کوکوی قارچ و سیب زمینی | کوکو قارچ و مرغ | کوکو قارچ و هویج
طرز تهیه کوکوی قارچ به 5 روش خوشمزه و متفاوت + تصاویر
کوکو قارچ از جمله غذاهای متفاوتی است که می توانید برای یک شام ساده و متفاوت تدارک ببینید. در ادامه دو روش تهیه کوکو قارچ را برای شما قرار دادیم.
کوکو قارچ از جمله انواع کوکو متفاوت و خوشمزه ایرانی است که طعم بسیار لذیذی دارد. کوکو قارچ با مواد متنوعی طبخ شده و می توانید آن را با چاشنی ها و سبزیجات مختلف تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه کوکو قارچ به 5 روش را برای شما آماده کرده ایم.
1- کوکو قارچ و سیب زمینی
مواد لازم
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- جعفری خرد شده: ۴۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- روغن: به مقدار لازم
- آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
کوکوی مرغ به 4 روش؛ ترکیبی محشر با خیارشور و نان باگت + طرز تهیه
طرز تهیه
- مرحله اول: ابتدا سیبزمینیها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آبپز شود.
- مرحله دوم: بعد از آماده شدن سیبزمینیها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید.
- مرحله سوم: سپس قارچها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید.
- کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی
- مرحله چهارم: برای سیاه نشدن رنگ قارچها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.
- مرحله پنجم: سپس قارچها را به ظرف سیبزمینی اضافه و مخلوط کنید.
- مرحله ششم: پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
- مرحله هفتم: سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.
- مرحله هشتم: در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید.
- مرحله نهم: بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.
2- کوکو قارچ و سیب زمینی با مرغ
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
- قارچ ۲۰۰ گرم
- پیاز ۲ عدد متوسط
- سیر ۲ حبه
- تخم مرغ ۲ عدد
- سینه مرغ ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی ۲۰۰ گرم
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
روش تهیه کوکو قارچ و مرغ و سیب زمینی با مرغ
- برای تهیه این مدل کوکو قارچ و سیب زمینی از گوشت مرغ هم در مایه کوکو استفاده میکنیم.
- ابتدا باید سینه مرغ را با کمی آب، یک عدد پیاز خرد شده و کمی فلفل سیاه و زردچوبه بپزید.
- بعد از این که سینه مرغ به خوبی پخت، آن را ریش ریش کنید.
- سیب زمینیها را در یک قابلمه آب بپزید و بعد از این که پختند، آنها را له کنید.
- حالا قارچ و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازها و قارچها را برای چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافه قارچ تبخیر شود.
- سپس در یک ظرف پیاز و قارچ خرد شده را با مرغ و سیب زمینی له شده ترکیب کنید.
- مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد بزنید. ۲ عدد سیر را رنده کنید و به مایه کوکو اضافه کنید.
- صبر کنید تا مواد کوکو کاملا خنک شوند، سپس تخم مرغها را همراه با آرد اضافه کنید.
- مواد کوکو را خوب هم بزنید تا یکدست شود و سپس کوکو را به روش قبل در روغن داغ سرخ کنید.
کوکوی 7 طبقه؛ بهترین گزینه تازه عروس ها برای پذیرایی + طرز تهیه
3- تهیه کوکوی قارچ و هویج
- قارچ ۲۰۰ گرم
- هویج رنده شده یک کاسه ماست خوری
- تخم مرغ ۵ عدد
- فلفل سبز کوچک یک عدد
- زعفران یک چهارم قاشق چای خوری (دلخواه)
- نمک و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی قارچ و هویج:
- ابتدا قارچ را شسته و سپس خرد کرده و با مقداری روغن درون تابه تفت میدهیم تا آب آن گرفته شود؛ پس از آن میگذاریم تا قارچ ها کمی خنک شود.
- درون کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم میزنیم سپس تمامی مواد را به آن می افزایم و خوب مخلوط می کنیم تا مایع کوکو آماده شود.
- درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم تا داغ شود سپس مایع کوکو را در تابه ریخته و می گذاریم تا یک طرف کوکو خوب ببندد؛ سپس آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر نیز پخته شود.
- حالا کوکوی قارچ و هویج ما آماده است و می توانیم آن را برش زده و در کنار سبزیجات و کمی نان سرو نماییم.
4- کوکوی قارچ و پنیر
مواد لازم برای 4 نفر
- سیبزمینی 2 عدد
- یک عدد پیاز 1 عدد
- قارچ 6 عدد
- ذرت 2قاشق غذاخوری
- تخممرغ 5 عدد
- پنیر پیتزا 10 گرم
- روغن به میزان لازم
- فلفل دلمهای 1 عدد
- یک قاشق چایخوری زعفران 1 قاشق چایخوری
- جعفری 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه به میزان لازم
کوکوی سه طبقه، بهترین انتخاب برای پذیرایی از فامیل شوهر + طرز تهیه
طرز تهیه کوکوی قارچ و پنیر
- برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را پوست بگیرید و آن را بشویید.
- سپس به صورت نگینی آن را خرد کنید حالا به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدید تا سبک و طلایی بشه.
- در این مدت دو عدد سیب زمینی متوسط را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کاملا بپزه.
- سپس وقتی که پخت آن را از داخل آب بیرون بیارید و آن را پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی خرد کنید.
- حالا شش عدد قارچ متوسط رو بشورید و اون رو به صورت اسلایسی خرد کنید سپس یک عدد فلفل دلمه ای رو هم بشورید و خرد کنید.
- حالا فلفل دلمه رو به همراه قارچ داخل ماهیتابه بریزید و آنها را کمی تفت بدید تا وقتی که رنگ قارچ عوض بشه.
- حالا سیب زمینی خرد شده را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت به پیاز اضافه کنید و تفت بدید وقتی که مواد خوب با هم تفت خوردند.
- به آن ادویه ها که شامل نمک فلفل آویشن و زردچوبه سر رو اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی ادویه ها بلند بشه.
- حالا داخل ظرفی تخم مرغ بشکنی برف به اون آویشن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
- سپس به آن جعفری خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید حالا تخم مرغ و به مواد اضافه کنید و تفت بدید.
- حالا آن ها را داخل روغن داغ ریخته وقتی که غذا خودش رو کمی گرفت به عنوان پنیر پیتزا را اضافه کنید و در ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه.
- بعد از اینکه پنیر آب شد آن را از داخل ماهیتابه بیرون بیارید بعد داخل ظرف سرو بذارید.
5- کوکو قارچ ساده
مواد اولیه برای ۴ نفر :
- قارچ ۵۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد ۱-۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
طرز تهیه کوکوی قارچ
- جهت تهیه کوکوی قارچ ابتدا قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید.
- تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید.
- سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید.
- درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
ارسال نظر