دسرهای کره جنوبی | پرطرفدارترین دسرهای کره جنوبی
خوشمزه ترین دسرهای کره ای که محاله ببینی و هوس نکنی! + عکس
با ما در مقاله خوشمزه ترین دسرهای کره جنوبی همراه باشید تا شما را با تعدادی از مشهورترین دسرهای کره جنوبی آشنا نماییم
تا حالا از دسرهای کره جنوبی چیزی خوردی؟ کره جنوبی همونطور که تو زمینه تکنولوژی خیلی معروفه غذا ها و دسرهای کره جنوبی هم خیلی معروف و پرطرفدارن. غذا و دسرهای کره جنوبی با دستورالعمل های کلاسیک و نوین و با طعم های جالب و متنوع از مواد مغذی، سالم و غالبا از مواد بدون گلوتن و وگان تهیه شده و طرفداران زیادی در جهان دارند. در ادامه پرطرفدار ترین و خوشمزه ترین دسرهای کره جنوبی رو بهتون معرفی میکنیم. قطعا، آشنایی با پرطرفدارترین دسرهای کره جنوبی برایتان جالب خواهد بود.
دسر های خوشمزه و پرطرفدار کره ای
دسر چاپسالتئوک
دسر چاپسالتئوک chapssaltteok دارای بافتی نرم و متراکم هست. این مورد از خوشمزه ترین دسرهای کره جنوبی از خمیر لوبیا قرمز و برنج چسبناک تهیه شده و درست کردن آن در خانه بخصوص برای کودکان خیلی راحت است. به دلیل اینکه به موچی ژاپنی شباهت دارد، بعضا به آن موچی هم گفته می شود. رنگ قسمت رویه این دسر سبز بوده و دلیل این رنگ، پودر چای سبز مانچاست که به صورت سنتی روی آن استفاده می شود.
دسر پپرو
دسر پپرو Pepero یک نوع شیرینی یا کوکی است که شکل باریک و بلندی دارد و مثل یک چوب شور است که آن را با لایه ای از روکشها مانند شکلات تلخ پوشانده باشند. این مورد از پرطرفدارترین دسرهای کره جنوبی شباهت چندانی به یک دسر سنتی ندارد. پپرو دسری محبوب در بین جوانان و خانواده های کره ای بوده و در کره جنوبی هر ساله در روز 11 نوامبر عاشقان جعبه هابی از آن را به هم هدیه می کنند.
دسر خرمالوی یخ زده
این مورد از پرطرفدارترین دسرهای کره جنوبی در عین سادگی فوق العاده خوش طعم بوده و دسری کم کالری است. از آنجا که خرمالو میوه ای بوده که از لحاظ درجه رسیدن، بافت و طعم انواع متنوعی دارد، لذا انتخاب یک خرمالوی مناسب در تهیه این دسر فوق العاده مهم است. طرز تهیه این دسر خوشمزه به این صورت هست که خرمالوی رسیده را چند ساعت در فریزر قرار می دهند و بیست دقیقه قبل از خوردن آن را از فریزر خارج می کنند. خرمالوی یخ زده دسری آبدار، کمی گس و شیرین بوده و جایگزین خوبی برای بستنی می تواند باشد.
این خوراکی های ژاپنی خوشمزه دقیقا از دل انیمیشن بیرون اومدن + ویدئو
دسر تتئوک
تتئوک Tteok شامل کیک های بسیار متنوع سنتی برنجی کره ای بوده که اغلب شیرین هستند و از برنج چسبناک شیرین یا غیر چسبناک تهیه می شوند. به این صورت که برنج را پس از بخارپز کردن می کوبند و آنقدر ورز می دهند که یک خمیر منعطف بدست بیاید. تهیه کنندگان این دسر می توانند به صورت دلخواه مواد مختلفی را هم به آن افزوده و آن را به شکلهای دلخواه درآورند.
دسر مانجو
دسر مانجو Manjoo خمیری است که با مواد مختلف پر می شود. مانجو در انواع گوناگون و طعم های متنوع تهیه شده، ولی در کل از یک پایه آرد قهوه ای و مواد پر کننده داخلی تشکیل می شود. مواد پر کننده ای نظیر لوبیای قرمز یا کنجد و سیب زمینی شیرین داخل خمیر قرار گرفته و روی شیرینی را هم با آجیل، تکه های میوه خشک، عناب و دانه کاج یا شاه بلوط می پوشانند. شیرینی مانجو به کیک ماه چینی شباهت داشته، ولی فشردگی کمتری نسبت به آن دارد. این شیرینی خاص در مراسم مخصوصی مانند جشنهای تولد یا تعطیلات ملی مورد استفاده قرار می گیرد.
دسر هوآجون
هوآجون Hwajeon در زبان کره ای چینی به معنی کیک گل بوده و علاوه بر اینکه یک خوراکی خوشمزه است، یک اثر هنری تمام عیار نیز هست. طبق باورها، ریشه این پنکیک بی نظیر از سلسله Koryo است. در آن زمان، زنان در جشنی سنتی این شیرینی را تهیه کرده و به رقص و آواز و معاشرت می پرداختند. روی این دسر خوشمزه و زیبا گلهای زیبای خوراکی قرار داده می شود. مثلا، در بهار بطور سنتی از گلبرگ رز، آزالیای کره ای، گل داوودی و شکوفه گلابی برای این منظور استفاده می کنند.
دسر داسیک
Dasik نوعی شیرینی تزئینی کره ای است که با چای سرو می شود. این شیرینی ترکیبی از آرد شاه بلوط، آرد برنج، لوبیا یا کنجد بوده و آن را باید در قالبهای مخصوص درست کرد. شکل و رنگ در این شیرینی بیانگر معانی فرهنگی خاصی هست.
ارسال نظر