طرز تهیه ماکارونی با مرغ | طرز تهیه ماکارونی با گوشت | طرز تهیه ماکارونی با سویا
6 روش درست کردن ماکارونی برای سلیقه های مختلف + آموزش
درست کردن ماکارونی انواع مختلفی دارد و شما می توانید بر اساس سلیقه شخصی و موادی که در دسترس دارید یکی از آن ها را انتخاب کنید.
پخت ماکارونی به روش های مختلفی انجام می شود. افراد بر اساس سلیقه خود و خانواده شان یکی از ماکارونی ها را برای ناهار و یا شام انتخاب می کنند. در ادامه طرز تهیه انواع ماکارونی (ماکارونی بدون گوشت، ماکارونی با سویا خانگی، ماکارونی با گوشت چرخ کرده، ماکارونی با گوشت و پنیر، ماکارونی با قارچ و ماکارونی با مرغ) را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
1- ماکارونی بدون گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر
- ماکارونی ۱ بسته
- پیاز ۱ عدد
- فلفل سیاه، آویشن و نمک به مقدار لازم
- زردچوبه و ادویه ماکارونی به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرپُر
- قارچ چند عدد اختیاری
طرز تهیه ماکارونی ساده در 10 مرحله
- برای تهیه ماکارونی خوشمزه ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در همین حین میتوانیم سس ماکارونی را آماده کنیم تا هنگام آبکشی ماکارونی معطل نشویم.
- برای تهیه سس ماکارونی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن به تابه اضافه میکنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه میکنیم.
- پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، در ادامه مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه ماکارونی و آویشن اضافه میکنیم و کمی ترکیب میکنیم.
- پس از اینکه ادویه ها با دیگر مواد ترکیب شدند، قارچ ها را میشوییم، سپس به صورت ورقه ای یا نگینی نازک خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم. حالا قارچ را به خوبی تفت میدهیم تا آب اضافی آن کشیده شود و کمی سرخ شود.
- در آخر وسط تابه را باز میکنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم. رب گوجه فرنگی تاثیر به سزایی در رنگ ماکارونی دارد و به همین دلیل باید به خوبی سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، آنرا با دیگر مواد به خوبی ترکیب میکنیم.
- پس از اینکه سس ماکارونی آماده شد، آنرا از روی حرارت کنار میگذاریم. پس از اینکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید، ۲ قاشق غذاخوری نمک، ۱ قاشق زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش اضافه میکنیم.
- در این مرحله ماکارونی را به صورت سالم، یا اینکه از وسط نصف میکنیم و درون آب جوش قرار میدهیم تا نرم شود. حدود ۵ تا ۷ دقیقه زمان برای نرم شدن ماکارونی لازم است. پس از گذشت این زمان ماکارونی را آبکشی میکنیم.
- در این مرحله کمی روغن ته قابلمه ای که برای پخت ماکارونی در نظر گرفته ایم میریزیم. حالا ته دیگر را درون قابلمه قرار میدهیم. برای ته دیگ ماکارونی به سلیقه خود میتوانیم از نان لواش یا سیب زمینی اسلایس شده استفاده کنیم.
- حالا کمی ماکارونی روی ته دیگ میریزیم تا آنرا بپوشاند، سپس از مقداری از سس ماکارونی را اضافه میکنیم. به همین شکل ماکارونی و سس آن را به صورت لایه به لایه درون قابلمه میریزیم تا مواد تمام شوند. سپس درب قابلمه را میبندیم.
2- طرز تهیه ماکارونی با سویا
مواد لازم
- ماکارونی 400 گرم
- سویای دانه ریز - 1 پیمانه
- سس گوجه - 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- جوانه ماش - 1 پیمانه
- آب لیمو - 1 قاشق غذاخوری
- سیر - 2 تا 3 حبه
- پیاز درشت - 1 عدد
- روغن زیتون - 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای متوسط - 1 عدد
- کاری، فلفل، زردچوبه و نمک
11 مرحله طرز تهیه ماکارونی با سویا
- ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و با آب آن را پر کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید.
- سپس مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه کنید و سپس ماکارونی ها را نصف کرده و درون قابلمه بریزید.
- بعد گذشت چند دقیقه که ماکارونی ها در آب جوش پخت آن را با آب سرد آبکش کنید و با مایه ماکارونی که در ادامه تهیه میکنید مخلوط کنید.
- سویا را با آب ولرم به مدت 15 دقیقه خیس دهید تا نرم شود.
- بعد آن را آبکش کنید و با فشار دست آب آن را کاملا بکشید.
- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود.
- بعد سویا را داخل روغن بریزید و آن را تفت دهید تا سرخ شود.ب
- عد سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و در سویا تفت دهید. بعد از تفت این مواد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و چند دقیقه ای به تفت دادن مواد ادامه دهید.
- در مرحله آخر جوانه ماش را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنیدو حدود 5 دقیقه در تابه را ببندید تا همه مواد کنار هم بپزند و به اصطلاح غذا جا بیفتد.
- وقتی مایه ماکارونی آماده شد آن را با ماکارونی آبکش شده مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت با شعله کم میگذاریم تا به خوبی دم بکشد.
- بعد 30 دقیقه میتوانید این غذای خوشمزه را نوش جان کنید.
3- طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم
- ماکارونی ۵۰۰ گرم
- 300 گرم گوشت چرخ شده
- رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری
- ۱ عدد پیاز
- ۱ عدد فلفل دلمه
- ۴ عدد قارچ
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه
- دارچین به میزان لازم
- سیب زمینی به میزان لازم
طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده :
- ۱- برای پخت ماکارونی ابتدا آب را همراه با مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید که جوش بیاد. وقتی جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته و کمی روغن مایع در آب بریزید تا مانع از چسبیدن ماکارونی ها به هم شود.
- ۲- پیاز نگینی را همراه با گوشت تفت دهید، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد فلفل دلمه ای نگینی و قارچ حلقه ای را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید و در آخر رب را نیز افزوده و شعله را ملایم کنید تا مغز پخت شوند.
- ۳- ماکارونی ها زمان پخت متفاوتی دارند هر مارک یک تایم برای زمان آبکشی دارد ولی معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی میباشد. وقتی زمان آبکشی رسید آن را در سبد ریخته و کمی آب سرد بریزید رویش تا بعد از دم کشیدن به هم نچسبند.
- ۴- سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه ای کنید. کف قابلمه کمی روغن مایع بریزید، سیب زمینی ها را کف آن بچینید و سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد گوشتی بریزید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
- ۵- بگذارید تا خوب دم بکشد. بعد از دم کشیدن ماکارونی و مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف کشیده و میل کنید.
4- ماکارونی با گوشت و پنیر
مواد لازم
- ماکارونی ۵۰۰ گرم
- پیاز دو عدد
- گوشت چرخ کرده دو کاسه ماست خوری، حدود 400گرم
- رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری، معادل ۱۵۰ گرم
- پنیر پیتزا دو کاسه ماست خوری، حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
- روغن یک و نیم فنجان، حدود صد و پنجاه گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آموزش مرحله به مرحله ماکارونی با گوشت و پنیر:
- پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده به همراه پیازها سرخ کنید، ادویه ها را به مواد افزوده و خوب هم بزنید. رب گوجه فرنگی را در نصف فنجان آب حل کنید و به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا مایه گوشتی آماده شود.
- در یک قابلمه آب را جوش بیاورید، 6قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. ماکارونیها را در آب جوش بریزید بعد از 10 الی 15 دقیقه هنگامی که ماکارونی ها کمی نرم شد آنها را آبکش کنید و با آب سرد فراوان خوب بشویید تا ماکارونی ها به هم نچسبد.
- کمی روغن ته قابلمه بریزید، ماکارونی آبکش شده و مایه گوشتی را لایه به لایه روی هم بریزید و در هر لایه پنیر پیتزا هم اضافه کنید اگر ماکارونی ها را در ظرفی پیرکس ریخته و لایه لایه پنیر اضافه کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و درون فر گذاشته تا دم بکشد خیلی زیبا تر میشود.
5- ماکارونی با قارچ
مواد لازم
- ماکارونی ۴۰۰گرم
- قارچ ۳۰۰گرم
- پیاز ۱عددبزرگ
- فلفل دلمه ای ۱عدد
- سیر ۱-۲حبه
- گوجه فرنگی ۲عدد
- رب گوجه ۱قاشق غذاخوری
- سیب زمینی ۱-۲ عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی با قارچ
- پیاز و فلفل دلمه ای را خلالی خرد کرده، گوجه ها را هم خلال کنید. قارچ ها ورقه ای خرد کنید.
- در ظرفی روغن بریزید و ابتدا پیاز خلال شده را سرخ کرده و بعد فلفل دلمه سیر و رب گوجه فرنگی را هم به همراه پیاز تفت دهید. سپس گوجه فرنگی و نمک و فلفل و
- زردچوبه را اضافه کنید، کمی آب بریزید تا مواد به صورت سس غلیظی در اید در ماهی تابه را ببندید شعله را کم کنید و بگذارید تا مواد کمی با هم بپزد.
- ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید.
- کف قابلمه را روغن ریخته و با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید.
- بعد از آن ماکارونی و مواد آماده شده را لایه لایه ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
6- ماکارونی با سینه مرغ
مواد لازم
- ماکارونی ۴۰۰ گرم
- سینه مرغ کوچک بدون استخوان ۴ قطعه
- قارچ معمولی ۳۰۰ گرم
- سبزی های معطر نظیر گشنیز، نعناع و ترخان ۱ دسته کوچک
- سیر ۲ تا ۳ عدد
- کره ۵۰ گرم
- روغن زیتون یا روغن مایع ۱ استکان
- نمک به مقدار لازم
آموزش طرز تهیه ماکارونی با مرغ
- مرغ ها را به قطعات مساوی تقسیم میکنیم به این ترتیب که مرغ ها به هشت قطعه تقسیم شود.
- کمی روغن در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم و مرغ ها را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا مرغها طلایی شود.
- سیر را پس از پوست کندن میکوبیم و بعد از اینکه سیرها را له کرده، با مرغ تفت میدهیم تا هم بوی مرغ را بگیرید و هم طعم مرغ را بهتر کند. ظرف را از روی آتش بر میداریم و کنار حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم بماند.
- درون قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید، کمی نمک و روغن مایع به آب اضافه کنید، سپس صبر کنید تا آب جوش بیاید، بعد از اینکه آب جوش آمد ماکارونی را در آب
- جوش میریزیم. سپس صبر کنید، ماکارونی آهسته آهسته بجوشد و نرم شود.
- سبزی ها را شسته و کمی درشت تر خرد میکنیم. بهتر است برگ ترخان را بدون خرد کردن استفاده کنید. سبزی ها را به مرغ مان اضافه میکنیم و به همراه
- مخلوط سیر و مرغ کمی تفت میدهیم.
- قارچ را ورقه ورقه میکنیم و با کمی نمک و کره سرخ میکنیم.
- بعد از نرم شدن ماکارونی، آن را در صافی ریخته، کمی آب نیم گرم روی آن میریزیم و میگذاریم آب آن کاملا گرفته شود.
- همه مواد را با هم مخلوط کنید و اگر کره و روغنی باقیمانده باشد آنها را نیز به موادمان اضافه میکنیم و ظرف محتوی مواد گوشتی و سبزیجات را چند دقیقه روی.حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شوند.
- ماکارونی را در ظرفی مناسب بکشید، سپس تمام مواد را روی آن بریزید، تهیه این ماکارونی بسیار ساده و همچنین خوشطعم میباشد.
ارسال نظر