دسر پاناکوتا انبه | طرز تهیه دسر انبه | پودینگ انبه
عصرونه امروز: دسر انبه به 3 روش، طعم دلنشین برای دورهمی تابستان + طرز تهیه
دسر انبه یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین دسرهای تابستونیه. فقط کافیه اینطوری که دستورشو گذاشتیم درست کنی!
یکی از خوشمزه ترین دسرهایی که میتونید برای خودتون و مهموناتون تابستون درست کنید، دسر انبه است. شما میتونید برای درست کردن دسر انبه از قالب استفاده کنید و یا به صورت لیوانی و تک نفره سرو کنید. دسر انبه بدون شک یکی از پرطرفدارترین دسرهاست که ما 3 روش برای درست کردن آن را آموزش داده ایم، برای درست کردنش تردید نکنید.
مواد لازم برای درست کردن دسر انبه
- خامه صبحانه: 1 بسته
- انبه: 2 عدد
- شکلات سفید: 100 گرم
- پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه دسر انبه فوق العاده خوشمزه
- شکلات را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و به صورت بنماری روی بخار آب بگذارید.
- پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بریزید و بزارید روی بخار آب تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه.
- مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.
نکات لازم:
- خامه باید به دمای محیط رسیده باشد.
- لازم نیست قالب را چرب کنید. به خاطر وجود خامه خیلی راحت از قالب جدا می شود.
- فقط کافی است با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده و آن را داخل ظرف سرو برگردانید.
روش دوم دسر پودینگ انبه
مواد لازم
- کرم کارامل 2 بسته
- شیر 2 لیوان
- انبه تازه 4 عدد
- بستنی انبه خانواده 1 بسته
طرز تهیه مرحلهبهمرحله:
-
مرحله اول: برای درستکردن پودینگ انبه مجلسی، اول کرم کارامل را در یک قابلمه با شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را مرتب هم بزنید تا به جوش آید. پس از به جوشآمدن ترکیب کرم کارامل و شیر، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.
-
مرحله دوم: در این فاصله انبه را پوست گرفته و آن را خرد کنید. پس از خنکشدن ترکیب کرم کارامل و شیر، بستنی و انبه خرد شده را با آن ترکیب کرده و در مخلوطکن با هم میکس کنید تا پودینگ شما یکدست و یکنواخت شود.
-
مرحله سوم: به همین سادگی پودینگ انبه آماده شده است. آن را در ظرفهای سرو بریزید و با اسلایسهای نازک انبه و خامه فرم گرفته دیزاین کرده و سرو نمایید.
آسون ترین دسر توت فرنگی؛ مخصوص دورهمی بهار + ویدیو
3- دسر پاناکوتای انبه
مواد لازم
- پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
- آب سرد 1 قاشق سوپخوری
- شیر 1 لیوان و نیم
- خامه صبحانه 125 گرم
- شکر 50 گرم
- پوست لیموترش رنده شده 1 قاشق چایخوری
- وانیل 1.4 قاشق چایخوری
- انبه 400 گرم
- لیموترش 1 عدد
طرز تهیه مرحله به مرحله پاناکوتای انبه:
- مرحله اول: برای درستکردن پاناکوتا با انبه اول پوره انبه را درست کنید. پس ابتدا انبهها را شسته و پوست بگیرید و در اندازههای ریز خرد نمایید. انبههای خرد شده را به همراه 30 گرم شکر در یک قابلمه بریزید. حالا آب لیموترش را گرفته و نیمی از آن را به ترکیب شکر و انبه بیفزایید. این ترکیب را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انبهها کمی نرم شوند و شکر نیز آب شود.
- حالا با استفاده از گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را کامل میکس کنید. البته میتوانید از غذاساز نیز برای میکسکردن مواد استفاده نمایید.
- مرحله دوم: در ادامه یک قابلمه تمیز بردارید و خامه صبحانه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را هم بزنید تا آرامآرام به جوش آید و قل بزند. سپس شیر و شکر باقیمانده را به همراه وانیل داخل خامه بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند.
- مرحله سوم: پوره انبه را که در ابتدای کار تهیه کرده بودید به ترکیب شیر و خامه افزوده و آنها را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. پس از این که ترکیب صاف و یکدست شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
- مرحله چهارم: اکنون نوبت ژلاتین رسیده، آن را در یککاسه ریخته و آب سرد را روی آن بریزید و هم بزنید تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید و ترکیب ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات ژلاتین کامل در آب حل شوند.
- مرحله پنجم: در نهایت برای تهیه پاناکوتای انبه، ژلاتین بنماری شده را در ترکیب پوره انبه و شیر و خامه ریخته و با استفاده از همزن دستی مواد را با هم میکس کنید.
- پاناکوتای انبه را در ظرف سرو بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. میتوانید این دسر را بهصورت تکنفره در لیوان سرو کنید یا همه مواد را در یک قالب ریخته و سرو کنید.
- قبل از سرو از پوست لیمو رنده شده روی دسر پاناکوتای انبه بریزید و با استفاده از انبه و توتفرنگی آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.
ارسال نظر