غذای سریع برای ناهار
پیشنهاد ناهار: 7 غذای خوشمزه برای شمایی که 30 دقیقه وقت داری + طرز تهیه
نداشتن وقت برای درست کردن یک ناهار خوشمزه دغدغه خیلی از افراد است و ما در ادامه غذاهای سریع را برای شما لیست کرده ایم.
ناهار سریع می تواند کمک زیادی به خصوص برای کارمندان باشد. وقتی شما یک لیست برای خود درست کنید و با عنوان ناهار سریع، هر روز از آن کمک بگیرید، دغدغه چنین چیزی را رفع می کنید. در ادامه چند ناهار سریع را برای شما قرار دادیم تا به لیست غذایی خود اضافه کنید.
1- استیک مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 4 تکه
- پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
- پونه خرد شده 4 قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- نمک 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- لیمو 2 عدد
طرز تهیه
- در یک کاسه، روغن زیتون، ادویه و سبزیجات را مخلوط نمایید. فیله های مرغ را در کاسه ای بریزید و کل سطح آن را با طعم دهنده بپوشانید.
- یک سمت فیله های مرغ را به مدت 5 تا 7 در گریل بپزید. بعد از آن طرف دیگر استیک مرغ را بپزید.
- بعد از این که هر دو طرف استیک مرغ به خوبی پخته شد ان را از روی گریل بردارید در بشقاب بگذارید و با فویل روی آن را بپوشانید تا کمی استراحت کند.
- استیک را میتوانید به همراه آب لیمو سرو کنید.
2- خوراک بامیه
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- پیاز1 عدد
- بامیه 200 گرم
- گوجه فرنگی 3 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غ خ
- کره 2 قاشق غذاخوری
- آبغوره 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز را به صورت نگینی خرد نمایید و در تابه به اندازه ای تفت بدهید تا رنگشان طلایی شود. بعد از آن گوشت را به آن اضافه نمایید و خوب تفت دهید. پس از آن نمک، زردچوبه و فلفل را بیافزایید.
- رب گوجه را اضافه کنید و سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید، بعد از آن به گوشت اضافه نمایید.
- در این میان بامیه ها را مقداری تفت دهید.
- بامیه را به گوشت اضافه نمایید و یک لیوان آب جوش روی آن بریزید .
- بعد از اینکه تاحدی پخته شد کمی آبغوره به آن اضافه نمایید.
- خوراک بامیه را با نان یا برنج میتوانید سرو نمایید.
3- کیک قارچ و مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ 1 عدد
- قارچ 100 گرم
- فلفل دلمه و پیاز از هر یک 1 عدد
- سس مایونز 2 قاشق غ خ
- خیار شور خرد شده 1 پیمانه
- جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
- ذرت پخته نصف پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زنجبیل 1 قاشق چ خ
- زعفران دم کرده 2 قاشق غ خ
طرز تهیه:
- پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید.
- مرغ را به پیاز اضافه نمایید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید.
- مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و محلول زعفران به مرغ اضافه کنید و تفت دهید. بعد از آن یک جوش به مرغ اضافه کنید.
- درب قابلمه را ببندید و حدود 3 ساعت اجازه بدهید تا مرغ بپزد.
- بعد از پختن مرغ، گوشت آن را ریش ریش کنید.
- خیار شور، ذرت، جعفری، مایونز، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مرغ اضافه نمایید و خوب ترکیب کنید.
- پیازچه را در روغن تفت دهید، بعد از آن قارچ و فلفل دلمه ای را به آن اضافه نمایید و 5 دقیقه تفت بدهید تا خوب نرم شوند. سپس مرغ را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب نمایید.
- روی هر تکه نان تست، چند قاشق از مواد را بریزید و پهن کنید و لایه دیگر نان را روی آن بگذارید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
- بعد از یک ساعت کیک مرغ را از یخچال بیرون بیاورید .اکنون آماده سرو می باشد.
4- توپک سوخاری پنیری
مواد لازم
- سیب زمینی 3 عدد
- آرد ذرت 1 فنجان
- آرد سوخاری 1 فنجان
- تخم مرغ 2 عدد
- پیازچه 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز 2 قاشق غ خ
- فلفل سیاه 1 قاشق چ خ
- پودر زیره 2 قاشق چایخوری
- پنیر چدار 100 گرم
- فلفل قرمز و نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی را پخته و له کنید. بعد از آن مقداری نمک اضافه کنید. نمک را به تدریج اضافه نمایید.
- مقداری فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر زیره سبز به سیب زمینی اضافه کنید
- فلفل سبز را خرد کنید و 2 قاشق از آن را به موادی که دارید اضافه نمایید.
- پیازچه را ریز خرد کرده و به مواد اضافه نمایید.
- مواد را با هم مخلوط کنید.
- مقداری از مخلوط سیب زمینی را کف دست خود پهن کنید. کمی پنیر میان آن قرار داده و سپس آن را به شکل توپ درآورید آن ها را در آرد ذرت بغلتانید.
- سپس آن ها را در آرد سوخاری بغلتانید.
- در ظرف دیگری تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس توپک های پنیری را در تخم مرغ غلت دهید.سپس آن ها را مجددا در آرد سوخاری بگذارید.
- روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کنید و توپک های پنیری را در روغن قرار دهید.
- توپک ها را روی حرارت متوسط بگذارید تا رنگ طلایی درآیند.
- اکنون توپک سوخاری های شما حاضر است.
5- پاستا پنه مرغ
مواد لازم
- پاستا پنه 200 گرم
- مرغ 500 گرم
- ماست نصف پیمانه
- پودر چیلی 2 قاشق چایخوری
- آبلیمو 1 قاشق غ خ
- سیر له شده یا خرد شده 2 قاشق م خ
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی 2عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 پیمانه
- کنسرو ذرت 1 پیمانه
- کچاپ 1 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق چایخوری
- ادویه پاستا 1/2 قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان 3 ورق
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- ریحان تازه 15برگ
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه
- مرغ را با، ماست، پودر چیلی، نمک، آبلیمو و سیر له شده خوب مخلوط کنید.
- مایه مرینیت را به مرغ اضافه و مخلوط کنید، سپس به مدت۵-۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار گردد.
- پیاز خرد شده را در روغن ریخته و سرخ کنید.
- مرغ را به اندازه ای تفت بدهید که رنگ مرغ عوض شود.
- اجازه دهید تا مرغ به آرامی بپزد.
- پاستا را در آب جوش بریزید، تا به مدت ۱۰-۸ دقیقه بجوشد تا خوب نرم گردد و در این فاصله برخی اقوات آن را هم بزنید.
- اکنون وقت درست کردن سس است.
- پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و خرد نمایید و در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.
- روغن زیتون را در تابه ریخته و پیاز خرد شده و سیر را اضافه کنید و با هم تفت دهید.
- بعد از آن فلفل دلمه ای و کنسرو ذرت را به این ترکیب اضافه کنید تفت بدهید.
- در این مرحله ادویه پاستا و مقداری پودر چیلی، پوره گوجه ، نمک و شکر را بریزید و مخلوط نمایید.
- اجازه بدهید سس کمی جوش بخورد و، پنیر و کچاپ را اضافه نمایید.
- کمی صبر کنید و سپس مرغ را به آن اضافه نمایید.
- سس را روی پاستا بریزید تا کاملا مخلوط شوند. سپس روی آن مقداری ریحان خرد شده بپاشید .پاستای پنه شما حاضر است.
6- یتیمچه کبابی
مواد لازم
- بادمجان :3 عدد
- کدو: 3 عدد
- سیر: 3 حبه
- پیازچه3 عدد
- گشنیز به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری
- سیب زمینی : یک عدد درشت
- روغن زیتون
طرز تهیه
- سیب زمینی ها را آب پز نمایید. بعد از آن بادمجان و کدو را کباب و خرد کنید.
- سیر را له کنید و به همراه سیب زمینی خرد شده ، بادمجان و کدو و روغن کمی تفت دهید.
- سپس به این ترکیب رب گوجه فرنگی اضافه نمایید و مجددا تفت بدهید.
- روی مواد ترکیب شده یک لیوان آب بریزید تا نرم تر شوند.
- مقداری گشنیز و پیازچه اضافه نمایید و نمک و فلفل بزنید . سپس از روی حرارت بردارید. غذای شما حاضر است.
7- سمبوسه با گوشت
مواد لازم
- نان لواش برش خورده 12 تکه
- گوشت چرخ کرده 400 گرم
- پیاز 2 عدد
- جعفری خرد شده 1پیمانه
- رب گوجه 3 قاشق س خ
- سیر له شده 2 حبه
- تخم گشنیز نیم کوب 1 قاشق چ خ
- پودر زیره سبز 1 قاشق چ خ
- دارچین 1قاشق چ خ
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
- پیاز را در تابه روغ ریخته و بگذارید تا طلایی رنگ شود.
- گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه نمایید تا تغییر رنگ دهد، سپس رب گوجه، ادویه ها، سیر، جعفری و دارچین را اضافه نمایید .
- اجازه بدهید گوشت با این مواد به خوبی سرخ شود. پس از آماده شدن مواد داخل سمبوسه، بگذارید تا مواد خنک شود.
- یک نان نرم و برش خورده را روی یک سطح صاف بگذارید و کمی از مواد گوشتی را روی نان بریزید و با زاویه 90 درجه تا بزنید مانند مثلث شود.
- قبل از پیچیدن آخرین لایه نان کمی تخم مرغ با برس روی نان بمالید تا موجب چسبندگی بیشتر شود.
- سمبوسه ها را در روغن سرخ نمایید تا هر دو طرف آن ها طلایی شود.
ارسال نظر