شناسه خبر: ۳۰۹۰
لینک کوتاه کپی شد

ترشی انبه | طرز تهیه ترشی انبه

تندترین ترشی هندی که دهنت رو آب میندازه + طرز تهیه ترشی انبه

ترشی انبه از اون خوشمزه های تنده که باید حتما امتحان کنی. بیا تا بهت بگم چطوری این ترشی هندی خوشمزه رو در خانه درست کنی.

ترشی

پر بازدید

ترینی‌ها :

ترشی انبه  با طعم تند و طبع گرم و خاصی که داره یکی از خوشمزه ‌ترین چاشنی‌هاست و طرفداران زیادی دارد. این ترشی جزو معروف ترین ترشی های هندی محسوب می شود و با انبه خام، روغن و ادویه های مختلف تهیه می شود. ترشی انبه، از اون خوشمزه های تنده که باید حتما یه بار امتحانش کنی و تو خونه درستش کنی و از طعم بی نظیرش لذت ببری. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی انبه را بهتون بگم.

مواد لازم ترشی هندی انبه

  • انبه: یک انبه متوسط (نرسیده)
  • سنگ نمک خرد شده: 20 گرم
  • تخم شنبلیله: یک قاشق چای خوری
  • دانه خردل سیاه: یک قاشق چای خوری
  • زیره سیاه: یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز تند خشک: 10 تا 12 عدد
  • انکوژه یا انقوزه: 5 گرم (یک نوع صمغ)

ترشی انبه

طرز تهیه ترشی هندی قرمز

مرحله اول)انبه سبز و نرسیده را به صورت نگینی درشت 2 سانتی متری خرد کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید.

مرحله دوم)روی انبه خرد شده نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملا به نمک آغشته شوند.

مرحله سوم)روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و یک هفته در برابر آفتاب قرار دهید.

مرحله چهارم)هر روز با تکان دادن کاسه ، انبه ها را زیر و رو کنید.

مرحله پنجم)بعد از یک هفته انبه ها تغییر رنگ داده و به رنگ خیارشور در می آیند.

می خوام بهت روش درست کردن یه ترشی کره ای رو یاد بدم | ترشی کیمچی

مرحله ششم)همه ادویه ها را به جز فلفل قرمز در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ بدهند. صبر کنید ادویه ها کاملا سرد شوند و سپس آسیاب کنید.

مرحله هفتم)در یک تابه دیگر کمی روغن کنجر بریزید و فلفل خشک قرمز را تفت دید. دانه خردل سیاه را هم به همین ترتیب اضافه کرده تفت دهید تا شروع به ترکیدن کند و سپس انبه هایی که یک هفته زیر آفتاب استراحت کرده اند را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا تمام سطح انبه ها به روغن آغشته شود.

مرحله هشتم)ادویه پودر شده را به انبه ها اضافه کرده هم بزنید و اجازه دهید 5 دقیقه روی حرارت بپزد.

مرحله نهم)بعد از سرد شدن ترشی انبه شما آماده مصرف است.

ترشی انبه هندی را می توانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری نمایید.

در صورتی که می خواهید ماندگاری ترشی بیشتر شود می توانید مواد را در شیشه تمیز ریخته و رویش را با سرکه پر کنید و در یخچال تا 6 ماه الی 1 سال نگهداری نمایید

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد