ارسال نظر