دسر پاستل د ناتا
آموزش دسر محبوب هانده ارچل به ساده ترین روش!
هانده ارچل بازیگر فیلم مست عشق استوری از دسر محبوبش منتشر کرد و ما در ادامه طرز تهیه آن را برای شما قرار دادیم.
"پاستِل دِ ناتا Pastel de Nata" یا "تارت کاستارد پرتغالی Portuguese Custard Tarts" دسری بسیار خوشمزه و محبوب در دنیاست که زادگاهش کشور پرتغاله. هانده ارچل بازیگر زیبای مست عشق، با انتشار استوری از این دسر باعث کنجکاوی افراد شد. ما در ادامه طرز تهیه دسر خوشمزه و محبوب هانده ارچل را برای شما قرار دادیم.
این شیرینی در واقع نوعی تارت تک نفره، با خمیر ترد، شکننده و لایه ایه که داخلش با کرمی لطیف، شیرین و تخم مرغی پر می شه و رویه ای کاراملی داره. در شهرهای مختلف کشور پرتغال، دستورهای متنوعی برای این دسر محبوب موجوده اما کلیت این دسر به یک شکل تهیه می شه.
طرز تهیه پاستل دناتا خوشمزه
- خمیر هزارلا : حدود ١٠ برگ (۴٠٠گرم)
- شیر: ۵٠٠ سی سی (نیم لیتر=٢لیوان)
- شکر : ٢۵٠ گرم
- کره: ٣٠ گرم
- تخم مرغ: ١ عدد
- زرده تخم مرغ : ٣ عدد
- چوب دارچین : ١ عدد
- رنده ی پوست لیمو :پوست ١ لیمو
- دارچین و شکر :برای تزیین به مقدار لازم
- نشاسته :٣٠ گرم
- نمک :یک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستل دناتا پرتغالی
-
خانم های عزیز برای تهیه این دسر خوشمزه پرتغالی باید نشاسته را داخل مقداری شیر بریزید و هم بزنید تا خوب حل شود سپس کره را با باقیمانده شیر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد.
-
حالا به مخلوط نشاسته ، نمک و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و به مخلوط شیر و کره بیافزایید و صبر کنید تا کرم شما بجوشد تا غلیظ شود سپس شعله گاز را خاموش کنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
-
در این مرحله از تهیه پاستل دناتا باید تخم مرغ ها را بزنید تا یک دست شوند و به کرمی که درست کردیم اضافه می کنیم.
-
حالا میریم سراغ خمیر هزارلا !!! خمیر هزارلا رو از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا کاملا یخچش باز شه بعد با استفاده از وردنه خمیر رو باز کنید.
-
با یک قالب گرد و یا سر لیوان به قطر 12 سانتیمتر خمیر رو قالب بزنید و داخل قالب مافین (کیک فنجانی) می گذاریم و روشو با کرم تا اندازه ای که سر ظرف دو بند انگشت خالی باشه پر کنید.
-
در این میان فر رو با درجه حرارنت 225 درجه به مدت 20 دقیقه گرم کنید سپس مافین ها را به مدت 16 تا 12 دقیقه داخل فر با دمای 250 درجه قرار بدید توجه داشته باشید که یه قسمت هایی از شیرینی باید کاملاً قهوه ای تیره بشه و یا حتی سیاه! وقتی شیرینی رو از داخل فر بیرون آوردید رویش رو دارچین و شکر می پاشیم و تمام.
نکات قابل توجه
زمانی از فر خارج کنید ه سطحش مطابق شکل فوق کاملا قهوه ای شده باشه.
میتونید از خامه به جای کره و شکر استفاده کنید.
ارسال نظر