شناسه خبر: ۵۴۷۰
لینک کوتاه کپی شد

کباب لقمه گیاهی | مواد لازم کباب لقمه سویا

شام امشب: کباب لقمه با سویا؛ یک غذای سالم و خوشمزه بدون گوشت + ویدیو

کباب لقمه را می توانید به راحتی با سویا و بدون گوشت و مرغ درست کنید. همراه ما باشید.

کباب لقمه با سویا
ترینی‌ها :

کباب لقمه با سویا یکی از بهترین گزینه ها برای جایگزین کردن با گوشت و مرغ است. کباب لقمه با سویا نه تنها غذایی کم هزینه است بلکه بسیار سالم و مقوی بوده و بچه ها عاشقش می شوند. در ادامه طرز تهیه کباب لقمه با سویا را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه کباب لقمه با سویا کم خرج و آسان

  • سویا ۱ پیمانه
  • سیب زمینی متوسط ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری تازه به دلخوه ۱ ق غذا خوری
  • آرد سوخاری ۱ ق غذا خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد (دلخواه)
  • آبلیموترش ۱ ق غذا خوری
  • زعفران ۱ ق چای خوری
  • سیر ۱ حبه
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیرف پودر پیاز، پاپریکا به مقدار لازم

کباب لقمه با سویا

طرز تهیه کباب لقمه با سویا خانگی

  • مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا سویا را با کمی آب جوش بگذارید تا بماند و خیس بخورد و دانه های سویا نرم شود. سیب زمینی را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب سیب زمینی را بگیرید. بعد از ۱۰ دقیقه سویا را داخل آبکش ریخته و با دست خوب فشار دهید تا آب اضافی سویا خارج شود.

  • مرحله دوم: میکس کردن مواد

اجازه دهید تا سویا کاملا خنک شود و بعد سویا را باید چرخ یا پوره کنید. می توانید از غذاساز یا میکسر یا چرخ گوشت برای چرخ کردن سویا استفاده کنید و آن را پوره و له کنید. دقت کنید در این کباب لقمه از تخم مرغ برای انسجام بیشتر استفاده شده است و اگر گیاه خوار هستید و یا قصد فریزر کردن کباب لقمه با سویا را دارید می توانید حذف کنید.

  • مرحله سوم: تهیه مواد کباب لقمه با سویا

پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه سویا چرخ شده و سیب زمینی و ادویه هل و آبلیموترش و زعفران و آرد سوخاری و سیر رنده شده و ادویه ها خوب ورز دهید تا به خوبی مواد یکدست و مخلوط شود. ورز دادن مواد باعث انسجام بیشتر می شود.

  • مرحله چهارم: تهیه کباب لقمه با سویا

وقتی مواد به خوبی مخلوط شدن می توانید از یک کباب زن ساده برای تهیه کباب لقمه استفاده کنید و یا مواد را داخل تابه چرب شده ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا کم کم پخته شود و روی آن خط ایجاد کنید و کباب لقمه با سویا را برش بزنید و هر دو طرف را سرخ کنید و به همراه گوجه سرو کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کباب لقمه با سویا خانگی و خوشمزه و ارزان

  • افزودن تخم مرغ و جعفری دلخواه استفاده و می توانید حذف کنید.

  • آب پیاز و سیب زمینی باعث شل شدن کباب لقمه با سویا می شود.

  • می توانید به کباب لقمه سویا شکل دهید و در فریزر نگهداری کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر