شناسه خبر: ۲۱۳۲
لینک کوتاه کپی شد

دسر پاناکوتا انبه | طرز تهیه دسر انبه | پودینگ انبه

عصرونه امروز: دسر انبه به 3 روش، طعم دلنشین برای دور‌همی‌ تابستان + طرز تهیه

دسر انبه یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین دسرهای تابستونیه. فقط کافیه اینطوری که دستورشو گذاشتیم درست کنی!

دسر انبه
ترینی‌ها :

یکی از خوشمزه ترین دسرهایی که میتونید برای خودتون و مهموناتون تابستون درست کنید، دسر انبه است. شما میتونید برای درست کردن دسر انبه از قالب استفاده کنید و یا به صورت لیوانی و تک نفره سرو کنید. دسر انبه بدون شک یکی از پرطرفدارترین دسرهاست که ما 3 روش برای درست کردن آن را آموزش داده ایم، برای درست کردنش تردید نکنید.

مواد لازم برای درست کردن دسر انبه

  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • انبه: 2 عدد
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دسر انبه فوق العاده خوشمزه

  • شکلات را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و به صورت بنماری روی بخار آب بگذارید.
  • پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بریزید و بزارید روی بخار آب تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه.
  • مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.

نکات لازم:

  • خامه باید به دمای محیط رسیده باشد.
  • لازم نیست قالب را چرب کنید. به خاطر وجود خامه خیلی راحت از قالب جدا می شود.
  • فقط کافی است با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده و آن را داخل ظرف سرو برگردانید.

روش دوم دسر پودینگ انبه

مواد لازم

  • کرم کارامل 2 بسته
  • شیر 2 لیوان
  • انبه تازه 4 عدد
  • بستنی انبه خانواده 1 بسته

پودینگ انبه

طرز تهیه مرحله‌به‌مرحله:

  • مرحله اول: برای درست‌کردن پودینگ انبه مجلسی، اول کرم کارامل را در یک قابلمه با شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را مرتب هم بزنید تا به جوش آید. پس از به جوش‌آمدن ترکیب کرم کارامل و شیر، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.

  • مرحله دوم: در این فاصله انبه را پوست گرفته و آن را خرد کنید. پس از خنک‌شدن ترکیب کرم کارامل و شیر، بستنی و انبه خرد شده را با آن ترکیب کرده و در مخلوط‌کن با هم میکس کنید تا پودینگ شما یکدست و یکنواخت شود.

  • مرحله سوم: به همین سادگی پودینگ انبه آماده شده است. آن را در ظرف‌های سرو بریزید و با اسلایس‌های نازک انبه و خامه فرم گرفته دیزاین کرده و سرو نمایید.

آسون ترین دسر توت فرنگی؛ مخصوص دورهمی بهار + ویدیو

3- دسر پاناکوتای انبه

مواد لازم

  • پودر ژلاتین 1 قاشق چای‌خوری
  • آب سرد 1 قاشق سوپ‌خوری
  • شیر 1 لیوان و نیم
  • خامه صبحانه 125 گرم
  • شکر 50 گرم
  • پوست لیموترش رنده شده 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل 1.4 قاشق چای‌خوری
  • انبه 400 گرم
  • لیموترش 1 عدد

پاناکوتا انبه

طرز تهیه مرحله‌ به‌ مرحله پاناکوتای انبه:

  • مرحله اول: برای درست‌کردن پاناکوتا با انبه اول پوره انبه را درست کنید. پس ابتدا انبه‌ها را شسته و پوست بگیرید و در اندازه‌های ریز خرد نمایید. انبه‌های خرد شده را به همراه 30 گرم شکر در یک قابلمه بریزید. حالا آب لیموترش را گرفته و نیمی از آن را به ترکیب شکر و انبه بیفزایید. این ترکیب را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انبه‌ها کمی نرم شوند و شکر نیز آب شود.
  • حالا با استفاده از گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را کامل میکس کنید. البته می‌توانید از غذاساز نیز برای میکس‌کردن مواد استفاده نمایید.
  • مرحله دوم: در ادامه یک قابلمه تمیز بردارید و خامه صبحانه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را هم بزنید تا آرام‌آرام به جوش آید و قل بزند. سپس شیر و شکر باقی‌مانده را به همراه وانیل داخل خامه بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند.
  • مرحله سوم: پوره انبه را که در ابتدای کار تهیه کرده بودید به ترکیب شیر و خامه افزوده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. پس از این که ترکیب صاف و یکدست شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
  • مرحله چهارم: اکنون نوبت ژلاتین رسیده، آن را در یک‌کاسه ریخته و آب سرد را روی آن بریزید و هم بزنید تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید و ترکیب ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات ژلاتین کامل در آب حل شوند.
  • مرحله پنجم: در نهایت برای تهیه پاناکوتای انبه، ژلاتین بنماری شده را در ترکیب پوره انبه و شیر و خامه ریخته و با استفاده از همزن دستی مواد را با هم میکس کنید.
  • پاناکوتای انبه را در ظرف سرو بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. می‌توانید این دسر را به‌صورت تک‌نفره در لیوان سرو کنید یا همه مواد را در یک قالب ریخته و سرو کنید.
  • قبل از سرو از پوست لیمو رنده شده روی دسر پاناکوتای انبه بریزید و با استفاده از انبه و توت‌فرنگی آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر