شناسه خبر: ۲۱۳۲
لینک کوتاه کپی شد

دسر پاناکوتا انبه | طرز تهیه دسر انبه | پودینگ انبه

عصرونه امروز: دسر انبه به 3 روش، طعم دلنشین برای دور‌همی‌ تابستان + طرز تهیه

دسر انبه یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین دسرهای تابستونیه. فقط کافیه اینطوری که دستورشو گذاشتیم درست کنی!

دسر انبه

پر بازدید

ترینی‌ها :

یکی از خوشمزه ترین دسرهایی که میتونید برای خودتون و مهموناتون تابستون درست کنید، دسر انبه است. شما میتونید برای درست کردن دسر انبه از قالب استفاده کنید و یا به صورت لیوانی و تک نفره سرو کنید. دسر انبه بدون شک یکی از پرطرفدارترین دسرهاست که ما 3 روش برای درست کردن آن را آموزش داده ایم، برای درست کردنش تردید نکنید.

مواد لازم برای درست کردن دسر انبه

  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • انبه: 2 عدد
  • شکلات سفید: 100 گرم
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دسر انبه فوق العاده خوشمزه

  • شکلات را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و به صورت بنماری روی بخار آب بگذارید.
  • پودر ژلاتین رو داخل آب سرد بریزید و بزارید روی بخار آب تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه.
  • مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده.

نکات لازم:

  • خامه باید به دمای محیط رسیده باشد.
  • لازم نیست قالب را چرب کنید. به خاطر وجود خامه خیلی راحت از قالب جدا می شود.
  • فقط کافی است با چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کرده و آن را داخل ظرف سرو برگردانید.

روش دوم دسر پودینگ انبه

مواد لازم

  • کرم کارامل 2 بسته
  • شیر 2 لیوان
  • انبه تازه 4 عدد
  • بستنی انبه خانواده 1 بسته

پودینگ انبه

طرز تهیه مرحله‌به‌مرحله:

  • مرحله اول: برای درست‌کردن پودینگ انبه مجلسی، اول کرم کارامل را در یک قابلمه با شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را مرتب هم بزنید تا به جوش آید. پس از به جوش‌آمدن ترکیب کرم کارامل و شیر، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.

  • مرحله دوم: در این فاصله انبه را پوست گرفته و آن را خرد کنید. پس از خنک‌شدن ترکیب کرم کارامل و شیر، بستنی و انبه خرد شده را با آن ترکیب کرده و در مخلوط‌کن با هم میکس کنید تا پودینگ شما یکدست و یکنواخت شود.

  • مرحله سوم: به همین سادگی پودینگ انبه آماده شده است. آن را در ظرف‌های سرو بریزید و با اسلایس‌های نازک انبه و خامه فرم گرفته دیزاین کرده و سرو نمایید.

آسون ترین دسر توت فرنگی؛ مخصوص دورهمی بهار + ویدیو

3- دسر پاناکوتای انبه

مواد لازم

  • پودر ژلاتین 1 قاشق چای‌خوری
  • آب سرد 1 قاشق سوپ‌خوری
  • شیر 1 لیوان و نیم
  • خامه صبحانه 125 گرم
  • شکر 50 گرم
  • پوست لیموترش رنده شده 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل 1.4 قاشق چای‌خوری
  • انبه 400 گرم
  • لیموترش 1 عدد

پاناکوتا انبه

طرز تهیه مرحله‌ به‌ مرحله پاناکوتای انبه:

  • مرحله اول: برای درست‌کردن پاناکوتا با انبه اول پوره انبه را درست کنید. پس ابتدا انبه‌ها را شسته و پوست بگیرید و در اندازه‌های ریز خرد نمایید. انبه‌های خرد شده را به همراه 30 گرم شکر در یک قابلمه بریزید. حالا آب لیموترش را گرفته و نیمی از آن را به ترکیب شکر و انبه بیفزایید. این ترکیب را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انبه‌ها کمی نرم شوند و شکر نیز آب شود.
  • حالا با استفاده از گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را کامل میکس کنید. البته می‌توانید از غذاساز نیز برای میکس‌کردن مواد استفاده نمایید.
  • مرحله دوم: در ادامه یک قابلمه تمیز بردارید و خامه صبحانه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را هم بزنید تا آرام‌آرام به جوش آید و قل بزند. سپس شیر و شکر باقی‌مانده را به همراه وانیل داخل خامه بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند.
  • مرحله سوم: پوره انبه را که در ابتدای کار تهیه کرده بودید به ترکیب شیر و خامه افزوده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. پس از این که ترکیب صاف و یکدست شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
  • مرحله چهارم: اکنون نوبت ژلاتین رسیده، آن را در یک‌کاسه ریخته و آب سرد را روی آن بریزید و هم بزنید تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید و ترکیب ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات ژلاتین کامل در آب حل شوند.
  • مرحله پنجم: در نهایت برای تهیه پاناکوتای انبه، ژلاتین بنماری شده را در ترکیب پوره انبه و شیر و خامه ریخته و با استفاده از همزن دستی مواد را با هم میکس کنید.
  • پاناکوتای انبه را در ظرف سرو بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. می‌توانید این دسر را به‌صورت تک‌نفره در لیوان سرو کنید یا همه مواد را در یک قالب ریخته و سرو کنید.
  • قبل از سرو از پوست لیمو رنده شده روی دسر پاناکوتای انبه بریزید و با استفاده از انبه و توت‌فرنگی آن را تزیین کرده و نوش جان کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ترینی‌ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد