طرز تهیه کوفته دست به گردن | مواد لازم دست به گردن
کوفته دست به گردن؛ غذای اصیل و فراموش شده تهران + طرز تهیه
یکی از اصیل ترین غذاهای تهران که فراموش شده و کمتر درست می شود، کوفته دست به گردن است. در ادامه طرز تهیه این غذای لذیذ را آموزش داده ایم.
کوفته دست به گردن از غذاهای اصیل تهران که امروزه فراموش شده. علت نامگذاری کوفته دست به گردن، این بوده که این غذا سریع آماده شده و به همین دلیل قدیمی ها می گفتند: «تا یه دست گردن یار بندازی یا احوال پرسی با مهمونات کنی، این کوفته هم حاضره.». طرز تهیه غذای اصیل کوفته دست به گردن را در ادامه برای شما قرار دادیم.
مواد لازم کوفته دست به گردن:
- گوشت چرخکرده: 200 گرم
- برنج نیم دانه: نصف پیمانه
- آرد نخودچی: 2 ق غ
- ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به میزان لازم
- سماق: به میزان لازم
- پیاز: 1 عدد
طرز تهیه ۶ غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده و برنج!
ویدیو آموزش کوفته دست به گردن
نکات طلایی پخت کوفته دست به گردن:
- حتما از برنج نیم دانه استفاده کنید که بعد از پخت برنج قد نکشد و کوفته شما وا نرود.
- مواد را حسابی ورز بدید که کوفته وا نرود.
- برای گرفتن تلخی و گسی سماق بهتر است یک سیخ را داغ کرده و داخل سس بزنید.
- در این کوفته پیاز نمی ریزند. اما اگر به بوی گوشت حساس هستید، پیاز رنده شده و آب گرفته یا پودر پیاز بریزید.
ارسال نظر