صبحانه مقوی | صبحانه برای دانش آموزان
معرفی 8 صبحانه سالم و مقوی برای دانش آموزان | صبحانه خوشمزه برای دانش آموزان
در این مطلب چند صبحانه سالم و مقوی برای دانش آموزان معرفی کرده ایم تا در مدرسه عملکرد بهتری داشته باشند
بسیاری از کودکان و نوجوانان مدرسه ای چندان تمایلی به خوردن صبحانه سالم و مقوی از خود نشان نمیدهند. دلیل آن هم میتواند متنوع نبودن برنامه غذایی صبحانه آنها باشد. بنابراین اگر شما هم دوست دارید برای کودک مدرسه ای خود صبحانه مقوی و سالم تهیه کنید که مطابق با میل او باشد، در ادامه همراه ما باشید تا چند صبحانه مخصوص دانش آموزان را به شما معرفی کنیم.
جو دو سر و پودر پروتئین
جو دو سر و پودر پروتئین را ترکیب کنید، بـه آن ها آب بیفزایید، در مایکروویو قرار دهید تا بـه دمای مطبوعی برسند و سپس میل کنید. گرم کردن جو دو سر داخل مایکروویو ممکن اسـت بیشتر از یک دقیقه طول بکشد کـه این بـه نوع جوی شـما و قدرت مایکروویو بستگی دارد.
یک فنجان جو دور سر حاوی مقدار زیادی انرژی بـه علاوه ۴ گرم فیبر، ۶ گرم پروتئین و هشت نوع ویتامین و موادمعدنی اسـت. بجای اضافه کردن شکر یا شیرینکنندههای دیگر پودر پروتئین بـه آن اضافه کنید. پودر پروتئین بـه رشد عضلات کمک کرده و طعم صبحانهتان را هم بهتر می کند.
سیب درختی و کره بادام زمینی
سیب رابه چهار قسمت برش بزنید، آن رابه کره بادام زمینی آغشته کنید و سپس نوش جان کنید. راه سریعترش این اسـت کـه خجالت نکشید و کره بادام زمینی رابه طور مستقیم از درون ظرفش بخورید و سپس یک تکه سیب هم همراه آن بجوید.
همانگونه کـه همیشه گفته شده سیب برای همه ی افراد در همه ی سنین خوب اسـت. هم حاوی فیبر و تقویت کنندههایی مثل ویتامین C اسـت و هم کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد. کره بادام زمینی هم مقدار زیادی اسید چرب ضروری و پروتئین دارد و با خوردن آن می توانید صبح خودرا با قدرت آغاز کنید.
کره بادام و نان تُست
روی نان تست کره بادام بمالید و میل کنید. راه سریعتر این اسـت کـه کره بادام را از درون ظرفش بخورید و بعد تکهای تست میل کنید و یادتان باشد کـه همیشه اول پروتئین و سپس کربوهیدرات را بخورید. نسبت پروتئین در کره بادام بیشتر از چربی آن اسـت و اصولا کره بادام بیشتر از کره بادامزمینی توصیه می شود.
بهتر اسـت از نان فرآوری شده دوری کنید یک تکه از نان گندم کامل بشما کمک می کند تا احساس سیر بودن کنید. می توانید نانتان را در مایکروویو بگذارید تا گرم شود البته این کاملا بـه سلیقه خودتان برمیگردد. ودر این بین می توانید بـه کارهای دیگرتان رسیدگی کنید.
تخم مرغ آبپز و پنیر
تخم مرغ را دریک کاسه مایکروویو یا ماگ بشکنید و حدود یک سوم لیوان آب بـه آن اضافه کنید. بعد آنرا داخل مایکروویو قرار دهید تا بپزد. بعد از این کـه تخممرغ پخت کمی پنیر کمچرب روی آن بزنید و از خوردنش لذت ببرید. مطمئن شوید کـه تخممرغ پخته اسـت. پختن آن ممکن اسـت بیشتر از ۶۰ ثانیه زمان ببرد «این بـه مایکروویو شـما بستگی دارد».
شـما می توانید از این نوع تخممرغ بدلیل داشتن پروتئین زیاد و کالری کم نه تنها برای صبحانه بلکه بعنوان وعده بعد از ورزش خود نیز استفاده کنید. پنیرهای کمچرب حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند و همچنین طعم خوبی دارند. توصیه: کمی سرکه سفید بـه آب اضافه کنید. بـه منسجم ماندن بافت تخممرغ کمک میکند.
جوی دو سر و شیر
فکر نمی کنیم برای درست کردن این صبحانه بـه کمک نیاز داشته باشید. غلات سبوسدار گلوکز رابه آرامی در خون مـا آزاد میکنند و این مسئله باعث می شود کـه مـا در کل روز انرژی کافی را داشته باشیم. اگر از قدیم در برنامهی غذاییتان از شیر استفاده نمی کردید بـه سراغ گزینههای مشابه مانند شیر بادام یا شیر نارگیل بروید کـه حاوی پروتئین بیشتری نیز هستند.
ماست، میوه و گرانولا
ماست، میوه و گرانولا را دریک ظرف باهم ترکیب کنید و نوش جان بفرمایید. ماست تمامی خواص شیر را داراست و علاوه بر آن، یکسری باکتری دارد کـه برای حفظ سلامتی شـما مفید هستند. اما هنگام خرید مواظب باشید چون خیلی از ماستها دارای قند و فروکتوز بالا هستند.
ماست ساده تهیه کنید و شیرین کردن آن رابه میوهها واگذار کنید. میوهها فقط خوشمزه نیستند بلکه سرشار از آنتیاکسیدان برای از بین بردن رادیکالهای آزاد هم هستند.
املت اسپانیایی
مواد مورد نیاز این املت کدو، پیاز و سیر بـه همراه مقداری اسفناج اسـت. یک شماره کدو رابا پوست بـه صورت حلقههای خیلی نازک ببرید و یک شماره پیاز کوچک را هم خلالی کنید. یک حبه سیر را رنده کنید حالا چهار شماره تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و بـه میزان دلخواه بـه آن نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل ظرف مخصوص فر یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و کدوها را داخل آن بچینید و پیازها و سیر رنده شده را هم بـه آن اضافه کنید. بعد تخم مرغهای زده شده را همراه نان تست یا باگت خرد شده اضافه کنید و داخل فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. املت شـما بعد از پنج دقیقه آماده اسـت.
املت اسفناج
نصف پیمانه آرد را الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید. یک شماره تخم مرغ رابا یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک رابه آن اضافه کنید و هم بزنید.۵۰۰ گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده بـه این مواد بیفزایید. بـه این ترتیب مایه املت آماده میشود.
روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه شماره پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه بـه همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده رابا هم مخلوط کنید. حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکههای نان بـه آن اضافه کنید و روی همه ی مواد خامه را اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.
ارسال نظر